qba Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia czyli nazwa tematu adekwatna do ceny mandatu 😛 1 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Córka miała stłuczke, tzn wjechała w dupsko Panu a Pan kolejnemu Panu ……. w czasie sprawdzania dokumentow okazało się że badanie techniczne auta Córki wygasły w Lipcu ……. stłuczka w Listopadzie, dowód zatrzymany i po naprawie ma być zrobione badanie i zostanie to odnotowane w systemie. Mandat dostała za kolizje 1000 PLN plus 20 PLN za coś tam jeszcze ………. i tyle. Za brak aktualnych badań nic. Był to rok 2023Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nikt tego nie neguje Klod - piszę "do" 😉 KW w Art. 41 mówi: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, konrad1f napisał: wg mojej aktualnej wiedzy może być i do 3kzł 😕 to samo mi mówili jak zmoczyłem dupę we wrześniu , ale puścił , on ogólnie tłumaczył że nie ma dolnej granicy może tylko upomnieć , natomiast dowód MUSI zatrzymać jeśli przy rutynowej kontroli wyszło że nie ma badań kiedyś chyba mógł puścić ? 1 godzinę temu, qba napisał: To jaka jest dzisiaj kara? najgorsza kara to hol i parking tu jest dobry cennik 😄 ale tutaj podobno po staremu - policjant ocenia według widziisie czy stan pojazdu zagraża na tyle że nie może dalej jechać czy nie , czyli jak spuścisz głowę nie pyskujesz to cię puszczą , ale jak pyszczysz to ci udowodni że brak podświetlenia tablicy REJ to zagrożenie dla życia i zdrowia i wezwie lawetę i ma takie prawo...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Za 2023 do listopada Policja wystawiła mandatów karnych za 1,1mld zł Za cały 2022 było to "zaledwie" 700 mln z hakiem Jak widać za 2024 planują zwiększyć przychody względem `23-go. A mówimy tylko o Policji. Cyrki to się zaczną przy ruszającej właśnie inwentaryzacji CEPIKU jak się posypią administracyjne. Przecież oni tylko po to to organizują. Bo chyba nikt nie myśli że aby wreszcie zrobić porządek z martwymi duszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nikt tego nie neguje Klod - piszę "do" KW w Art. 41 mówi:A nie nie, spokojnie Ja tylko podałem to jako przyklad bo w sumie myślałem że będzie gorzej ale chyba Policmajster okazał sie wyrozumiały i mu sie szkoda zrobiło Córki (19 lat)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi