hiuston Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Metzeler Marathon 880 przód i tył, są ok, ale niestety nie mam porównania do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 To ja niewiem kupiłem moto z tymi oponami, twarde jak cholera jak deszcz poleje to jakbym po lodze jechał może są stare ale nie są spękane ani nic Ja mam podobne wrażenia.Opony to metzeler enduro 4 i tak jak piszesz : na suchym ok. ale na mokrej nawierzchni trzeba uważać.W tym sezonie planuję zmianę (jeszcze nie wiem na co), pomimo jeszcze dobrego bieżnika , zobaczę jaka będzie różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Metzeler Marathon,na suchej nawierzchni;można je ;zamknąć; śmiało, na mokrej nie najgorzej,(ale bez rewelacji)wystarczają na ok 6 tys km tył, 9 tys km przód.Genaralnie jak dla mnie- dobre. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Moja vira lata na nich aż miło zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Miałem w fzr-ce i były dość dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Właśnie założyłem do moto MEZ4 na tył. Poprzedni, montowany jako pierwsza opona, pirelli dragon drastycznie zużył się po 4500 km. Metzeler jest wyczuwalnie bardziej precyzyjny na suchym i brudnym asfalcie, natomiast na mokrym to śmierć w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Metzeler Marathon (...) wystarczają na ok 6 tys km tył, 9 tys km przód.Ostro jeździsz. Albo Wildek tak ma. Albo jedno i drugie. Na OldMotylku wymieniam właśnie oba Marathony WW: przód po prawie 25 tys., tył - nieco mniej niż 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam wielki problem. Od 3 tygodni poszukuję opony na przód Dunlop K555 F 110/90-18. Dzwoniłem już chyba wszędzie. Sklepy internetowe mają owe oponki w swojej ofercie ale tylko na stronie a w rzeczywistości brak jest ich w magazynach. Tak więc z powodu braku towaru zmieniłem obiekt swoich poszukiwań. Tym razem padło na Metzeler ME 880 Marathon. Po 3 dniach poszukiwań okazało się że z tymi oponkami też jest podobny problem. Może ktoś z szanownych forumowiczów wie gdzie jedną z tych opon można nabyć od ręki.Sprawa jest o tyle paląca, że obecna oponka jest już prawie łysa a przegląd techniczny mam w pierwszych dniach lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Zamówiłem sobie komplet Metzelerków z białym pasem w niemczech na www.mynetmoto.com ... może warto tam sprawdzić. Przesyłka do Polski to tylko 20 Euro. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Fate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A czy już je odebrałeś ,bo o zamowieniu pisałeś kilka tygodni temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) zamówiłem dopiero przedwczoraj.... diengi trza było uzbierać... z resztą pracy sporo, więc się nie spieszyłem. Zamówiłem na adres znajomej z Berlina i mam nadzieję w sobotę odebrać, bo akuratnie tam będę. Dodano:Już miałem telefon z Berlina... opony są na miejscu... szybko się wywiązali. Korzystają w przesyłek kurierskich GLS i do nas przesyłka ma w 48h dotrzeć... tak to przynajmniej w teorii wygląda. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Fate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam,wlasnie jestem w trakcie poszukiwania oponek do mojej Hondy VT i bardzo prosilabym Was o opinie. Wyszukalam jakie modele sa produkowane i skad je zakupic, ale nie znam sie zupelnie na firmach :D http://mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/Ac...rradreifen.html Najwieksze zaufanie wzubadzaja we mnie Metzeler, ale oceniam tylko po wygladzie i ladnym ukladzie wciec :) Pomozcie mi dobrze wydac ciezko zarobione pieniazki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 W swojej VT (fakt, że ciut innej...) mam Metzeler Marathon - bez zarzutu. Są to zresztą opony robione dla tej klasy motocykli, stąd pewnie wpadły ci w oko te wcięcia - są nie tylko fajne, ale i skuteczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan 2oo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witaj! Ja zastosowałem takie jak zaleca producent moto tj.:Przód: DUNLOP F24 100/90-19 57STył: Dunlop K555 170/80-15 M/C 77S.a kupilem je w sklepie internetowym http://www.netcar.pl/Producent moto w instrukcji poleca również również:Przód: Bridgestone L309 100/90-19 57STył: Bridgestone G546 oraz Dunlop D404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekPiw Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Też mam ten wydatek przed sobą.Ja wybrałem komplet Metzeler'a.Teraz jeszcze doskrobie kaskę (bo ciągle brakuje) i wymieniam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi