przemek96 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Hahaha i da się wyścig zorganizować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Spektakularne jest to, że pewnie puszczą wyścig bez żadnych wymagań - czyli tak jak powinno być. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Nie Yuby, chodzi o całą papierologię, pierdologię, badaniologię, rzucanie kłód pod nogi w wyścigach o marchewkę. Tak samo jak na Slovakian, przy organizowaniu przez inne organizacje, czy na każdym jednym torze poza Polską, przy okazji track dejów. Standardowo data kijowa i weź tu sobie wolne ustaw... Jeszcze w czasie terminarzu urlopowego... Edytowane 27 Stycznia 2016 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ooo a jednak konkurencja dla SD? Jak się zorientują to będzie pierwszy i ostatni raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) taaa pewnie nie dopuszczą 50% zapisanych do jazd :D Kiedyś był taki przypadek opisany jesli dobrze pamiętam Edytowane 28 Stycznia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Z tego co wiem, to tak wykolegowali Jacka Grandysa? Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 właśnie dlatego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 I jedną niemiecką firemkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams_BMW Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 W jaki sposób zmierzyć się sonometrem na jakiejś stacji kontroli pojazdów żeby zweryfikować, czy mieszczę się w normie? Bo do paparuchów na SKP zaufania nie mam.Co prawda mam DB killer, ale nie wiem czy z nim i tak mnie wpuszczą a utopić 4 paki i dzien wolnego żeby nie wjechać na tor to kiepski pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Założyć oryginalny komin. Jeszcze rozumiem kogoś kto jeździ 1:40 i chce mieć lżejszy sprzęt ale dla wolniejszych znacznie prostszym rozwiązaniem jest oryginalny układ wydechowy i święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams_BMW Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie o to pytałem :)Nie mam oryginalnego wydechu bo kupiłem konia z kompletnym wydechem i nie chce z niego zrezygnować - stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Normalnie jedziesz na pierwszą lepszą stację i mówisz że chcesz zrobić pomiar. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 robisz pomiar na stacji a potem jeszcze raz na torze i jak na torze wyjdzie co innego niż na stacji to tym na stacji możesz sobie tyłek podetrzeć :Djuupiiiii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 U mnie wszędzie było co innego :) Pewnie niektórzy pamietają moją SP2. Miałem w niej cały torowy układ akrapa przelotowy. Bez killerów na Poznaniu wyszło 96 dB, a nawalała tak, że gdy jeździłem w cywilu, to alarmy w zaparkowanych furach włączała ;) Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams_BMW Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Mhm, podziękował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi