Bimbak Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ktoś się wybiera w poniedziałek? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wybieram się ale 16-go. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ktoś się wybiera w poniedziałek?Podłączam się do pytania.Czy ktoś jedzie z W-wy w najblizszy (09.09) pon. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ja pierdziele, ja Was podziwiam - jak Wam się chce dymac ponad 600 km na 3 sesje po 20 minut :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Będę wracał w niedzielę ze zlotu i będzie po drodze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) ja pierdziele, ja Was podziwiam - jak Wam się chce dymac ponad 600 km na 3 sesje po 20 minut :blink: wiesz, ja po moto popołudniu jestem (byłem) na prawdę wyczerpanynigdy nie byłem na speed-day'u ale jestem pewien, że więcej niż 4 sesje jednego dnia niczego by mi nie dałyna szczęście nie muszę jeździć te 600km :)poza tym można wyjazd na tor traktować po prostu jako roadtrip ze znajomymi + spotkanie z innymi na miejscu ;) a pod tym względem jeszcze lepsze są "zawody" gymkhany - czasem dymasz kilkaset km aby rywalizować całe 3-4 min. :biggrin: Edytowane 5 Września 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja tylko dodam, że problem hałasu jest coraz poważniejszy w całej Europie. W Wielkiej Brytanii nikogo nie dziwią limity na poziomie 96dB, a słyszałem o jednym przypadku (już nie pamiętam na którym torze) że limit ustalono na 94dB. Są parcia w różnych federacjach, aby jeszcze bardziej obniżać limity. Prawdą jest też, że z inżynieryjnego punktu widzenia, nie ma większego problemu z ich wprowadzeniem w życie (pewnie musiałyby być większe układy wydechowe i nieco niższe osiągi), więc temat robi sie skomplikowany ;) Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wychodzi na to, że tylko elektryki uratują tory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 chyba kolejowe. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kolejowe już uratowały :biggrin: , mi tam się marzy aby ktoś wreszcie zrobił porządny sprzęt na prąd z osiągami, wagą i ceną jak na benzynie. Wytrąciłoby to działkowiczom całego świata wszelkie ich argumenty :laugh: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Proszę o info kolegów z Poznania do 12 jakie warunki są pogodowe. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nie jestem z Poznania, ale dostrzegam ludzi z parasolami. http://kamery.nocowanie.pl/poznan/117536/www,117536.html Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Pół godziny temu zaczęło lekko siąpić ale przestało i obecnie przewiało. Może się różnie rozwijać bo jest tak na granicy. Sam nie wiem co robić. Dam znać za godzinę czy sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 no ja spasowałem dzisiaj ... poza tym nawał pracy Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Obecnie sucho ale znowu zaczyna mżyć. O 12.30 zaczęło lać. Edytowane 9 Września 2013 przez ryhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi