Katsumoto Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 a myślałem ze to co odstawiają w Atenach na SM to rzeźnia :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotka00000 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Niezłe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nieźle chłopaki wymiatają... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 chłopaki spoko jeżdżą, szkoda tylko że ludzie odbierają prawko i też tak próbują pierwszego dnia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroImage Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nie ma co się dziwić statystykom wypadków w Grecji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Qrwa marudy, co było? Zawsze musi być komentarz "było już". Ja nie widziałem. Piknie kozaczą. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Pomarudzić ludzka rzecz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Ciekawe co na to mistrzowie prostej dosiadający swoich sportowych maszyn LOL Przecież oni tam jeszcze w złożeniu przy wyjściu z zakrętu dawają na gume, albo źle widze albo coś, ale co drugi zakręt to zejście na łokieć, a nie tam jakieś kolano..... Trzeba mieć konkretne umiejętności aby w ten sposób panować nad motocyklem. Konkret, tylko, że jeden błąd i..... Edytowane 22 Listopada 2009 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Konkret, tylko, że jeden błąd i..... ... i rodzinka jadąca z przeciwka (2:25 w pierwszym filmie) do piachu. Potem na motocyklowych forach internetowych by zawrzało: "na pewno zajechali mu drogę". Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 :banghead: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ks, Ty od walenia w ścianę masz już pokiereszowaną mocną kopułę :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Temat o tym filmiku sprzed 4 miesiecy: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=118645 Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To są jacyś nieprawdziwi greccy motocykliści. Prawdziwy grecki motocyklista obowiązkowo jeździ bez kasku i z fajkiem w zębach rozmawia przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jakieś 10 lat temu,może więcej,zobaczyłem takich "straceńców" na Cyprze,w górach Trodos.Różnica taka z tymi grekami że "cypryjskie zapierdalaczki" jechali bez kasków,ochraniaczy,krótkie spodenki ,koszulka,adidasy i to wszystko!Q...wa!Przeżyłem SZOK!Czegoś takiego nigdy wcześniej nie widziałem.W pózniejszych czasach czesto spotykałem na Cyprze róznych wariatów/ np.jeżdżących bez hamulców po autostradzie na wyścigi, chodziło o zakład/ale Ci byli zajebiści! Prawdą też jest,że nigdzie na świecie,nie widziałem tyle śmiertelnych wypadków, motocyklistów co tam. Mam tam dobrego kolegę,który to ,jak go poznałem w 98r.miał 3 braci .Dziś ma jednego i to kalekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie dramatyzuj.....kazdy lubi pozapier**** :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi