mcfafik Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jako nowy odnowię temat :)co myslicie o AGV http://www.allegro.pl/item367114213_agv_ka...lik_rozm_l.htmllubhttp://www.allegro.pl/item365883384_2008_s...y_chowane_.htmlagv mogę kupic za ok 390zł jak myslicie ? czy może coś dołozyc kasy i coś innego poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam.Jak już temat jest odświeżony to sie podepnę.Czy Ktoś z szacownych forumowiczów ma dostęp do kasku Shoei Multitec z jakimś ciekawym rabatem? Oczywiści w grę wchodzi tylko i wyłącznie wersja europejska. Potrzebne są dwie sztuki. Jeden na 100% czarny mat a drugi albo grafit albo błękit.Z góry dzięki za jakieś info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam.Jak już temat jest odświeżony to sie podepnę.Czy Ktoś z szacownych forumowiczów ma dostęp do kasku Shoei Multitec z jakimś ciekawym rabatem? Oczywiści w grę wchodzi tylko i wyłącznie wersja europejska. Potrzebne są dwie sztuki. Jeden na 100% czarny mat a drugi albo grafit albo błękit.Z góry dzięki za jakieś info.Pozdrawiam. Zajrzyj do mojego tematu. http://forum.motocyklistow.pl/ml-shopde-t98472.html Zależnie od kursu wyjdzie Ci 1170-1220 za kask z wysyłką 2 sztuk. Ja tez myślałem o czarnym macie i srebrnym, ale dostałem oferte na czarne zwykłe i takie wziąłem. Stwierdziłem, że nie ma co sie upierać.Cena za kompletny zestaw - kask, drugi wizjer, osłona podbródka, kołnierz wyciszający i pinlock. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zajrzyj do mojego tematu. http://forum.motocyklistow.pl/ml-shopde-t98472.html Zależnie od kursu wyjdzie Ci 1170-1220 za kask z wysyłką 2 sztuk. Ja tez myślałem o czarnym macie i srebrnym, ale dostałem oferte na czarne zwykłe i takie wziąłem. Stwierdziłem, że nie ma co sie upierać.Cena za kompletny zestaw - kask, drugi wizjer, osłona podbródka, kołnierz wyciszający i pinlock. Pzdr Witam.Dzięki. Spróbujemy do nich uderzyć ;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Fakt mi tez Nolan najlepiej lezal na glowie jednak do konca nie jestem z niego zadowolony przeciwsloneczne blede w zasadzie trzymam na polce bo jak jest podniesiona to szumi zalozylem zamiast niej zaslepki, ale to niewiele pomoglo bo i one szumia, ale juz nie tak bardzo. pozatym mimo antifoga paruje szybka :biggrin: fakt... blende też już zdjąłemi śmigam w okularach p-słonecznych ale halas i tak spory... a po założeniu antifoga parowanie znacznie się zmniejszyło i w zasadzie tylko w deszcz miałem jakis problem Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Po pół roku mogę coś powiedzieć o moim CABERG JUSTISSIMO GT. Kask bardzo przyjemny w użytkowaniu. Dla osób mających okulary. łatwo się go zakłada. Ja swojego delikatnie odchylam na bok i bez problemu zakładam. Nie wiem jak się nazywa typ zapięcia, ale przyzwyczaiłem się do niego i potrafię go zapiąć podczas jazdy ;) Głośny robi się przy prędkościach powyżej 120 km/h ale dla mnie dużą wadą. Przesłona przeciw słoneczna jest super. Nie jest za ciemna i czasem dla lansu jeżdżę z otwartą szczęką i wysuniętą blędą. Wszyscy się wtedy przyglądają. Myślę ze kaski typu szczękowego są bardzo wygodne dla osób które lubią czuć wiatr na twarzy a nie chcą rezygnować z " integrala" I pewnie największa wada tych kasków to ich ciężar. Mój waży jakieś 1900 g. Po pierwszych jazdach bolał kark. Teraz mimo bardzo szybkiej jazdy nie czuje ze go mam na głowie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jak dla mnie największą wada justissimo gt jest cholernie parująca szyba. kupiłem już akcesoryjnego antifogapełny test niedługo na motogenie :Pjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 hmmm mi sie to raczej sporadycznie zdarza, ale wtedy unoszę delikatnie szybę, która ma taką lekką (blokadę?) gdzie jest wąska szczelina i jest spoko. Jak możesz to daj link do testu :P Chętnie przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekG Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Mam justissimo (nie GT) i poniżej 10 stopni mocno paruje, ale moje okulary też więc żaden antifog mi nie pomoże. Mam jakiś środek przeciw parowaniu i trochę poprawia sytuację. A poza tym to kask jest dobrze wyważony więc nie czuć wagi nawet po kilku godzinach (na xj600s). Bardzo wygodny i można odłączyć szczękę.Jeszcze jedna rzecz: kask jest dość duży i może być problem ze schowaniem go w przeciętnym kufrze. Edytowane 15 Lipca 2008 przez BartekG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja jezdze w Davida Lunar, kask nie do dostania w pl . Nie mam zadnych zastrzezen , jest lekki 1450gr i wygodny . W sumie nie mam porownania z innymi szczekowcami bo to moj pierwszy tego typu kask. Moze ktos jeszcze w nim jezdzi ? a wyglada tak http://www.johnparkermotorcycles.co.uk/dlunar.htm PS We Wloszech robili go pod pseudonimem "Project for Safety" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosbike Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Zobaczcie ten kask Shark Evo Line moim zdaniem rewelacyjny pomysł - szczeka odsuwana i całkowicie odchylana do tyłu. NOWOŚĆJestem ciekaw co o tym sądzicie- dla mnie pomysł rewelacja żeby po odsunieciu szczeki miec przed soba i szybe i blende przeciw słoncu- ej zeby go gdzies mozna przymierzyc. No i cena bardzo niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja jezdze w Davida Lunar, kask nie do dostania w pl . A tam nie do dostania :buttrock:Tymi kaskami handluje firma PROMEX z Rybnika :crossy: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Zobaczcie ten kask Shark Evo Line moim zdaniem rewelacyjny pomysł - szczeka odsuwana i całkowicie odchylana do tyłu. chętnie bym to coś przetestował :buttrock: czasami na kanapie nachodzi mnie psychiczna potrzeba jazdy w otwartym, zwłaszcza w gorący dzień po mieście. ale to może w przyszłym rokujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 chętnie bym to coś przetestował :notworthy: czasami na kanapie nachodzi mnie psychiczna potrzeba jazdy w otwartym, zwłaszcza w gorący dzień po mieście. ale to może w przyszłym rokujszOtwórz wizjer .... jest podobnie :notworthy: :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi