MatMax78 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Limo mam pytanie. Czy jak wyważamy statycznie tylne koło to robimy to tak jak na tym Twoim drugim filmiku z tylną zębatką, czy bez ?Ostatnio w Poznaniu na SD, a wczoraj w warsztacie tylne koło wyważali mi bez zębatki. Czy to ma znaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Zabierak z zębatką trzyma się na samych gumach i może wypadać podczas wyważania, to lepiej chyba zdjąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wywazamy bez zebatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ok dzięki Piotrek, Limo, taki mały szczególik ale jakoś wyłapałem :)Piotrek, a Ty nie lecisz na Słowacje ? BMK odbudowana ze zdrowiem ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Beemka w proszku , zosatalo jeszcze pare rzeczy do zrobienia ,zadnych szkod w zdrowiu nie bylo wiec jeszcze troche pokrece sie po swiecie ;)ale na ten sezon juz i tak koniec .Najblizszy plan do w sobote oblewamy koniec sezonu i 1:38 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Rzuciłem na to okiem. Trochę śmiech na sali - opłacono za korzystanie z toru, pojawiły się zniszczenia w związku z normalnym użytkowaniem, zgodnie z przeznaczeniem (gleba w trakcie wyścigu), więc nie kumam gdzie tu wątpliwości. Idzie w koszty właściciela obiektu .... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zależy, na Nurburgring to codzienna norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Koszty, na Ringu płaci się za naprawę bandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Tylko ciekawe czy nie kasują podwójnie od ubezpieczyciela i sprawcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Z tego co czytałem Nürnburgring ma status płatnego odcinka drogi publicznej. Tor na słowacji nie bardzo. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Tak narzekamy na Poznań, a jednak u sąsiadów są również pewne absurdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcy Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 niestety tak jest, ale mam nadzieje że w przyszłym roku się ubezpieczą na takie możliwości - czasami pokazanie takiej możliwości uświadamia organizatorowi potrzeby uczestników ja osobiście wykupuje dodatkowe ubezpieczenie na sporty ekstremalne z OC - ale jeszcze go nie testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 ja osobiście wykupuje dodatkowe ubezpieczenie na sporty ekstremalne z OC - ale jeszcze go nie testowałem A tak z ciekawości to gdzie wykupujesz i jaki jest zakres? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Ja kupuje przez stronę allianz. Jest najszybciej, ale załatwiając przez agenta były lepsze warunki (kwoty ubezpieczenia). Przez stronę za 2 osoby na 2 dni płace 101zł KL: 40 000,Oc/O 40 000 euroOC/R 40 000 euroNnw: 5 000 euro Amatorskie uprawianie sportów wysokiego ryzykaWyczynowe lub zawodowe uprawianie sportu w ramach klasy dyscypliny sportu - klasa ryzyka III Edytowane 12 Września 2015 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 On też może pomóc: https://www.facebook.com/Mr-Ubezpieczenia-1584973965074414/timeline/ Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi