Jump to content

Moj Sokol 600

MOC
 Share

Recommended Posts

ja z braku słów jedynie:

:)

jsz

ps. złożę moderatorską samokrytykę: miałem napisać wcześniej, ale nie chciałem zamieszczać nic nie wnoszących postów... korzystając z okazji zapytam: części karoseryjne, które widać na pierwszych zdjęciach są oryginalne czy dorabiałeś?

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

ja z braku słów jedynie:

:notworthy:

jsz

ps. złożę moderatorską samokrytykę: miałem napisać wcześniej, ale nie chciałem zamieszczać nic nie wnoszących postów... korzystając z okazji zapytam: części karoseryjne, które widać na pierwszych zdjęciach są oryginalne czy dorabiałeś?

Temat i tak przeznaczony do spamu bo co mozna tu madrego napisac :biggrin:

Odnosnie brakow to czesc dorabaiana, czesc zakupiona za mase szelestow od ludzi :icon_eek:

Jednym slowem rynek juz sie skonczyl i niestety juz praktycznie nic nie ma :(

Na szczescie ja juz nie potrzebuje...

:D

piękny!!! Jestem pod wrazeniem!!

Wyobrażam sobie przygotowanie wszystkiego pod chrom :notworthy:

Ktoś kiedys mi powiedział, że to uzależnia - co jako następne stanie " na warstacie"? literek :D

Zeby nie bylo nie mi przypisuje sie doprowadzenie do takiego stanu, ja jestem tylko skromnym platnikiem, zaklad przygotowuje wszystkie czesci pod chrom :wink:

Poza tym szukam kosza do mojego ptaka bo jakis taki polsierota bez niego mi sie wydaje :cool:

Prawde powiadasz, przymierzam sie do litra, bo jak to wszyscy mowia bez litra nie ma jazdy :)

Ale tu niestety prog cenowy jest powalajacy :icon_question:

Mam nadzieje ze jakos sie uda...

:P

No piękniutka :bigrazz: teraz 1000 i 200 ,125 hehehhehe Pozdro

Jeszcze o 500 zapomniales...

:icon_mrgreen:

witam! no jednak się postaram i zapytam o coś konstruktywnego: to że ptaszek nie ma sprężyn przy bagażniku to taka twoja inwencja czy gdzieś wypatrzyłeś takie rozwiązanie??

odpowietrzenie skrzyni korbowej jak zrobiłeś ??

i tak żeby za słodko ci się nie zrobiło od tych pochwał, to od kiedy sokoły miały szparunki na błotnikach????

tak poza tym to niech ci będzie że fajny;)

jeblamac, ozesz Ty, kruca bomba. Brak jęzora na widok takowy.

Kawał dobrej (i kosztownej) roboty odwaliłeś. Ukłon. Mi kiedyś zrbakło sił na starania finansowe coby zacząć zbieranie gratów.

Pozdro