Jimmy Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4581072.html z mojej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ...no widziałem to co zostało z pojazdów. Zobaczcie jak zdeformowany jest przód golfa - to musiała być ogromna siła uderzenia w motocyklistę!Coś strasznego... http://www.wypadek.jpg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 z tego co slyszalemkrwiak na muzgu wewnetrzne obrazenie i mozliwy paraliz lewej reki ale neiwiem zy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 19.10.2007 Krakow wyjazd na Rzeszow tuz przed skretem na Wieliczke. Policja straz itp. Moto, srebrna Honda, chyba Hornet na Wielickich numerach. Mocno roztrzaskane. Karetka chyba wziela motocykliste wczesniej. Zreszta to niewazne, mam nadzieje ze nic sie nie stalo. Wygladalo to na czolowke z jakims bialym osobowym kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzisiaj rano zginal nasz przyjaciel Roads na ulicy Pilsudskiego w Warszawie... Zawsze bedzie w naszej pamieci ;) http://forum.motocyklistow.pl/roads-m22062.html Msza św. odbędzie się w środę, 24.10.2007 o godz. 12 w kościele pw św. Jadwigi przy ul. Modlińskiej 4. Po mszy odprowadzimy Przemka na cmentarz Tarchomiński. Jesli ktos by chcial Go odprowadzic podczas Jego ostatniej trasy na motocyklu to bedziemy zaszczyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 19.10.2007 Krakow wyjazd na Rzeszow tuz przed skretem na Wieliczke. Policja straz itp. Moto, srebrna Honda, chyba Hornet na Wielickich numerach. Mocno roztrzaskane. Karetka chyba wziela motocykliste wczesniej.Zreszta to niewazne, mam nadzieje ze nic sie nie stalo. Wygladalo to na czolowke z jakims bialym osobowym kombi. kolejna ofiara "zamkniętego" :) pomylił drogę publiczną z kaskaderskim podwórkiem...cytat za grupa-poludnie.info: "wyjzdzal z zamknietegi i jechal do domu do wieliczki i poszedl na kolo i znioslo go na kraweznik i wybilo go na przeciwny pas i czolowka z fordem mondeo i przejechal go". nie żyjejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Wczorajsze zakończenie sezonu skończyło sie w Poznaniu tragicznie. Wiem ze jeden chłopak na intesywnej leży, ktoś wie cos wiejcej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareQ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam chlopaki! ja tez smigalem GS500 nie tak dawno temu bo jakies 3 miesiace minęly od mojego wypadku ... bylo ostro polamalem miednice w 2 miejscach i noge skladali mi operacyjnie ... zgubilem buty podczas wypadku wiec wiecie,ze smiechu nie bylo moj kolega,ktory akurat wtedy prowadzil motocykl zlamal kregoslup mostek i noge tak jak ja ;/ bedzie chodzil bo rdzen caly ... ale co do motocykli to zaczalem sie bac .. nie wiem czy jak stane na nogi jeszcze bede mial odwage ... duzo mi nie braklo zebym nigdy nie napisal tego ... a wy mieliscie jakies konkretne dzwony ?? piszcie ... pozdro :buttrock: pozdrawiam szczegolnie wszystkich po wypadku .... sory pomylka mala byla dodalem ten sam post w mechanice motocyklowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 [...] a wy mieliscie jakies konkretne dzwony ?? piszcie ... pozdro ;) Przykro mi z powodu Twojego wypadku, ale ten dział ma trochę inny charakter. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Wczorajsze zakończenie sezonu skończyło sie w Poznaniu tragicznie. Wiem ze jeden chłopak na intesywnej leży, ktoś wie cos wiejcej :biggrin:Przejeżdżałem w niedziele o 20 obok miejsca zdarzenia, ul. Obornicka, skrzyżowanie za Gymnasionem. Była straż pożarna, dwa policyjne motocykle i mały korek. Na środku ulicy leżało zielone kawasaki z podwiniętymi widełkami i zniszczoną owiewką. Obok leżały dwa kaski.... widok przygnębiający. Mam nadzieje że to tylko tak źle wyglądało i nasz kolega i jego pasażerka (lub pasażer) wyszli z tego bez większych obrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nasza forumowa kolezanka LISENA miala wypadek, dzisiaj z nia rozmawialem- ma zlamana noge i uszkodzone kolano, czuje sie wmiare, jutro powinna wyjsc ze szpitala... mowila ze koles zajechal jej droge i oczywiscie odjechal z miejsca wypadku... w kazdym razie jeszcze raz cie Liseno pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia a kolesiowi..... <bluzgi> Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) wyczytalem na slaskim forum ze blade zginal w wypadku motocyklowym... byl tez uzytkownikiem tego forum http://forum.motocyklistow.pl/blade-m6644.html watek z forum:http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...opic=16620&st=0 Edytowane 26 Października 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nasza forumowa kolezanka LISENA miala wypadek, dzisiaj z nia rozmawialem- ma zlamana noge i uszkodzone kolano, czuje sie wmiare, jutro powinna wyjsc ze szpitala... mowila ze koles zajechal jej droge i oczywiscie odjechal z miejsca wypadku... w kazdym razie jeszcze raz cie Liseno pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia a kolesiowi..... <bluzgi>Wczoraj o 22:30 mi napisała esa...Dzisiaj mieli jej włożyć nogę w gips i jutro ma wyjść ze szpitala... :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin2 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam, byłem prawie ze naocznym swiadkiem wypadku w Krakowie tuż przed Wieliczką o którym pisał Jeszua.Wyjeżdzałem z pracy jakieś 2min. po fakcie.Chłopak leżał pod samochodem nie ruszał się zgon na miejscu.Do dziś palą się tam swieczki, przychodzą ludzie pewnie znajomi.Straszny widok.Co dzień o tym myslę jak tamtędy przejeżdzam. Szanujmy życie- chociażby własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niechce spamować, ale chce tylko dodać ze LISENA czuje się dobrze.Niestety w szpitalu zostanie jeszcze napewno kilka dni. Noga jest juz w gipsie. Byłem u Niej wczoraj. Co za pech :) W środe razem odbieralismy razem domina z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi