MOC Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dzis po wielu latach, wyrzeczen, meki, zbieraniny i masy szelestow wreszcie ptaszek zagniezdzil sie w gniazdku i jestem przeszczesliwy :P A tak to wygladalo.... :bigrazz: http://picasaweb.google.com/motorcycle52/RemontSOKOLA600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Świetna maszyna :banghead: :banghead: :banghead: Z wrażenia mam mroczki przed oczami..Wyrazy szacunku i uznania. Naprawdę gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 a dziekuje, dziekuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja z braku słów jedynie: :) jsz ps. złożę moderatorską samokrytykę: miałem napisać wcześniej, ale nie chciałem zamieszczać nic nie wnoszących postów... korzystając z okazji zapytam: części karoseryjne, które widać na pierwszych zdjęciach są oryginalne czy dorabiałeś? Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 piękny!!! Jestem pod wrazeniem!!Wyobrażam sobie przygotowanie wszystkiego pod chrom :evil: Ktoś kiedys mi powiedział, że to uzależnia - co jako następne stanie " na warstacie"? literek :wink: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No piękniutka :bigrazz: teraz 1000 i 200 ,125 hehehhehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Uuu piekna sztuka! Szacun :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 :bigrazz: szacun! Miałes tyle dobrego ze w miare komplet i jakos wygladał:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Oszust!To jest kupione z salonu Sokoła w 2008 roku.Pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja z braku słów jedynie: :notworthy: jsz ps. złożę moderatorską samokrytykę: miałem napisać wcześniej, ale nie chciałem zamieszczać nic nie wnoszących postów... korzystając z okazji zapytam: części karoseryjne, które widać na pierwszych zdjęciach są oryginalne czy dorabiałeś? Temat i tak przeznaczony do spamu bo co mozna tu madrego napisac :biggrin: Odnosnie brakow to czesc dorabaiana, czesc zakupiona za mase szelestow od ludzi :icon_eek: Jednym slowem rynek juz sie skonczyl i niestety juz praktycznie nic nie ma :( Na szczescie ja juz nie potrzebuje... :D piękny!!! Jestem pod wrazeniem!!Wyobrażam sobie przygotowanie wszystkiego pod chrom :notworthy: Ktoś kiedys mi powiedział, że to uzależnia - co jako następne stanie " na warstacie"? literek :D Zeby nie bylo nie mi przypisuje sie doprowadzenie do takiego stanu, ja jestem tylko skromnym platnikiem, zaklad przygotowuje wszystkie czesci pod chrom :wink: Poza tym szukam kosza do mojego ptaka bo jakis taki polsierota bez niego mi sie wydaje :cool: Prawde powiadasz, przymierzam sie do litra, bo jak to wszyscy mowia bez litra nie ma jazdy :) Ale tu niestety prog cenowy jest powalajacy :icon_question: Mam nadzieje ze jakos sie uda... :P No piękniutka :bigrazz: teraz 1000 i 200 ,125 hehehhehe Pozdro Jeszcze o 500 zapomniales... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam! no jednak się postaram i zapytam o coś konstruktywnego: to że ptaszek nie ma sprężyn przy bagażniku to taka twoja inwencja czy gdzieś wypatrzyłeś takie rozwiązanie?? odpowietrzenie skrzyni korbowej jak zrobiłeś ?? i tak żeby za słodko ci się nie zrobiło od tych pochwał, to od kiedy sokoły miały szparunki na błotnikach???? tak poza tym to niech ci będzie że fajny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 jeblamac, ozesz Ty, kruca bomba. Brak jęzora na widok takowy. Kawał dobrej (i kosztownej) roboty odwaliłeś. Ukłon. Mi kiedyś zrbakło sił na starania finansowe coby zacząć zbieranie gratów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 OMG :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie wypada więc i mnie nie pogratulować takiego ładnego "motura";Prezentuje się super;Pochwal się jeszcze który masz numer silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gratuluje takiego dopieszczonego sprzecika złożonego własnymi siłami :lalag::):):). Szacunek dla Ciebie MOC piękny Sokół ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi