Skocz do zawartości

Miałem wypadek - Duka rozbita, ja poobijany ale cały :(

Jagdtiger
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jag szybkiego powrotu do zdrowia.pal licho z moto apr zdrowia to uważaj bo najwiekszy ból i objawy przyjdzią za 2-3 dni wiem z własnego dośw, dlatego goń do lekarza najlepiej po skierowanie na rezonans-głowa jest najwazniejsza i tylko jedna -a daj Bóg wszystko będzie dobrze to załatw z lekarzem dobry opis ob - to się przyda do odszodowania w ubezpieczalni

Dobrze gada :!:

Ja bole glowy po wypadku mam do dzis ;) (bo nie poszedlem odrazu do lekarza)

W szpitalu byłem zaraz po wypadku i urazu czaszki nie stwierdził, ale jak już życzliwi ludzie radzą, pójdę do neurologa i naściemniam żeby dostać conajmniej 14 dni zwolnienia.

Fizycznie i psychicznie ze mną ok...najbardziej się martwię uszkodzonym moto. Postaram się też, żeby koleś zapamiętał ten wypadek do końca życia.

• Administrator
Ja proponuje zamiast seryjnych tubek wsadzić piękne carbonowe Akrapowice

Te seryjne Remusy Jaga dopiero co wyszły spod ręki jednego z lepszych fachowców w Polsce od tuningu tłumików, także poza wyglądem do Acrapovica nie tak wiele juz im brakowało.

Tym większy ból :cry: :cry: :cry:

pzdr

Cieszę się, że nic Ci się nie stalo :!: , bo moto można odbudować, a zdrowia nie.

Masz świadków, to najważniejsze - koleś jest ugotowany - zbiegł z miejsca wypadkiu i nie udzielił pomocy. Udawaj teraz strasznie rannego, narzekaj na ból głowy, mdłości itp - zwolnienie faktycznie tu Ci pomoże udupić skurwiela (a trzeba by skurwqiel zapamiętał to na długo). To tyle jeśli chodzi o porady. A tak w ogóle - . Trzymaj się, powodzenia.

Pozdro, Paweł

No... Ciekawe gdzie klient ma wykupione OC ( i czy w ogóle ma? ). Jeżeli w jakiejś dziadowskiej firmie, niewykluczone, że stracisz trochę nerwów, starając się uzyskać zwrot rzeczywistych kosztów naprawy.

Paskudny początek sezonu. Współczuję.

Jestem tu świeży, a w praktyce motocyklowej - zupełne zero (moje pierwsze kroki opisałem w Powitalni). Jak często zdarzają się Wam, doswiadczonym jeźdźcom upadki? Jak było na początku?

Dla mnie - wniosek z Twojego wypadku - jak zobaczę BMW z łysolem - omijam szeroko.

Jagtiger - trzymaj się. Jak zacznę dobrze jeździć- pomszczę Cię!

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

Czolem!

Wchodze na 4um radosny, ze posmigalem sobie z innymi motonitami, a tu zaraz takie dolujace informacje :(.

Qrde, Jag, wspolczuje Ci...

Jak ja bym teraz rozwalil swoja Wiesie, to chybabym sie zaplakal :(.

Ale grunt, ze jestes caly i ze mozesz kase wyssac z OC. Moze nie bedzie tak zle...

Ale co czasu i zdrowia natracisz, juz nic Ci ni zwroci :(.

Ale 3maj sie! Jestesmy z Toba ;).

Pozdrawiam

dobrze że sie stało jak sie stało.

wyssaj z dresa kase, tylkouważaj tylko żeby dresik nie zebrał kumpli :?

oby nic cie już nie bolało...

ps. coś feralny ten rok. kilka mniej lub bardziej groźnych wypadków, w dodatku nie żyje pare osób dość znanych (np. J.Kaczmarski, czy Kulig) poprostu nie wiem co sie dzieje ;)

Qrna,przykra sprawa.

Powtórze za innymi-najważniejsze,ze dupsko całe.Z odszkodowania jeszcze tak moto wyszykujesz,ze będzie ładniejsze jak przed wypadkiem.

Przedłużaj maksymalnie okres leczenia-jak mi założyli kołnież po wypadku,to przestałem nosić po tygodniu,ale na każdą kontrole zakładałem,i mowiłem,ze mnie kark boli.I tak miałem wpisane 6 tyg. leczenia = duużo kasy.

Będzie dobrze.

• Administrator
6 tyg. leczenia = duużo kasy.

Co do tego ' date=' to niebyłbym taki pewny..... :? Może się okazać że nici z ubezpieczenia, tak jest w naszym pięknym kraju! ;)[/quote']

O ile mnie pamięć nie myli to załatwiłem przy zakupie Duki Jagowi pakiet AC/OC/NW. O ile AC nie jest potrzbne teraz, to właśnie NW powinno się przydać.

Jag - zwróć na to uwagę w dyskusji z ubezpieczycielem!

pzdr