urban Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja dziś zrobiłem okolo 80km w terenie, w tym 25km asfaltem po godz 16 i było mi zimno.!! :P Ale pogoda mogłaby się już zmienić co? Jeszcze w lesie jest za dużo lodu i śniegu aby latać swobodnie! Pozatym jest dobrze i fajnie się śmiga. Pozdrawiamurban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Przez owsiaka mam nieźle ujeb**ne moto :) ....ale warto było :flesje: :lalag: SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja wczoraj też otworzyłem sezon 2008 :icon_twisted: Trochę zmarzłem ale było warto - ponad 30 km nawinięte, jednak jam mówi mój znajomy "musisz być czujny jak pies podwójny' bo mimo, że było ok. 8 stopni na plusie, to miejscami było na maksa ślisko :icon_razz: Błotko, sól + szron w zacienionych miejscach i można było niezłego drifta zrobić - co mi się 2 razy udało :icon_razz: na szczęście bez przygód. Pozdro :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jaka śliczna pogoda dziś była! :-) Jeździłem w ciągu dnia i po raz pierwszy od dwóch miesięcy nie zmarzły mi palce przy jeździe, a jeszcze tydzień temu po paru kilometrach zaczynałem tracić czucie w palcach i zabierałem akumulator na noc do domu. Wheee. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pogoda byla gitatra ja i teraz pojechalbym, ale wymieniam uszczelniacze w lagach i zmieniam rozrzad .... fc i znow musze puszka zamulac sie na trening pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wczoraj parada w mikołowie była. JAk na ta pore roku to duzo motocykli było, fajna długa trasa - oby częsciej takie spotkania! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja jezdzilem w sobote po miescie i w niedziele dla Owsiaka na WOŚP sie wybralem. W niedziele o 10:30 rano wyjechalem i rzucala mna niezle. Zawrocilem po 1 kilometrze bo prawie mialem szilifa - cala szosa to jedna wielka szklanka! Ale po 13:00 wybralem sie znowu i w pieknym sloneczku jezdzilem do 16:00. Dzis w poniedzialek niestety rano do szkoly samochodem z matka bo lodzik niesamowity. Niby w dzien jest 8*C na plusie ale ni jak moge to wykorzystac bo do chaty wracam o 19:30 i wtedy juz jest lodzik na powrot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pogoda byla gitatra ja i teraz pojechalbym, ale wymieniam uszczelniacze w lagach i zmieniam rozrzad .... fc i znow musze puszka zamulac sie na trening pozdro No Rafał, widzę, że szykujesz żyletę na wiosnę! Koło Auchan ładny "tor" nam pobudowali :lalag: Fajne te zakręty na ślimakach, trochę wąsko ale damy radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No Rafał, widzę, że szykujesz żyletę na wiosnę! Koło Auchan ładny "tor" nam pobudowali :D Fajne te zakręty na ślimakach, trochę wąsko ale damy radę ;) Szykuje szykuje, ale zostaje niestety tylko przy 600 :( ciezko bedzie sie utrzymac za Twoim tysiacem :) Przetestujemy ten tor :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ja już chyba nie będę pisał bo mi się regularny sezon zaczął. W łikend zrobiłem 340 km od początku roku trochę ponad 500. A dopiero połowa stycznia :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 wczoraj z kumplem zrobilismy małą trasę, ok 20km. co chwile drifty łapaliśmy :) troche niebezpiecznie bylo ale dalismy rade, szkoda ze virago wyglada teraz jak offroad'owy sprzet po błotnej kąpieli, nie wiem czemu ale jego fazer sie mniej ubrudził :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja pojezdziłem troche w sobote i niedziele :icon_rolleyes: jakies 70km zrobiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja po chorobie (w każdym razie po chorobowym) zacząłem ujeżdżać XT350 :biggrin: Wielką mi to radochę sprawia. Szczególnie jak zamieli kółkiem przy ruszaniu, albo jak niechcący pójdzie na koło :D Nie ma odpoczynku dla sprzętów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja po chorobie (w każdym razie po chorobowym) zacząłem ujeżdżać XT350 :) Wielką mi to radochę sprawia. Szczególnie jak zamieli kółkiem przy ruszaniu, albo jak niechcący pójdzie na koło :icon_mrgreen: Nie ma odpoczynku dla sprzętów.no niestety moze z 1km i to na holu-popychu-liczy sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Czolem! Dzis mama rozpoczela sezon na XJ600, a ja z nia na CBF:).Okazalo sie, ze od sierpnia jezdzila bez przegladu moto, wiec zajechalismy na stacje diagnostyczna po pieczatke :biggrin:. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi