przemek96 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Przyjdę po autograf :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A ja mam takie pytanie. Kumpel ciągnie mnie do Kisielina w czwartek i się tak zastanawiam jak się zachowują opony prze temp otoczenia ok. 15 stopni.Tymbardziej, że nie mam sportowych, tylko "Roadsmarty" z nalatanymi już 9k. Przy 25 stopniach tym raczej oporów nie miał, ale czy nie jest jeszcze za zimno na takie wygłupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cement Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Theodor mówi: roadsmarty to bardzo dobre opony dla amatora. Tym bardziej że wykonane w technologii N-tec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Że są dobre to ja wiem ;), bo robiłem na nich cuda, ale jak było 25-35 stopni, i tylko boje się że jeszcze nie jest pora na takie latanie. Gdyby był lipiec to bym nie miał oporów raczej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 btw. zna ktos sposob na wyleczenie sie z choroby "chce jezdzic po torze 24h :D" , jak do tej pory to bylem przez ostatnie trzy lata tylko w Radomiu i Lublinie (kilkadziesiat razy - brak czasu i za maly skill na wiekszy tor :p) i juz w ostatmim roku przestalem w ogole latac po ulicach. A teraz po dwu dniowym SD w Poznaniu , tak mnie pierdo@#$%& , ze spac w nocy nie moge :p . Zastanawiam sie tylko skad na ta tyle kasy brac :D, juz jest pomysl , by sprzedac nowy motor i kupic cos tanszego juz w spec.typowo na tor. Lub pozbyc sie jednej z wpelni zdrowych i dzialajacych nerek :D Ale serio , strasznie przykre jest to ,ze checi wypadow weekendowych na latanko, spadly do ZERA :/ . Moze to juz czas na jakiegos crusera :D , a plastika zostawic tylko i wylacznie na tor, kiedys taka frajde sie czerpalo z latania po traskach , mialo to nie minac nigdy :p ... ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tak samo jak znudziły ci się traski, tak samo ci się tor kiedyś znudzi - nic nie trwa wiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Nie wierzę że tor mi się znudzi, chyba że karting bo to już nastąpiło :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Podobno potem przychodzi czas na SM, bądź enduro.To ja chyba osiągnąłem ten stan. Mam na ten rok wykupiony 1 dzień okazyjnego SD i wcale nie chce mi się jechać. O jakimś MotoPopoludniu czy tfu tfu kartingu nawet nie wspomnę... Za to w błoto ciągnie mocno. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dokładnie Fat, ja w przyszłym sezonie idę w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Jasne, a jak enduro się nudzi, to czas na trial. A to nie powinno się zaczynać przygody motocyklowej odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Limo a ile razy byłeś na kartingu w tamtym roku? Byłem raz w Lublinie i po paru kółkach kręciło mi się w głowie bo tam zakręt za zakrętem, musiałem robić przerwę i znowu to samo. Z resztą dałeś mi jakąś pastylkę na chorobę lokomocyjną, za co jeszcze raz dziękuję ale średnio pomogła. Biała Podlaska przypadła mi do gustu dużo bardziej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A mnie nie zmiennie od 1996r ciągnie na tor bywam na nim średnio kilkanaście razy w sezonie i nic się nie zmienia choroba pogłębia się. W dodatku turystycznie średnio przejeżdżam ok 25tyś/km w sezonie i nie ukrywam, że także latam trochę w terenie. Wszystko więc zależy od konkretnego przypadku - dodam, że nic mi się nie nudzi i dalej jak za dzieciaka marzę by mieć pracę polegająca na lataniu motocyklem gdziekolwiek nawet w deszcz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A mnie nie zmiennie od 1996r ciągnie na tor bywam na nim średnio kilkanaście razy w sezonie i nic się nie zmienia choroba pogłębia się. W dodatku turystycznie średnio przejeżdżam ok 25tyś/km w sezonie i nie ukrywam, że także latam trochę w terenie. Wszystko więc zależy od konkretnego przypadku - dodam, że nic mi się nie nudzi i dalej jak za dzieciaka marzę by mieć pracę polegająca na lataniu motocyklem gdziekolwiek nawet w deszcz. :)Bo ty widocznie jesteś motocyklistą. I to dlatego. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 krl pięknie napisane ja sobie nie wyobrażam, że kiedyś mi się to znudzi.Ciekawy jestem czy w wieku 60 lat będę ogarniał temat. :) Czyli będę szybki :biggrin:Krl nawet bez moto w poniedziałek będzie, mam nadzieję że pogadamy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Będę bez motocykla torowego ale za to wpadnę na Multistradzie a na pogaduchy na pewno znajdzie się czas. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi