G3d Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Pojechalem tramwajem i jzu zaluje.Niezla pogoda i ma byc coraz lepiej, a wg onetu ot nawet wiatru dzis nie bedzie :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Pojechalem tramwajem i jzu zaluje.Niezla pogoda i ma byc coraz lepiej, a wg onetu ot nawet wiatru dzis nie bedzie :bigrazz:buuuuuuuuuuuuuuu..... :buttrock: ja niestety siedze sam dzieckiem bo zona w Rossiji wiec puszka musze. To mam jeszcze gorzej. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jutro o 8 czeka mnie jazda ;/ musze zdazyc poprawic 2 kolokwia, potem jazdy, a potem egzamin na kat. B i wszedzie trzeba sie zmiescic w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No chyba że okulary nosisz, to wtedy okulary parują, szybka nie :D Musisz sobie malutkie pinloczki na okulary sprawic. Swiat przez 4 warstwy moze wygladac nieco inaczej ale niezaparowany :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Tylko ze przy takich temperaturach to nie wiem czy sa kaski ktore nie paruja jak stoimy na swiatlach :D ?ja zakupiłem to http://www.allegro.pl/item279438373_fog_ci...ba_w_kasku.html i nie paruje nawet na światłach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 W pelnym kasku jest cieplo :)I tyle :PTylko ze przy takich temperaturach to nie wiem czy sa kaski ktore nie paruja jak stoimy na swiatlach :P ? Zwykła naklejka antyfogowa daje radę, a jak nie to na chwilkę na światłach szybka w górę i już. Przydałyby się za to wycieraczki na szybkę, bo śnieg i deszcze trzeba ścierać rękawiczką. Ktoś już tutaj pisał.. też mi w integralu podwiewa od spodu i szykują się zatoki - w każdym razie są w gorszej kondycji niż gardło. A z nosa mi cieknie przede wszystkim jak się zatrzymam i już nie podwiewa :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja jeżdżę w kominiarce z windstoperem i dodatkowo kapturem od bluzy polarowej na głowie pod integralem, i daje radę, z zatokami nie mam problemu. A mufki kupiłem Kobi, o, te: http://www.kobi-sklep.pl/sklep/index.php?d=produkt&id=50 - na stronie nie ma ceny, więc zamówiłem mailowo, kosztują 58 zł plus przesyłka. Teraz mi zostały jeszcze tylko grzane manetki do zainstalowania i Bob jest moim wujem ;-) Teraz widzę, że są tam dwie wersje, "mufki na skuter" i "mufki na motocyk", ja dostałem wersję na skuter ale na kierownicę NTV 650 i tak weszły bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja jeżdżę w kominiarce z windstoperem i dodatkowo kapturem od bluzy polarowej na głowie pod integralem. A nie obawiasz sie ze Ci sie kask rozepcha i bedzie luzny latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 NO cóż inny typ motocykla posiadam i jazda w taką pogodę raczej niewskazana :bigrazz: Jeszcze mi się owiewki podobają ;) POzdr dla wytrwałych SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mnie chwilowo choroba trzyma w domu :P Ostatni raz moto smigałem jak w warszawie był rajd warszawski w sobote. Ale moto czeka gotowe i jak tylko będe zdrowy to pewnie przy odpowiedniej pogodzie zrobie mały przejazd po okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A nie obawiasz sie ze Ci sie kask rozepcha i bedzie luzny latem? Latem jeżdżę w zwykłej kominiarce, przynajmniej kask się mniej brudzi w środku, więc nie bardzo. A nawet jeżeli się trochę rozepcha to trudno, wolę mieć ciepło. :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Odpowiedz na pytanie z topicu: Ja :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki_lauda Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 wlasnie wrocilem z przejazdzki. Wszytsko by bylo pieknie gdyby nie jakis pie**ol.... przedstawiciel handlowy ery ( zlodzieje btw), ktoremu zachcialo sie zawracac na dosc waskiej ulicy w centrum zatlocoznego przed swietami miasta. W sumie nic w tym dziwnego gdyby nie to ze wyjechal przede mnie z wydzielonego pasami parkingu od prawej strony krawzenika w ogólen nie patrzac i zataranowal droge w poprzek tak ze nie bylo gdzie uciec. Cale szczescie po niezlym tancu na motocyklu zatrzymalem sie przed nim przy lewym krawezniku jakies o,5 m od niego. Predkosc cale 45. Czy "oni" wreszcie zaczna jezdzic z głowa?? pozdrowienia dla wszytskich maniakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dziś zamknąłem sezon motocyklowy w tym roku... napełniłem zbiornik paliwa do pełna... Jazda w taką pogodę to katastrofa... ślisko jak diabli, tym bardziej, że pogoda była dżdżysta i blisko 0 stopni. Co delikatny gaz to koło "miętoliło"... bardzo trza było uważać...A.... "samochodziarze" na szczęście nie zrobili mi brzydkich niespodzianek... Do zobaczyska na trasie... ale już w normalnych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mżawka jest paskudna, lepi się do nawierzchni i nigdy nie ma pewności czy to tylko mokre i śliske, czy aż śliskie i śliskie. Miesza się z brudem albo przymarza zdradliwie i niewidocznie. Przyczepności! :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi