gargamel Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Toyota Starlet Glanza Mały, tanie OC silnik 1,3 a zap.....la jak zły, najsłabsza wersja 160KM. Jedyną wadą jest to, że te wersje wychodziły tylko rynek japoński, kiera z prawej strony. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Niektórzy to chyba mają jakiś problem z BMW ///M. Zazdrość czy jak, że ktoś ma naprawdę kozacki wózek? Wilka w owczej skórze można też zrobić z BMki, kupić 540i i przykleić znaczek 520i, albo e30 z silnikiem V8 4,4 i emblemacik 316i :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli auto ma na pierwszy rzut oka sprawiać wrażenie śmietnika to moim zdaniem powinno być raczej stare a nie jakiś świeżutki rocznik. Najlepiej kupić takie za parę tysi, byle zdrowe było, a resztę kasy wsadzić w swap silnika, zawieszenie, hamulce, itp. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jeśli chodzi o małe niepozorne (ale to znowu na "wyjściowo" jest mega tanie) to honda CRX. Kolega takim śmiga już od wielu lat... cały czas coś dłubie i powiem wam że na to auto to w okręgu niema bata. Sprzęty o kilkukrotnie większej mocy odstają tak że ludziki nie w temacie robią tylko :icon_eek: Ja tym autem się dosłownie boję jeździć :icon_twisted: CRX są magiczne... Mój potwór S3 nie miał do 200 żadnych szans... przy 230/240 dopiero go dochodziłem bo skrzynia mu się kończyła. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) RX 8 z kumplem jeżdże niekiedy, fakt na któtkiej trasie ale ten mały silniczek ładnie pociska i napęd na tył daje frajde (wszystko seryjne). Chodzi na seryjnych wydechach troche jak dla mnie śmiesznie ale jak trzeba to te moc czuć. ja szukałem sobie corse te nową w wersji turbo mają w 1.6 192 KM może za nią popatrz,są w nowe także chyba w 30K sie nie zmiaścisz no i to benzyniaki. CRX urywa dupe :D ps. corsy są opc diesel ale tylko 125KM Edytowane 7 Grudnia 2011 przez ReD-GreeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Polecam coś takiego...rocznik starszy i rzadko widoczna do sprzedania ale samochód wart każdych pieniędzy. Jeśli się trafia to tylko zadbane i w dobrym stanie.Spełnia wszystkie kryteria:małe,niepozorne ale istny szatan na drodze - silnik 1.8T i stały napęd na wszystkie koła. Na starcie i nie tylko zostawi nawet "M"keRajdówka w wydaniu cywilnym :icon_biggrin: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mazda_323_GTX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a3-1-8t-150km-stan-idealny-perelka-z-niemiec-i1956219415.html Lekko zagrzebać i będzie prawie 200 koni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3NNY Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Najlepszym niepozornym zapitalaką jest Renault Clio ale nie sport jeno wersja Williams- to jest dopiero rozrabiaka. Wypuszczono kilkaset sztuk z czego jest kilka w PL. Nie jakieś tam Bolidy Młodzieży Wiejskiej i inne plastiki.Clio sport też gites ale szału już takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a3-1-8t-150km-stan-idealny-perelka-z-niemiec-i1956219415.html Lekko zagrzebać i będzie prawie 200 koni :)Kumpel kupil ostatnio takiego jako dawce czesci. Bylem zawiedziony jaki ten silnik to mul-tych 150 koni nie czuc wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 corsa 3,2 V6 albo z 2.0(c20xe) pojemności się nie bój bo to zaleta, taki silnik trudniej zarżnąć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli auto ma na pierwszy rzut oka sprawiać wrażenie śmietnika to moim zdaniem powinno być raczej stare a nie jakiś świeżutki rocznik. Najlepiej kupić takie za parę tysi, byle zdrowe było, a resztę kasy wsadzić w swap silnika, zawieszenie, hamulce, itp. Swap i wszystko co z nim idzie po drodze tez brałem pod uwage ale boje sie kilku rzeczy. Jezeli robic swap to pasuje zeby auto ktore bedzie biorca zostanie wybebeszone do golej blachy i nastepnie wszystko pod wzgledem blacharskim i lakierniczym przygotowane, nastepnie silnik od dawcy, znajac moje szczescie kupie jakies dojebane padło ktore samo w sobie bedzie wymagało remontu :) reszsta osprzetu, zawieszenie - bo jezeli juz sie w to pchac to nie wypada zostawic jakies tam seryjne, tak samo z hamulcami. Problemem bedzie tez kto to wszystko zrobi, mam warsztat i sprzęt ale nie mam wiedzy żeby to zrobić a dać to w świat będzie sie wiązać z dużymi kosztami bo raczej taka firma co się takimi rzeczami zajmuje mało nie weźmie... Nie mam rozowego pojecia ile taka akcja moze kosztowac :-/ Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Popatrz.http://moto.allegro.pl/bmw-e30-m52b28-od-konesera-i1981018658.htmlhttp://otomoto.pl/bmw-328-bmw-e30-328i-m-techic-2-kw-mhw-C21722962.htmlPrzewieziesz mnie taka bejca, jak sobie kupisz? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tak, ale ja wolałbym takąhttp://moto.allegro.pl/e30-mtechnic-wyj-bana-i1967205356.htmlTylko silnik słaby.Daje rade :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dokładnie, miałem kiedyś Passata B5 z tym silnikiem.Beznadziejny przyspieszał.Dlatego trzeba zagrzebać przy silniku :) Poza tym A3 będzie ze 100 kilo lżejsze, chociaż im nowsze tym cięższe tak naprawdę. Stare civic'ki czy golfy - wszystko miało poniżej 1000kg dlatego to szło.. teraz to już nie takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Yuby, zajc i reszta - znowu zescie sie zapedzili w jakies Beemwu ktore to wlasnie nasz Katsumoto mial objezdzac swoim malym smietnikiem :) Renault Clio wydaje mi sie dobra propozycja dla kogos kto boi sie robic swapa, drugi taki obiekt ktory przyszedl mi do glowy to stary Colt Turbo.Sprobuje go znalezc na necie - w kazdym razie wyglad dobrej mydelniczki zapewniony :) Sprawdz sobie w Wiki Mitsu Mirage 4 generaacja z silnikiem 1.6 172 KM, jednak boje sie ze szukac trzeba by go w Nowej Zelandii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi