michoa Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 http://olx.pl/oferta/daewoo-damas-7osobowy-b-lpg-oplaty-do-maja-2017-cena-1499-do-negocjacj-CID5-IDhpcUw.html#ba2125c592 silnik od tico wzdłużnie( krótki wał i mały most na piórach jak w poldocie -czyli RWD w wersji offroad nie ma jogurtów i elementów roweru ) , 4 biegi ( inna skrzynia niż w tico ) buda zespawana z ramą ( mocniejsze jak nadwozie samonośne ) , jest gaz i hak , aż się boję że go kupię :D :D sporo gratów nie ma i trza kombinować ale od czego są spawarki tokarki , frezarki , piec na szrocie 150 zł więc najważniejsze jest :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja widziałem tego taką przeróbkę: włożony silnik od Goldwinga 1500 ( 6 cylindrów): palenie gumy miłe dla oka :icon_mrgreen:a nie to daihatsu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 to seryjnie zajebiście pali laka bo to jest wolny most nie trzeba wsadzać silnika od najbardziej homoseksualnego motocykla świata Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Michoa, nie wiem, nie znam się, bo to nie moje klimaty- te GL 1800 :icon_mrgreen: Edytowane 10 Września 2016 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Michoa, nie wiem, nie znam się, bo to nie moje klimaty- te GL 1800 :icon_mrgreen:\ no twój podpis mnie optymistycznie nastraja , trochę się boję że i ja jak będe miał 40 to będe jeździł jakąś armaturą tymbardziej że brzuszek już mam , raz w roku na zlot na przyczepce ale tu widzę chłop 49 i szlifiera i enduro także jest nadzieja że i ze mną nie będzie tak źle no a do 5 tys http://olx.pl/oferta/skoda-120l-89r-i-skoda-105-84r-okazja-2000zl-2szt-CID5-IDhvGfp.html#e2d37e16a8 jest RWD , jest gaz można latać , graty do tego jeszcze są i niedrogo , Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Michoa, bo ja chłop ze wsi jestem, dlatego się trzymie, no i nie piję piwa( no czasami, ale rzadko hehehehhe)... a poważnie, z racji tego, że w ramach odreagowania stresów wyniesionych z pracy, od czasu do czasu jeżdżę do chłopaków z Jedwabnego i coś tam przy motocyklach dłubię, oraz testuję, wiem, jak armatury się prowadzą, jak hamują, no i stwierdzam kategorycznie, że jestem za młody na takie cuda na kiju...dla mnie szybka jazda krążownikiem może skończyć się w rowie, a jak wolno- zgodnie z przeznaczeniem, zasypiam z nudy i .....znowu rów hehehhee...Dzisiaj polatane rucholami z koszamy :icon_mrgreen: ... ...a w ramach tematu... dzisiaj widziałem nad rzeką Biebrzą naszego starego mechanika samochodowego ( on młody jest, ale od dziecka dłubał przy autach)... i stwierdzam, normalny niekombinator, ludzki mechanik jeździ - Audi 80 - B3 - 1,6 zwykła benzyna :icon_razz: ( już parę lat nim się kula, a miał i takie z salonu auta...powiedział przy rzece, nigdy więcej....nówek, ta staroć przeżyje jeszcze i jego heheheh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Astra w kombi tania jak barszcz, fajna. Gdyby tylko miała klimę, to byłby z niej idealny dupowóz....pod warunkiem że podłoga cała a nie tylko zalepiona 3centymetrową warstwą bitexu :)Ja swoją, nowszą o generację ale ten sam rocznik (i cena też do 5k) zrobiłem dziś 40 000 kilometr. Świetnie się do niej mieści 350kg kafelek Edytowane 11 Września 2016 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 http://olx.pl/oferta/opel-astra-f-classic-1-6-8v-bezwypadkowy-oryginalny-przebieg-CID5-IDhvTuL.html#12e1211453Z tym przebiegiem to już pewnie "dwusuw". Praktycznie wszystkie wpieprzają olej i zostawiają smugę jak odrzutowiec na bezchmurnym niebie. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Lotos 5l 10w40 za 39.90 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Lotos 5l 10w40 za 39.90 :) Za 4l :) 5l poniżej 5 dyszek ciężko kupić. Wiem bo do starej Polówki taki leję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ło matko! Idziesz po bandzie! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Apropo takich starych złomów : Wczoraj wieczorem wystawiłem na sprzedaż Daewoo Nexia, teścia. Od nowości w jego rękach, sam kupił w salonie Daewoo, 19 lat temu.Auto wystawione o 21. Pięć minut po wystawieniu dzwoni telefon, goścu przyjechał o 22 i wziął od razu. W międzyczasie z 5 telefonów. Ogłoszenie zdjąłem o 22:20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Bo jak się ma dobry towar, w dobrej cenie, to się szybko sprzeda... nie trzeba lecieć do handlarzy i jęczeć na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 http://www.olx.pl/oferta/fiat-seicento-stan-kolekcjonerski-salon-polskapierwszy-wlasciciel-od-nowosciigla-CID5-IDhxU2W.html#b7b1646689 Z tym Sejem to kogoś fantazja poniosła. Handlarze z Gostynina to już zaczynają przeginać i dorabiać idee do auta. Przecież handlarz kupił tego Sejacza od jakiegoś dziadka za ~3000 zł a teraz liczy na szczęście i sprzedaż 2x drożej. Bądźmy szczerzy, 17 letnie Seicento nie jest autem wartym tych pieniędzy. 3k zł to jeszcze bym dał ale nie 6k. Przecież to nie ma nawet wspomagania czy obrotomierza a w środku jest dość spartańskie. Co innego Sejacz w wersji Sporting i do tego Abarth. Tam szło uświadczyć wspomaganie, obrotomierz, klimę, czasami też ABS i poduszkę. Za takiego jeszcze bym dał te 6000 zł aczkolwiek jest sporo wg mnie lepszych alternatyw (choćby Polo czy Punto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Polo to jedno z gorszych aut jakim jeździłem (ta wersja z czasów golfa III), sej lepszy. 6k za taki rocznik to duża przesada. Edytowane 13 Września 2016 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi