Sherman Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie, w 1100 i X-spirit 2 szyba jest wyższa, więc nie ma tego problemu, który występował w poprzednich wersjach. Właśnie to poprawili, bo tam była lipa z szybą, która robiła się mega-lipą po założeniu pin-locka. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No właśnie ... ja na zimę chce zmienić mojego starego XR-1000 na coś lepszego ... w sumie to byłem zdecydowany już na XR1100 - jeździłem w nim i mi przypasił. Odczuwalnie cięższy co prawda ale nie było dramatu. Wcześniej jeszcze zastanawiałem się nad Schuberthem SR1 ale cena i fakt, że nie udało mi się znaleźć sklepu w okolicy, który pozwoliłby mi się na próbną jazdę zniechęciły.Tak na marginesie to między XR-1000 a 1100 jest przepaść jeśli chodzi o widoczności i wentylacje.Teraz zaciekawiliście mnie tym sharkiem - w sumie odpycha mnie tylko brak pinlocka. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 bimbak nie wiem skąd te stwierdzenie o wentylacji między 1000 a 1100... ja mam 1000 a moja żona ma 1100 w tym samy rozmiarze co ja, więc jeździłęm i w nim. Dla mnie nie ma żadne, absolutnie żadnej różnicy w 1000 a 1100 jesli chodzi o wentylację. Co do wielkości szyby to fakt 1100 ma wyższą, ale i tak moim zdaniem jest za niska. Jacek co do pinlocka to mnie to wisi bo i tak nigdy z nim nie jeździłem, wybieram tylko pod kątem toru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A mi na przykład, ten Shark... W OGÓLE nie leżał - bolała mnie w nim głowa i po prostu nie dla mnie zrobiony. Każdy lubi co innego, dlatego nie ma co się napinać i przez neta kupować bez przymiarki :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To fakt kask trzeba przymierzyc kazdy ma inna bańke ,znaczy ksztalt bańki,znaczy głowe :)I tutaj kask za pierdylion nie gwarantuje niczego ,fakt jest taki ze kaski torowe sa w h...j glośne i do normalnego jezdzenia sie nie nadaja ,(tak wg. wlasnego doswiadczenia).Mocno rozbudowany system wentylacji sprawia ze nigdy nie uswiadczymy spoconej glowy ale za to halas jest niemilosiernyJa tez mialem X-spirit i jakos nie przeszakadzalo mi to male pole widzenia ,ale najbardziej mnie wkurwialo to ze garb z kombinezonu po przytuleniu sie do zbiornika nasuwal mi kask na oczy i musialem podkladac jakies gabki w kasku na samej gorze zebym widzial cokolwiek do przodu a nie tylko przednie kolo.Ale widocznie moj łeb nie pasuje do Japonskiego kasku a bardziej pasuje do Wloskiego SUOMY w ktorym nic takiego sie nie dzieje i mam wrazenie jakby forma kasku zostala odlana na mojej glowie jak spałem po jakiejs imprezie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 haha, może tak było - ju newer noł :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 bimbak nie wiem skąd te stwierdzenie o wentylacji między 1000 a 1100... ja mam 1000 a moja żona ma 1100 w tym samy rozmiarze co ja, więc jeździłęm i w nim. Dla mnie nie ma żadne, absolutnie żadnej różnicy w 1000 a 1100 jesli chodzi o wentylację. Co do wielkości szyby to fakt 1100 ma wyższą, ale i tak moim zdaniem jest za niska. Jacek co do pinlocka to mnie to wisi bo i tak nigdy z nim nie jeździłem, wybieram tylko pod kątem toru... No kurcze jak mame kocham dla mnie to była przepaść ... np: w XR-1000 nawiew na szybę działa słabo, a w testowym XR-1100 jak na maksa otwarłem to mi tak w oczy wiało jakbym szybki nie domknął. Byłem wtedy w kominiarce - było chłodno, ale w moim XR-1000 nie przeszkadzały mi otwarte górne wloty, a w tym testowym 1100 musiałem je zamknąć bo czułem nieprzyjemny już chłód. Fakt że nie mieli wtedy ze sobą już S-ki bo się sprzedały i musiałem w M-ce się przejechać, ale to nie powinno robić tak odczuwalnej różnicy. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ja testowałem w bardzo gorący dzień i jakoś nie zauważyłem różnicy... nie wiem, może kwestia percepcji... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A w 1100 poprawili wyściółkę czy dalej jest to ten sam mało przyjemny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 mniej więcej to samo, tak patrzę i patrzę i wychodzi na to, że za niewiele więcej od Race R można wyrwać X-Spirit2, tylko malowania lipne coś takiego bym chciał za rozsądne pieniendze... https://www.google.pl/search?q=x-spirit+2+b-boz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FsVvUu_4IdCThgeN6IDoDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=905#facrc=_&imgdii=_&imgrc=RnoNU758gf11qM%3A%3Bnz55Og_hNCLcxM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg17.imageshack.us%252Fimg17%252F9176%252Fimg706428129.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fdejeka.wz.cz%252Fshoei-b-boz%3B800%3B533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 nom fajne, fajne w jukeju można wyrwać spirita za mniej niż 350 funciaków, było chyba za 329 to malowanie kyronariego (czy jak tam sie go pisze) ze smiokiem za 329, ale mi się ono zdecydowanie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 no ja niestety jestem przeciwnikiem kupowania używanych butów i kasków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Yuby, na fc-moto Spec 1R za 164eur nówka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Cholera, bo przełączyłem sobie na angielski i nie zauważyłem że pokazuje w funtach, mea culpa :evil: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 YUBY bo uschniesz na wykałaczkę :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi