rebel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja sie pisze na wtorek.....będę ok 10.00....dzieciaki musze porozwozić.Namawiam Klaudiusza ale on strachliwy i taki mizerny jest teraz...diety czy inne jakieś okropienstwa :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Niestety antybiotyk dyskwalifikuje mnie tym razem. :wink: Czyli z przykrością proszę o skreślenie mnie z listy. ...a miało być tak pięknie...Powodzenia dla reszty odważnych.Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Do Stacji można się zgłaszać już od godziny 7 rano. Tym którzy chorują życzymy syzbkiego powrotu do zdrowia. O następnych wspólnych terminach powiadomimy was znowu. Pozdrowienia dla wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ...dla wszystkich niezdecydowanych... być może poniższy artykuł będzie zachętą: Ulga krwiodawców pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Niestety antybiotyk dyskwalifikuje mnie tym razem. :) Czyli z przykrością proszę o skreślenie mnie z listy. ...a miało być tak pięknie...Powodzenia dla reszty odważnych.Maryś Przyjdź chociaż pokibicować, ciśnienie podnieść :) , za rękę potrzymać, zemdlonych ocucić ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witajcie. Dormarcia potrafi mocno zmotywować :clap: jutro wstaje o 6 i na 7 jestem na miejscu niestety jako kibic :icon_twisted: Pozdrawiam i do jutra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Przyjadę między ósmą a dziewiątą, bo korki strasznie utrudniają wyrwanie się ode mnie ze wsi rankiem.Oddam nieco, potem się pomądrzę. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam :flesje: Niech moc będzie z Wami :icon_mrgreen: Ja się nie dołączę, bo mam za daleko, ale będę z Wami duchem :notworthy:Mam nadzieję, że za jakiś czas sam będę takie akcje organizował i że będzie nas tylu ile Was w Warszawie, a moze wiecej :buttrock:Teraz trzeba tylko wytłumaczyć panion w RCKiK w Katowicach na czym polega idea banku krwi... jakieś formalności i do dzieła :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Już po drenażu :wink:. Jucha bezboleśnie upuszczona, dawca żyje, czekolada oddana na zbożny cel :D . Miło było poznać nowych ludzi i pogadać ze znajomymi :banghead:.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No pięknie Igor... A Ty już spamujesz? Eh... no tak, wolne za dobry ciek :D . Było mi bardzo miło się z Wami powampirzyć. Do zobaczenia za trzy miesiące :wink: .Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No fakt, fajnie bylo spotkac paru ludzi z froum w realu :wink:, no i fajnie bylo zobaczyc kilka motórów zaparkowanych przed budynkiem :D. Mam nadzieje ze nastepnym razem bede mogl juz swoim przyjechac :) ...dla wszystkich niezdecydowanych... być może poniższy artykuł będzie zachętą: Ulga krwiodawcówNo wlasnie, a co z tym? Czy trzeba miec wlasna firme zeby moc sobie to odliczyc? I gdzie mozna dostac potrzebne dokumenty? PozdroEmil Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hej to rzeczywiscie ogromna frajda się spotkać, zobaczyć, pogadać i oddać krew... tu link do zdjęć: http://picasaweb.google.com/pepeintruder niektórzy są bardzo zadowoleni i nie wyglądają na tych co przyszli na stracenie... Niech to będzie zachetą dla innych w naszym towarzystwie nawet w RCKiK można świetnie się bawić....tym razem było następujące grono: bestia, Paulina, hefron, majek, nefretete, wiewiór, eristof, igor, lime82, alicja, pepe (chyba nikogo nie pominęłam, a jeśli to dajcie znać) Bawić i uczyć przy opowieściach Tomka Kulika, który w różnych śmiesznych historyjkach przekazywał nam sprawdzone w terenie i często na własnej i kursantów skórze "motoprawdy" :notworthy: Z otwartymi ustami słuchać doświadczeń torowych Bartka Wiczyńskiego, te zakręty, proste...zawrotne prędkości....i myśl w głowie " czy ja kiedykolwiek też tak będę...hmmm... :crossy: " Pofatygował się do nas nawet założyciel banku z Poznania... Sheriff wymienił doświadczenia nie tylko z Panem Dyrektorem, ale również poopowiadał jak to dzieje się tam na miejscu w stolicy wielkopolski. wszystkim serdeczne dzięki za spotkanie :clap: , :) i do zobaczenia wkrótce.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefron Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No i znalazłem w końcu ten topic :) Było naprawde fajnie. Zwłaszcza te sławy :icon_idea: Można było pogadać. Szkoda tylko, że ja i Paulina musieliśmy szybko jechać bo do pracy trzeba :/ Takie życie. Może kiedyś jakieś spotkanie bez drenażu? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 [...] Czy trzeba miec wlasna firme zeby moc sobie to odliczyc? I gdzie mozna dostac potrzebne dokumenty?...raczej wręcz przeciwnie... prowadząc własną firmę z reguły jedziesz na tzw. podatku liniowym i ulgi Ci nie przysługują... co do potrzebnych kwitów, informacje masz w artykule... a o szczegóły całego zamieszania podpytaj swoją księgowice albo fiskus... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Jak by ktoś się zastanawiał to ja 22 II po 12.00 idę dolać trochę do banku krwii (pierwszy raz :icon_mrgreen: mam nadzieję, że się nada :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi