Olsen Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Skm`ką..? Ja na piechotę:D. Uwielbiam łazić, mogę tak Warszawę w każdą stronę obleźć, z Tarboru na Mokotów do domu tez bym w końcu dotarła gubiąc się z 10 razy po drodze (chodzić lubię, z orientacja w terenie tragedia :cool: )Też lubię łazikować - dlatego często wracam per pedes od stacji metra Wilanowska do domu (po centrum też sporo łażę; także gdy wybieram się np. ze znajomymi na ochlaj na starówkę, dojeżdżam metrem do stacji Ratusz Arsenał, a potem "butuję" ul. Długą na Stare Miasto). :D PS Wiele osób łapie się za głowę, gdy im opowiadam, że zwiedziłem praktycznie całe Tokio piechotą i na rowerze (po powrocie do kraju byłem chudszy prawie o 20 kg :bigrazz: ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam również spodnie tej firmy. Czarne stunty z twardymi ochraniaczami na kolana- sprawdzone w zeszłym roku przy niewielkim upadku/prawie ślizgu - skutek, lekko otarta nogawka przy dolnym rzepie, zgnieciony jeden nit - w sumie nic wielkiego. Efektem optycznym były mniej czarne miejsca w miejscach zetknięcia z asfaltem. Po wypraniu nic nie widać. W niedzielę rozmawiałem z chłopakami z Motto na targach w Berlinie. Jeśli macie ochote oglądać ich stronę to radzę zaglądać na niemiecką lub angielską wersję (jak mi powiedzieli, na bierząco ją aktualizują a polską tak sobie) A pojawiło się trochę nowych produktów z kurtkami włącznie). Walczą obecnie o to by w niemieckim Mottoradzie pojawił się test ich spodni.Stronka tutaj Mam również spodnie tej firmy. Czarne stunty z twardymi ochraniaczami na kolana- sprawdzone w zeszłym roku przy niewielkim upadku/prawie ślizgu - skutek, lekko otarta nogawka przy dolnym rzepie, zgnieciony jeden nit - w sumie nic wielkiego. Efektem optycznym były mniej czarne miejsca w miejscach zetknięcia z asfaltem. Po wypraniu nic nie widać. W niedzielę rozmawiałem z chłopakami z Motto na targach w Berlinie. Jeśli macie ochote oglądać ich stronę to radzę zaglądać na niemiecką lub angielską wersję (jak mi powiedzieli, na bierząco ją aktualizują a polską tak sobie) A pojawiło się trochę nowych produktów z kurtkami włącznie). Walczą obecnie o to by w niemieckim Mottoradzie pojawił się test ich spodni.Stronka tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wlasnie dzisiaj zakupilem sobie spodnie tej firmy (urban camo) chlopaki w tarborze byli bardzo uprzejmi - bez problemu moglem wyjsc do motocykla przymierzyc sie ,a pozniej dostalem gratis ochraniacze na biodra (na kolana sa w cenie) tak jak pisali poprzednicy rozmiar S lepiej lezal, choc normalnie smigam w M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tak se pacze na to odzienie.... - ale one nie mają żadnej membrany? Jak pada to po prostu mokną , tak? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 taaa ale kupi;em je na zajebiscie ciepla pogode a nie na deszcz :) (gdyby mialy membrane nie kosztowaly by 350 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tak se pacze na to odzienie.... - ale one nie mają żadnej membrany? Jak pada to po prostu mokną , tak?Tak - dlatego warto mieć na podorędziu specjalne portki przeciwdeszczowe (kosztują kilkadziesiąt zł). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No, to w takim razie jest baardzo dobra alternatywa na lato. Kto wie, może się skuszę.... Ale ostatnio zwłaszcza po wczesnym starcie sezonu jakoś bardzo zwracam uwagę na komfort cieplny kolanek... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 widac buber ze czytales temat o pewnym OSTRZEŻENIU... :icon_biggrin: porteczki takie i mnie interesuja, ale niestety ta cena... zastanawiam sie jednak nad powtorzeniem dzialania jednego ze starszych forumowiczow, mianowicie skolowac jakis material na ochraniacze, i dac do krawca zeby to wszyl na swoje miejsce... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 widac buber ze czytales temat o pewnym OSTRZEŻENIU... :D pzdr:) No nie tylko. PO prostu zacząłem jeździć jak mi śnieg stopniał pod domem :biggrin: A było to gdzieś w połowie lutego.... A wtedy jakos tak mniej ciepło było.... :icon_biggrin: Ale ostrzeżenie też dobra rzecz.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Fajne są, tylko chyba skóra tak szybko nie nasiąknie jak dżinks. Tak to trzeba mieć 2 pary portek włacznie z przeciwdeszczowymi, a skóra wystarczy jedna. Edytowane 30 Marca 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Za to jak skóra nasiąknie, to 2 dni musisz ją suszyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Za to jak skóra nasiąknie, to 2 dni musisz ją suszyć :buttrock:Co prawda to prawda, ale póki co najdłuższy kawłąek jaki miałem okazję przleelcieć w deszczu to 130km. Lało dosć konkretnie i nie przesiąkło, tylko końce nogawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Co prawda to prawda, ale póki co najdłuższy kawłąek jaki miałem okazję przleelcieć w deszczu to 130km. Lało dosć konkretnie i nie przesiąkło, tylko końce nogawek. Bo trzeba jeździć tak szybko, żeby deszcz albo nie zdążył spaść na ciebie, albo żeby rozgrzać się do tego stopnia, żeby samo parowało :buttrock: Coś jak meteoryt. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Bo trzeba jeździć tak szybko, żeby deszcz albo nie zdążył spaść na ciebie, albo żeby rozgrzać się do tego stopnia, żeby samo parowało :buttrock: Coś jak meteoryt. :flesje: Na razie opracowałem uniki przed piorunami, reszta w bieżącym sezonie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Co do spodni Motto to tez bardzo dobrze znam jednego z wlascicieli, w sumie to moj brat :icon_twisted: A co do samych spodni to jakos nie padlo to dosc wazne info, mianowicie na dupie maja te spodenki wszyty kevlar jako zabezpieczenie przed dlugimi slizgami... Pozdrawiam piszac w nowych Urban Camo :icon_mrgreen: Edytowane 30 Marca 2007 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi