piotr123 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 KUBRYN-za 20zł załatwie Tobie 20litrów PEPSI i po sprawie :D Wystarczy poprosić hahapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 niemand, osobiście nie zrobiłbym tego na wodzie.Każdy ma wolny wybór.Masz 100% racje co do wolnego wyboru mozesz zrobic to czymkolwiek............. Ale nie oto chodzi.Prosisz o pomoc w sprawie wyczyszczenia zbiornika ,kolega ural_zgora Ci jej udziela-podaje jedną z dziesiątek metod ,aTy mu nastepująco dziekujesz: .... o doopę roztrzaść taką metodę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja o nic nie prosiłem. Tylko kolokwialnie wyraziłem się o jego metodzie.No Offence Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca bombowca Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 piotreeek: podzuc mi do sklepu te 20 literkow za 20 zeta :]oczywiscie jezeli to jest butelkowane, nie ze zbiornika (paliwowego.. :D ). pozdrawiam wszystkich - ze zniniakami na czele :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Ja o nic nie prosiłem..............Racja. :biggrin: :D Przepraszam pomyłka ;) Edytowane 23 Maja 2006 przez niemand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja o nic nie prosiłem. Tylko kolokwialnie wyraziłem się o jego metodzie.No Offence Bo nie masz kolego pojecia. Bak sie najpierw odsyfia i potem plucze woda, nastepnie odrdzewia i potem plucze woda, przemywa alkocholem przemyslowym zeby resztki wody usunac i wreszcie kladzie sealer.Ja swoj bak plukalem woda wielokrotnie i sladu rdzy w tej chwili nie ma. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Bak sie najpierw odsyfia i potem plucze woda, nastepnie odrdzewia i potem plucze woda, przemywa alkocholem przemyslowym zeby resztki wody usunac w taki sposób czyszczę zbiornik paliwa, i do tego odpowiedni odrdzewiacz. pzdr........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 KUBRYN-za 20zł załatwie Tobie 20litrów PEPSI i po sprawie :D Wystarczy poprosić hahapozdrojuz myslalem o PEPSI...... ale chyba sobie odpusczez hahahahaco do wszystkich wypowiedzi dziekuje za bardzo liczny udzial i rady...dobrze liczyc na pomoc wspoltowarzyszy ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 1. Czy jest możliwość usuniecia nalotu rdzawego ze zbiornika paliwa, a następnie zabezpieczenia go jakoś przed rudą?? 2. Szukam jakiejś stronki, z malowaniem GSXR 750 K1, K2 wraz z wykazem użytych lakierów. Gdziś kiedyś widziałem coś takiego tylko nie mogę odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jesli chodzi o rdze w baku to poznalem jeden sposob...nie wiem czy dobry ale pozbylem sie w pewnym stopniu rdzy w swojej bylej CB500.Kupujesz w Obi odrdzewiacz za 5 zloty...wymontowujesz bak...wlewasz do niego odrdzewiacz...wrzucasz nakretki (duza ilosc, najlepiej male zeby nie poniszczyc baku) i miachasz tym do momentu kiedy bedzie czysty...wlewasz...miachasz bakiem...wylewasz...i tak dalej i tak dalej...a potem musisz sie piepszyc z bakiem zeby wszystkie nakretki wylecialy...:( swietna zabawa i na dodatek cwiczyc ramiona...:DJa taki sposob poznalem i jestem ciekawy innych formuowiczow czy mnie zjebiecie czy tez nie ze podrzucam takie pomysly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jesli chodzi o rdze w baku to poznalem jeden sposob...nie wiem czy dobry ale pozbylem sie w pewnym stopniu rdzy w swojej bylej CB500.Kupujesz w Obi odrdzewiacz za 5 zloty...wymontowujesz bak...wlewasz do niego odrdzewiacz...wrzucasz nakretki (duza ilosc, najlepiej male zeby nie poniszczyc baku) i miachasz tym do momentu kiedy bedzie czysty...wlewasz...miachasz bakiem...wylewasz...i tak dalej i tak dalej...a potem musisz sie piepszyc z bakiem zeby wszystkie nakretki wylecialy...smile.gif swietna zabawa i na dodatek cwiczyc ramiona...smile.gifJa taki sposob poznalem i jestem ciekawy innych formuowiczow czy mnie zjebiecie czy tez nie ze podrzucam takie pomysly smile.gif Jak na odrdzewiacz może bym wpadł, tak na te nakrętki za chole** :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 tak na te nakrętki za chole** :evil: ;)Nakretki dzialaja jak papier scierny...sciera rdze...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Nakretki dzialaja jak papier scierny...sciera rdze... tak zasade tego zrozumiałem odrazu ale napisałem, że sam bym na to nie wpadł :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No dobra, ok. Odrdzewić się da, bo na to jest kilka sposobów.Problem jest, jak go zabezpieczyć przed ponownym rdzewieniem. Nie chodzi mi tu o metodę pełnego baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Problem jest, jak go zabezpieczyć przed ponownym rdzewieniem.Jaki problem?? Ja nie widze problemu...wlewasz do baku farbe Hameraid na rdze i po klopocie :icon_biggrin: Ok...to bylo glupie..wiecej nie bede :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi