Damian85 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 No to Pany, wrociłem z urlopu, jednego dnia wypożyczyłem rowerki i kurna jadac miałem ten temat na mysli. Świadomie skręcałem w lewo i prawo przy w miarę niskiej prędkości i przeciwskrętu nie stwierdzono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Z geometrią na bakier, z fizyką na bakier.... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 W dniu 21.07.2021 o 19:26, cezsek napisał: Z geometrią na bakier, z fizyką na bakier.... Sie czepiasz… dla niektorych wzorem jest hamburger na armaturze.. W dniu 21.04.2021 o 11:03, Damian85 napisał: Od 2:03 gościu pokazuje jak skręca bez przeciwskrętu/countersteeringu (nazywa to "handlebar-steering") przy prędkości ok 16 km/h. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technick Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Kolega Technick mnie uprzedził bo właśnie chciałem wrzucić ten filmik 🙂 Ten filmik dosadnie udowadnia że nie da się skręcić bez przeciwskrętu, nawet na rowerze przy niskiej prędkości. I jak ktoś teraz tego nie jest w stanie zrozumieć no to trudno, ale już nic nowego nikt nie wymyśli w tym temacie 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 A czy można zrobić wolny slalom 80kmh? 😄 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 A co na to władca piekieł i pan ciemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Zajebisty filmik, prościej się już chyba nie da tego wyjaśnić.A bałem się już do tego tematu zajrzeć jak zobaczyłem że odżył ups, się czy to wysłało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Zaraz wpadnie jedyny prawdziwy i powie że to bzdety a wy jesteście głupkami Nie ma co się kopać z koniem 🙂 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 21 godzin temu, IZO napisał: Ten filmik dosadnie udowadnia że nie da się skręcić bez przeciwskrętu, nawet na rowerze przy niskiej prędkości. Da się. Wystarczy mocniejszy boczny wiatr i skręcisz 😎 1 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 43 minuty temu, Tommo napisał: Da się. Wystarczy mocniejszy boczny wiatr i skręcisz 😎 Latać człowiek też może. Raz i przez krótszą lub dłuższą chwilę. 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dlaczego tylko raz???Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Miałem na myśli bez żadnych dodatkowych akcesoriów. Za duży skrót myślowy. Chociaż szczęściarze po poskładaniu mogą próbować ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Ptak bez piór, też raczej nie poleci więc dodatki jak najbardziej są pożądane Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 czyli pióra są trochę jak przeciwskręt? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi