Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ciesz sie, że nie doszedłem...... do 7 tys obr. :Dno tak przy wszystkich... to nie wypada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ciesz sie, że nie doszedłem...... do 7 tys obr. :D wstyd, że przyszło ci do głowy opublikować coś takiego. Masz nieczyste myśli i jeszcze ładujesz się z tym na forum. A fe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hmmm... A czy ja powiedziałem, że przy tych obrotach przekroczyłbym prędkość? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hmmm... A czy ja powiedziałem, że przy tych obrotach przekroczyłbym prędkość? :>no prędkości światła na pewno nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Adam za to spamowanie bana powinieneś dostać :)To miał być chyba temat o sezonie zimowym, a nie Twoich niskich obrotach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 witam,co do rozpoczecia sezonu to moze rzeczywiscie cos bardziej w centrum polski,chetnie bym sie pojawił o ile wczesniej nie porozbieram mojej VFR.ktos wspomniał o Sielpi,to w sumie nie ejst tak zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To miał być chyba temat o sezonie zimowym, a nie Twoich niskich obrotach :)....nie mylic z niskimi lotami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siva Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A wracając do tematu, to:Sniegu to ja sobie nie zycze!!! Conajmniej do 2-3 dni przed wigilia:P. A co do kolejnego miejsca w ktorym mozna sie napic, to czy nie mozna wybrac miejsca blizej centrum? (bardziej sprawiedliwie wobec wszystkich), a miejsca pod granicami kraju przelozyc na lato? Badz co badz to ryzyko jechac 400 km o tej porze roku. Moze uda sie dojechac, ale wrocic niekoniecznie, no chyba ze za plugiem :) Jestem za, tym bardziej, że naszych drogowców zima zawsze zaskakuje i pługa raczej na drogach nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Hmmm... A czy ja powiedziałem, że przy tych obrotach przekroczyłbym prędkość? :>Adas... tylko zebys nie zatarl! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Prędzej mi sprzęgło siądzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Prędzej mi sprzęgło siądzie :evil:To było poniżej pasa :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To było poniżej pasa :icon_mrgreen:Ciekawe czy to było nawiązanie do Kazeta czy do Janusza :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A wracając do tematu, to:Jestem za, tym bardziej, że naszych drogowców zima zawsze zaskakuje i pługa raczej na drogach nie uświadczysz. A Ty chytry aniołku, cichaczem się tu zakradłaś ! A magiel lowelasów w powitalni to aniołków nie obowiązuje ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Do jasnej cholery :crossy: Wyjazd ze spamem z tego tematu, małolaty jedne :banghead: Proszę moderatora o wycięcie postów spamerskich :clap: Proponuję, żeby miejsce imprezy było w mieście które można pozwiedzać, tak jak w zeszłym roku zwiedzaliśmy Zamość a w bieżącym Toruń na rozpoczęcie sezonu. Impreza a'la Borki jest jedna - w Borkach.Jeśli nie Trójmiasto, to może Wrocław? - zabytki są, dziewoje są, infrastruktura turystyczna jest, lokale i inne przybytki są :lalag: Ponadto, bardziej po środku kraju.Jakaś meta w postaci fortu lub schroniska, z ogrodzonym parkingiem? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :) Edytowane 25 Września 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jeżeli padnie na Wrocław, pomoc logistyczno-imprezowa gwarantowana :icon_mrgreen: A i oldtimerbazar można grupowo nawiedzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi