motowojtas Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) simosn 41 tys z tego 8 tys mojehonda mbx 40 tys :banghead: moje jak narazie koło 1500 ale ma ją dopiero nieco ponad miesiąc Edytowane 10 Lipca 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek op Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 XJ 600 gdy kupilem w tamtym sezonie 42tys km a teraz 62 tys :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Echhhh... To była impreza Olsenie, cza powtórzyć :icon_mrgreen:I pomyśleć, że człowiek potrafi tak wyśmienicie bawić się bez kropli alkoholu. ;) PS Forumowe koszulki robiły w Proxie furorę. :banghead: :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja natomiast w motocyklu Honda CM 125 Custom mialem grubo ponad 70000 a silnik byl w naprawde niezlej kondycji (troszke sie pocil w jednym miejscu). wydaje mi sie ze jak na tak mala pojemnosc to wynik bezremontowy zupenie przyzwoity, silniczek byl dziewiczy i nigdy nie rozpolawiany. mysle ze nowy wlasciciel nadal sie nim cieszy, dolewajac ok. 0.3l oleju na 1000 km (norma ksiazkowa to bodajze 0.25). bardzo bym chcial z powrotem CMke... mam sentyment do niej ehhh...jesli fundusze pozwola mi kiedys miec 2 motocykle - kolezanka z garazu NTVki bedzie wtedy napewno CM 250 Custom :banghead:p.s. chyba troszke sie rozczulilem ;) Wam pewnie tez nieraz przyslowiowo krecie sie lezka w oku jak wspominacie stare moto... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja swoją (już byłą) ETZ 251 miałem od nowości i musiałem jej zrobić remont przy 38500 km. , a główną przyczyną była wyskakująca trójka.Przy okazji zrobiłem szlif cylindra i wymieniłem jeszcze kilka nadwyrężonych elementów.Myślę , że gdyby nie skrzynia , dociągnąłbym do 50 tyś.Co ciekawe , wał był nadal w bardzo dobrym stanie i nie wymagał regeneracji , co można chyba uznać za niezły wynik w tym motocyklu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 U mnie 81.000 km "Na ile" km macie miejsce na liczniku? U mnie za 19.000 km licznik ulegnie wyzerowaniu (albo samodestrukcji)... :flesje: Wtedy tylko dostukac z 15.000 i sprzedac jako prawie nowy motocykl po dziadku, ktory stal prawie caly czas w garazu :) . A kto z forum mial juz przyjemnosc "wyzerowac" licznik? (oczywiscie nie mowie o zerowaniu przy pomocy srubokretow, wiertarek i innych tego typu gadzetach). Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 mój kumpel Romete wykręsił coś około 18tys. bez remontu, jak na Rometa to dosyć wytrzymał :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 u mnie w Zundapp'ie ks 80 81' jak na razie 35tys i ciągle rośnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 na B12 z Węgier 1000km w 14 godz. ;) GSF600 '97, bez ingerencji w silnik-same regulacje, >70tkm (40tys. moich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Moją XJote 900 div z 2000 roku jak kupiłem miała 59tyś a teraz ma 71tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 w mojej VFRce ponad 90 tys km. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 84000 albo 184000? kto to może wiedzieć? (XJ600) U niemca kilka lat stała, co widać po briefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 105000 km i ciagle gwaltownie rosnie :icon_mrgreen: I jak tu nie kochac Maxsia :> Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 O kurde to duze przebiegi ja mialem najwiecej 54 w XJ 600 ale sprzedalem i niewiem ile ma teraz, moze chorcio powie?? Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 uuuuu to moja Afryczka dopiero 78 tysi ma :wink: czyli jeszcze ze dwa razy tyle :icon_biggrin: pozdrawiami zycze tysiecy bezpiecznych kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi