spiwor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Gdzieś na Mazurach, jakieś 3-4 km od najbliższych siedzib ludzkich drogą polną w głąb dziczy. Zero cywilizacji tylko ja i mój wierny rumak... Opole. To jest moc: Tak pozatym stąd się właśnie biorą chmury. Produkcja chmur. Reszta będzie już na bieżąco ;) Edytowane 7 Czerwca 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Elektrownia Opole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 "(..) bo po burzy zawsze wchodzi słońce.." Tereny majora Hubala w okolicach Nowego Miasta nad Pilicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie ma to jak Mazury ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ale Bieszczady też są niczego sobie przecież ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Te pokrzywy wygladaja jak maryśka :biggrin:Mazury są cudne...piszę to ja...chłop z mazur. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Myślałem , że tylko mi się z tym kojarzą :biggrin: a to jednak plantacja :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hrvatska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kilka fot z majowkowego wypadu do Rosji https://plus.google.com/photos/105798272882582181738/albums/5875646100830725041 Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Te pokrzywy wygladaja jak maryśka :biggrin:Mazury są cudne...piszę to ja...chłop z mazur. Myślałem , że tylko mi się z tym kojarzą :biggrin: a to jednak plantacja :biggrin: haha to nie będę mówiła gdzie to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Milicz. Jakby ktoś przejeżdżał przez Milicz a chciał na chwilkę odpocząć, gorąco polecam udać się na ulicę kasztelańską.Szkoła Leśna: Zamek, a raczej ruiny: Dookoła park, co ciekawe - na drzewach są tabliczki co to jest za drzewo, fajna sprawa:https://lh4.googleusercontent.com/-26WcOZ64jFg/Ub3kZ3T7TJI/AAAAAAAAAJU/hAVaC5GJVlM/s640/16062013457.jpg A jak ktoś ma więcej czasu to polecam stawy milickie i okolice. Stawy(koniecznie potrzebna lornetka): Sulmierzyce - drewniany Ratusz: Wiatrak: A tu po drodze na płocie była tabliczka na pewną miejscowość, której nie pamiętam nazwy -3km. Tak więc tam skręciłem:A później to był horror - piasek, środek lasu, później "skrzyżowanie" w wydeptanej trawie, na czuja skręt w lewo i odziwo dojechałem do tamtej miejscowości.To obok miejscowości, której nie pamiętam nazwy, po prostu skończył się nagle asfalt: A tu już powrót do domu - jakby ktoś jechał w okolicy Milicza - Krośnic- wylot na Trzebnicę, są odbicia z głównych dróg ze znakami zakazu wjazdu dla ciężarówek i tabliczki pod spodem: nie dotyczy ALP. Polecam tam skręcić: Ogólnie gorąco polecam Milicz, Stawy Milickie i okolice, nikt nie będzie zawiedziony :)Muszę tam wrócić, bo z późno wyjechałem i zostało jeszcze par miejsc do zobaczenia a później postaram się skrobnąć relację. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No dobra... pierwsze to moje pagórki: tak sie ładnie zimą robi - jak dupa nie odmarza :) bezmiechowej nie mam, ale górkę z szybowcami to tak A tu dla montera - droga na Czaple na Nidzkim Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Buber te pierwsze dwa gdzie to dokładnie jest? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) To pierwsze to droga na Odrodzenie od czeskiej strony - niestety teraz już zamknięta dla ruchu, a to drugie to jak się zjeżdża z Michałowic do Piechowic taką krętą drogą, i tam jest taki przepust przez skałę - tam często tak się robi, ale to była rzadkość ze mróz trzymał a nie było sniegu na drodze. :) Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Myślę Buber, że więcej dróżek zwiedziłeś w moich okolicach. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi