Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobrze Theo ten sarkazm podlozyles ;) Ciekaw byłem ilu weźmie na poważnie Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Myślałem, że się ludzie połapią o oc chodzi, ale jak widać wszyscy tutaj seryjni wyścigowcy :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sherman, nie rozumiem z czym sie nie zgadzasz. Moze ujalem to nie precyzyjnie. Chodzilo mi o "wolniej na wejsciu w zakret niz na wyjsciu". Teraz wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No i widzę, że wszyscy się odnoszą się do szkolenia przez CSS, a ilu Was było na tych szkoleniach? Bo, jak o samym szkoleniu była mowa - to pierdylion postów, że wo wyrzucanie kasy w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie byliśmy i ubolewamy nad tym. Nie każdemu jest dane ... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetabodzio Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kurcze ja mam mega daleko na tor a tak bym chciał spróbować , kumpel kiedyś trafił na jakimś gruponie nauke doskonalenie jazdy za 400zl ale poznań i zakochał sie w torze:) trzeba mieć drogi na kolanko i wyobraźnie ja ostatnio próbowałem i ukrainiec cieżarówką zrobił straszaka ,ze niby skręca na mnie no i targałem poboczem ale nic sie nie stało no i farmerzy zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kurcze ja mam mega daleko na tor a tak bym chciał spróbować , kumpel kiedyś trafił na jakimś gruponie nauke doskonalenie jazdy za 400zl ale poznań i zakochał sie w torze:) trzeba mieć drogi na kolanko i wyobraźnie ja ostatnio próbowałem i ukrainiec cieżarówką zrobił straszaka ,ze niby skręca na mnie no i targałem poboczem ale nic sie nie stało no i farmerzy zgroza Kolego zapomnij o Poznaniu, jedź na Brno czy Most. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dupa tam Brno. Do Radomia, Lublina, kisielina itp. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Theodor, ale pisałeś niedawno że masz problem z podnóżkami bo ciągle przycierasz.Nie z podnóżkami, tylko stopą prawą. Zapominam o niej i jakoś dziwacznie ustawiam na stopce i przycieram. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetabodzio Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 brno itp masakra daleko a jak pytam ziomali swoich to wszyscy jadą ale jak organizuje wypad to nikt nie jedzie samemu lipa i daleko mam nadzieje ,zę gdzieś zrobią blisko mnie tor narazie latam po kotlinie i pobliskich czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Załamałeś mnie tym postem ... "Masakra daleko" to masz tor Kyalami ... chyba że chciałbyś lawetę z motocyklem pod dziecięcy rowerek mocować (wtedy jest co pedałować) albo mama zabrania Ci się samu z podwórka oddalać ... Jak 200 km to jest daleko to mi ręce opadają. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 daleko... qzwa ja robilem 2800km na Miller w UT to mozna nazwac daleko :cool: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mój dziadek wybierając się lata temu z Warszawy do Pułtuska mówił, że jedzie w trasę, ale to były inne czasy a i Żuk mógł po drodze zaliczyć remont więc może i była to trasa a dziadek zabierał skrzynkę z narzędziami jakieś graty na wymianę kawał brezentu by mógł walnąć się na ziemi pod Żuka itd.Aktualnie setki jak nie tysiące osób ruszają rano w trasę z Warszawy do Szczecina lub w innym kierunku i wieczorem meldują się na powrót w stolicy po przejechaniu 500 czy nawet więcej kilometrów, mówię to z własnego doświadczenia ponieważ trasy z przebiegiem 600km+ nie są dla mnie problemem. Więc jak słyszę, że dojazd na tor 300km to jakiś wielki problem to traktuję to jako wymówkę a nie realną przeszkodę. Rozpoczynając swoja przygodę z torem miałem tylko motocykli i Cinquecento którym żona woziła graty. Na tor jechałem motocyklem tam rozbierałem go z lusterek i kierunkowskazów latałem cały dzień i na wieczór zakładałem graty na sprzęt i do domu.Najbardziej obawiałem się wywrotki ponieważ wtedy powrót do domu mógłby być kłopotliwy ale przyjąłem taki scenariusz jak jadę na tor martwię się tylko okrążeniami na torze jak zaliczę paciaka to będę się martwił tym jak wrócić do domu. Paciak zdarzył się podczas rundy Mistrzostw Polski w Modlinie ( była kiedyś taka runda) na szczęście do Warszawy było blisko, kumple pod ręką więc koń dotarł na miejsce a ja na pięć tygodni w gips. Mogę tu napisać więcej choć to rozsądne nie było, zdarzyło mi się pojechać na Track Day w 1999r do Francji na motocyklu i to w marcu, nie mogę powiedzieć, że było daleko za to przez blisko 1000km było bardzo, bardzo zimno. Z torem jak z innymi sprawami w życiu, można szukać powodów by tam nie pojechać i wszystkie najmniejsze przeszkody obracać w problemy nie do przejścia, pamiętajcie jednak, że można też podejść dokładnie na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetabodzio Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Grubo polecieliście dostało mi sie . Ok macie racje spoko zorganizuje sie tylko nie wiem czy pogoda pozwoli jeszcze w tym roku moze tak. Dziś lecimy do Czech na wyścigi uliczne motocykli był ktoś ? warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Warto, zdecydowanie widowisko pierwsza klasa a co ważne można często zmieniać miejsca i cały czas coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi