Lovtza Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Siema, Przygotowalismy pierwszy w historii naszej redakcji test crossowki: http://www.scigacz.pl/KTM,SX,125,2006,,2198.html Wszelkie komntarze oraz konstruktywna krytyka sa jak najmilej widziane :icon_mrgreen: Pozdrawiam,Lovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Qrcze. Test. A na czym ten test polegał???Wzieliście moto, pojeździliście. A później napisałeś(napisaliście) co ślina na język przyniesie. Ja się nie znam. Może to miało być na styl "Top gear" ? I po to te obrazowe porównania. Widowiskowe takie. Żeby nie było, czekam na kolejne testy:_) Liczę na rzetelność przede wszystkim. Test powinien być rzetelny.Pozdrawiam. P.S. rzetelny (wg Wilga)przym. Ia, ~ni, ~niejszy 1. ‘dokładnie, należycie wykonujący swoją pracę; sumienny, solidny, godny zaufania’ 2. ‘należyty, właściwy’ 3. ‘autentyczny, niekłamany’ P.S. 2 test (wg Wilga)rz. mnż I, D. -u 1. ‘eksperyment mający na celu wypróbowanie czegoś, sprawdzenie jego stanu, jakości, sposobu działania’ 2. ‘zestaw punktowanych pytań lub zadań stosowany w celu obiektywnej oceny czyjejś wiedzy na dany temat rodzaj sprawdzianu’ 3. ‘sprawdzanie, ustalanie składu, zawartości czegoś’ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 hahaha smiech na sali, wiadomo ze sx z dwojki na kolo to zaden problem jak by z gazu na siedzaco z 6stki szedl to by bylo cos. Dla mnie test pisant dla chlopaka ktory marzy i SX a na codzien lata simsonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Brakuje naprzykład opisu typu jakie zaszły zmiany od poprzedniego modelu. Czy można zająć dobrą pozycje (np. czy dobrze można go ścisnąć kolanami, połorzenie dzwigni) Gdzie opis wad ? Edytowane 8 Września 2006 przez piasektt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 kurde moja dziewczyna wie tyle a nawet wiecej o motocyklach cross enduro :icon_mrgreen: liczyłem na cos wiecej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 test jak test nic konkretnego nie wniosl, ale pozdro dla chlopakow , ktorym chcialo sie cos napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Zabrdzo sie skupiliście na fotach w których przydał by się wysze loty by pokazać w czym ta maszyna najlepiej sie czuje, zabyzo jazdy na gumie ale to po scigacz.pl pewnie :icon_mrgreen:Skoro to wasz pierwsza crośóka to nie ma co sie łamać tylko wyciagnać wnioski z tego co tu napisaliśmy i sie poprawić ;)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 a dla mnie, nie interesującego się motocyklami terenowymi test był nawet ciekawy i napisany tak że przyjemnie się czyta. Wy doszukujecie się czegoś więcej bo "siedzicie" w temacie. Poza tym chyba trocę przesadzacie :icon_mrgreen: Jedynie to "okiem krzysztofa" ani śmieszne ani ciekawe... w sumie mógłby coś innego napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 mnie sie bardzo podoba :icon_mrgreen: przyjemnie sie czyta i ładne fotki. Dla mnie skoki nie sa np. najwazniejsze tylko to jak moto prowadzi sie w zakretach i jak jest z champlami ;) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jak na 1 test to wypadlo niezle. Wiadomo ze nieodrazu "Krakow zbudowano", ale od czegos trzeba zaczac. Widac duzy naklad pracy z waszej strony, tresc napisana prostym, dla kazdego zrozumialym jezykiem, fotki tez nie najgorsze- to sie chwali :icon_mrgreen:. Sa pewne barki, ale to przyjdzie z czasem. I nie ma sie co przejmowac "ekspertami" ktorych dziewczyny wiecej wiedza i takimi ktorzy nawet z "7" wrzucaja na kolo. P.S Podejrzewam ze ten SX spokojnie idzie na kolo z 3biegu, a jak sie dobrze postarasz to i z 4, ale to tylko moja sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 P.SPodejrzewam ze ten SX spokojnie idzie na kolo z 3biegu, a jak sie dobrze postarasz to i z 4, ale to tylko moja sugestia. No podejrzewam ze z kazdego biegu idzie. Mysle ze ktos kto jezdzi duzo na moto sam sobie zorganizuje runde takim SX'em, a ten test jest wyraznie nastawiony na osoby ktore nie maja duzo wspolnego z MX albo dopiero zaczynaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 No podejrzewam ze z kazdego biegu idzie. Mysle ze ktos kto jezdzi duzo na moto sam sobie zorganizuje runde takim SX'em, a ten test jest wyraznie nastawiony na osoby ktore nie maja duzo wspolnego z MX albo dopiero zaczynajaTak wlasnie tak ...Kiedys jak mialem rometa i kolega mi powiedzial ze simsonem jedzie 70km/h i poderwie go na tylnie kolo i przypali gume to bylem pod wrazeniem .... a tez mysle ze ktos mial simsona i mogl sobie przetestowac ktma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Przeczytałem i przyznaję fajnie się czyta, wszystko takie fajne i przyjemne + widowiskowe zdjęcia na jednym kółku. Ten artykuł to raczej relacja "jeździłem KTM i przedstawiam moje wrażenia". Wilk byłby syty i owca cała gdyby znalazło się miejsce na podsumowanie całości, porównanie z poprzednimi modelami + wnikliwszy opis techniczny.Ale dobrze że przynajmniej coś się dzieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jak na pierwszy taki artykuł to oky. Fajnie się czytało, tylko zabrakło tego czegoś, takie hmm profesjonalnego podejścia człowieka który jeździ na crossach lub enduro. No i ten text że z dwójki na koło ;) hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 O ile sie nie myle to yamaha dt 80 lc/lc2 bezproblemu idzie na 2 na kolo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi