Wojt@s Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja też sie powinienem przywitać:icon_mrgreen: Choć na forum jestem pare lat i troszku ludzi mnie zna szczególnie jeśli chodzi o zabytki:) Bywam na motobazarach, zlotach zabytkowych, ale dorosłem do tego że miło by było pośmigać też czymś nowszym, niedługo wejde w posiadanie, jak zwykle starocia Honda CB400N (stara japonia) i wtedy przyjade się przywitać, bo zabytkami ciezko sie przebijac przez miasto i ich szkoda zresztą. Pozdro i do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawaszka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych :flesje: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Wszystkich zarażonych motocyklami!!! :clap: Właśnie dołączyłem do Waszego szacownego grona jako nowy motocyklista z Koluszek! :clap: pozdrawiam empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Kawaszka, empiq.... Witaycie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam wszystkich nowoprzybyłych. Empiq, podaj namiar do siebie na PW :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta_i_Rafał Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witamy wszystkich!Mieszkamy pod Łodzią, w Gałkówku. Wiek - ja, Marta 30, mąż Rafał 33.Ja jestem plecaczkiem albo raczej mąż tylko kieruje. Ulubione trasy: Wschodnie i południowe okolice Łodzi.No i praca-dom :clap: Na razie dłuższych wypraw wspólnych nie mieliśmy.Ja tak, ale to było dawno i skuterem. pozdrawiamy,m&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Witam i do zobaczenia na trasie.Yyyyyyyy no tak w moim przypadku to mało prawdopodobne ale może aleeeee!Edit:Ale ale widze że sprzęt dość endurowaty więc może do zobaczenia w jakimś lesie :buttrock: Edytowane 7 Stycznia 2008 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 witam Łodziaków i pozostałych motomaniaków.jeszcze trochę i znów sezonik więc już teraz życzę wszystkim szerokości.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grobleble Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 witam jest ktos z okolic aleksandrowa łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam wszystkich ;) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Temat dla nowych użytkowników chcących przywitać się z bywalcami forum.[/qu Witam z Koluszek. Przywitałem się na powitalni przywitałem tutaj mogę więc rozpocząć egzystencję na forum. Od roku jeżdżę na Yamaha Virago XV 535. Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Marcin79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Przywitalam sie w "powitalni" i witam sie jeszcze raz w dziale łodzian :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Przywitalam sie w "powitalni" i witam sie jeszcze raz w dziale łodzian :banghead: no proszę dziewczyna na moto... i nawet z łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szsznurek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 SZSZNUREK wita wszystkich z Łodzi i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukierek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cześć Witam wszystkich i pozdrawiam....Do zobaczenia na drogach...byle jak najszybciej... :):):)Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi