Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 chyba do australii dzisiaj :lol: tam też są lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Climat Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Sezon naprawdę jakoś nieciekawie się zaczyna.Najważniejsze że ty jesteś (przynajmniej) w miarę ok.Moto to moto, zrobi się.Masz okazję wyciągnąć troszkę kaski teraz.Ja proponuje zamiast seryjnych tubek wsadzić piękne carbonowe Akrapowice ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jag szybkiego powrotu do zdrowia.pal licho z moto apr zdrowia to uważaj bo najwiekszy ból i objawy przyjdzią za 2-3 dni wiem z własnego dośw, dlatego goń do lekarza najlepiej po skierowanie na rezonans-głowa jest najwazniejsza i tylko jedna -a daj Bóg wszystko będzie dobrze to załatw z lekarzem dobry opis ob - to się przyda do odszodowania w ubezpieczalniDobrze gada :!:Ja bole glowy po wypadku mam do dzis ;) (bo nie poszedlem odrazu do lekarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 W szpitalu byłem zaraz po wypadku i urazu czaszki nie stwierdził, ale jak już życzliwi ludzie radzą, pójdę do neurologa i naściemniam żeby dostać conajmniej 14 dni zwolnienia. Fizycznie i psychicznie ze mną ok...najbardziej się martwię uszkodzonym moto. Postaram się też, żeby koleś zapamiętał ten wypadek do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Ja proponuje zamiast seryjnych tubek wsadzić piękne carbonowe Akrapowice Te seryjne Remusy Jaga dopiero co wyszły spod ręki jednego z lepszych fachowców w Polsce od tuningu tłumików, także poza wyglądem do Acrapovica nie tak wiele juz im brakowało. Tym większy ból :cry: :cry: :cry: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Cieszę się, że nic Ci się nie stalo :!: , bo moto można odbudować, a zdrowia nie. Masz świadków, to najważniejsze - koleś jest ugotowany - zbiegł z miejsca wypadkiu i nie udzielił pomocy. Udawaj teraz strasznie rannego, narzekaj na ból głowy, mdłości itp - zwolnienie faktycznie tu Ci pomoże udupić skurwiela (a trzeba by skurwqiel zapamiętał to na długo). To tyle jeśli chodzi o porady. A tak w ogóle - . Trzymaj się, powodzenia. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 No... Ciekawe gdzie klient ma wykupione OC ( i czy w ogóle ma? ). Jeżeli w jakiejś dziadowskiej firmie, niewykluczone, że stracisz trochę nerwów, starając się uzyskać zwrot rzeczywistych kosztów naprawy. Paskudny początek sezonu. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jestem tu świeży, a w praktyce motocyklowej - zupełne zero (moje pierwsze kroki opisałem w Powitalni). Jak często zdarzają się Wam, doswiadczonym jeźdźcom upadki? Jak było na początku? Dla mnie - wniosek z Twojego wypadku - jak zobaczę BMW z łysolem - omijam szeroko.Jagtiger - trzymaj się. Jak zacznę dobrze jeździć- pomszczę Cię! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ech, sezon rozpoczety tak samo u mnie jak u Jaga - dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Czolem! Wchodze na 4um radosny, ze posmigalem sobie z innymi motonitami, a tu zaraz takie dolujace informacje :(.Qrde, Jag, wspolczuje Ci...Jak ja bym teraz rozwalil swoja Wiesie, to chybabym sie zaplakal :(. Ale grunt, ze jestes caly i ze mozesz kase wyssac z OC. Moze nie bedzie tak zle...Ale co czasu i zdrowia natracisz, juz nic Ci ni zwroci :(.Ale 3maj sie! Jestesmy z Toba ;).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dobrze że sie stało jak sie stało.wyssaj z dresa kase, tylkouważaj tylko żeby dresik nie zebrał kumpli :? oby nic cie już nie bolało... ps. coś feralny ten rok. kilka mniej lub bardziej groźnych wypadków, w dodatku nie żyje pare osób dość znanych (np. J.Kaczmarski, czy Kulig) poprostu nie wiem co sie dzieje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Qrna,przykra sprawa.Powtórze za innymi-najważniejsze,ze dupsko całe.Z odszkodowania jeszcze tak moto wyszykujesz,ze będzie ładniejsze jak przed wypadkiem.Przedłużaj maksymalnie okres leczenia-jak mi założyli kołnież po wypadku,to przestałem nosić po tygodniu,ale na każdą kontrole zakładałem,i mowiłem,ze mnie kark boli.I tak miałem wpisane 6 tyg. leczenia = duużo kasy.Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jesli sie nie myle to w takim przypadku dziala tez NW - jesli sie myle to mnie poprawcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 6 tyg. leczenia = duużo kasy.Co do tego , to niebyłbym taki pewny..... :? Może się okazać że nici z ubezpieczenia, tak jest w naszym pięknym kraju! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 6 tyg. leczenia = duużo kasy.Co do tego ' date=' to niebyłbym taki pewny..... :? Może się okazać że nici z ubezpieczenia, tak jest w naszym pięknym kraju! ;)[/quote'] O ile mnie pamięć nie myli to załatwiłem przy zakupie Duki Jagowi pakiet AC/OC/NW. O ile AC nie jest potrzbne teraz, to właśnie NW powinno się przydać. Jag - zwróć na to uwagę w dyskusji z ubezpieczycielem!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi