Gość Saul Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ale najgłupsze jest to, że przecież On za to może tylko rozmawiać. Gdyby mu przelewali gotówkę to spoko, a numer ciężko sprzedać bez paragonu. Po co mu tyle kasy na koncie? Jeszcze telefon może stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Ale najgłupsze jest to, że przecież On za to może tylko rozmawiać. Gdyby mu przelewali gotówkę to spoko, a numer ciężko sprzedać bez paragonu. Po co mu tyle kasy na koncie? Jeszcze telefon może stracićMoże bałwan wysyła SMSy gdzieś i jakoś to "przerabia" na gotówkę. Korzyść na pewno jakąś czerpie. Edytowane 26 Lipca 2012 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 może sprzedawać poprzez przelew sms (Orange). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin7888 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 miałem taki sam przypadek jakiś miesiąc temu goniłem w ludzi auto leszcz wyslal mi chyba ze sześć sms-ów typu prosze o doładowanie itp. jak nie ma nic na koncie to za co pisze pomyślałem i olałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ale faktycznie, jak nabiją kilku dziennie, to się robią kwoty, trzeba podać numer na policję i zgłosić po prostu próbę wyłudzenia.ale jak udownodnia ze faktycznie NIE JECHAL i chcial wyludzic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Te same numery odchodza na, ze tak powiem innych portalach i branzach ( Fotosik ) . Teraz dopiero przypomnialem sobie, ze swego czasu ( ze dwa lata temu ) mialem zostac dokladnie w ten sam sposob naciagniety. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Wyłudza doładowania? WTF? Czyżby to jakaś motocyklowa galerianka lub inna gimbusiara? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ks a ty masz konto na portalu randkowym?A myslisz że po co przyjeżdża do Polski :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie wiem czy też robicie zakupy w marketach ale te informacje mogą wam się przydać. Chcę was ostrzec przed tym co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w LIDLU ale mogło i gdzie indziej komuś innemu... Oszustki działają następująco : dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi dosłownie wyskakują im z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą ,by lepiej podrzucić je do następnego LIDLA. Jeżeli się zgodzicie , obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się za Ciebie. Zmuszają Cię do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza , w tym czasie ta druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dziś znowu jadę! Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ta jedna musi być strasznie mała skoro potrafi przecisnąć się na przednie siedzenie w czasie jazdy. Sprawdzałeś czy jest pełnoletnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Musisz mieć dużo portfeli BTW; admin przyblokuj spamera bo szkoda tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie wiem czy też robicie zakupy w marketach ale te informacje mogą wam się przydać. Chcę was ostrzec przed tym co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w LIDLU ale mogło i gdzie indziej komuś innemu... Oszustki działają następująco : dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi dosłownie wyskakują im z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą ,by lepiej podrzucić je do następnego LIDLA. Jeżeli się zgodzicie , obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się za Ciebie. Zmuszają Cię do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza , w tym czasie ta druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dziś znowu jadę!czesto miewasz te same sny, yuby zakladal jakis czas temu temat o znaczeniu snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Odświeżam temat, bo znowu smsowal do mnie koles zainteresowany zakupem motocykla. Jego nr to 505691193. Przez 2 dni zadawal mi te same pytania, czyli pewnie pisal do kilkudziesieciu osob i nie panowal nad tym z kim prowadzi korespondencje. Po kilku smsach odpisalem mu ze jak go nie stac na rozmowe tel do mnie to tym bardziej na zakup motocykla. Po kilku dniach znow do mnie napisal , ale z innego numeru: 511712655. Ten sam scenariusz, kilka smsow z pytaniami o motocykl, potem umawia sie na przyjazd i ostatni sms od niego brzmi tak:"Witam jest maly problem, jadac po ten motor zapomnialem kart do banku. Potrzebuje zadzw do domu by ktos mi je przywiuz, nie mam nic na kącie by zadz . Prosilbym pana o karte orange 25, mam zetafon kod esem lub przez neta, oddam na miejscu" Sadzac po stylu pisania i bledach ortograficznych to jakis gimnazjalista zniża sie do takiego poziomu by łaszczyć się na 25 zl :/Co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Gruby przekręt. Pewnie wyprosił już od kilku osób doładowania za 15zł to teraz ma na telefony do kolejnych potencjalnych ofiar :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A nie korciło odpisać "wypie**alaj"?Nie bede cytowal co mu odpisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi