wild Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mariusz.. jeżeli szukasz taniej emki to nie licz na to, ze bedzie 80% oryginalna. to nie te czasy. z drugiej strony zastanow sie dobrze, czy bedzie cie stac na wszystkie czesci i remonty bo cos czuje, ze chcesz kupic szybko sprzet, szybko go zrobic i jeszcze szybciej jezdzic. oczywiscie, to twoja sprawa... ale nie warto porywac sie z motyka na ksiezyc. Kolejne-jAK podoba wam sie mój avek? jest miodny ;) mieniajcie klawiatury bo szykuje sie wreszcie coś bardzo sensownego. co masz na mysli? ta niebieska wygląda sensownie wygladac moze ;) nie wiem, nie bylam przy jej remoncie. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 GaCuś - Wieczorkiem dostaniesz wymiary, ale powiedz mi słonko drogie, na co ci ta wiedza? A tak pytam żeby nudno na forum nie było. Aśka dzięki za konkret odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hehe Gacku.. to prince w 2 osobach :D btw. czy kto kolwiek wie, co sie stalo ze strona ataman.junak? byla tam cala ksiazka A.Cichowskiego naprawa motocykli. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hehe Gacku.. to prince w 2 osobach :D O wypraszam sobie! Fakt, że czasami straszne z nas zroślaki, ale bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hehe Gacku.. to prince w 2 osobach :D Nie wiem i zabardzo nie wnikam w to. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imz-m72 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Gosiu jak bym trafił w 80% oryginalna emkę to bym się cieszył bardzo ale jak widziałaś sama jakie emki sprzedają w jakim stanie i w jakiej cenie do tego bez papierów a co do pospiechu to mi się nie spieszy jak trafie jakaś ładna emkę to sobie kupie i będę powoli remontował a dokładnie a co do prędkości mi się nie spieszy chyba ze mnie policja goni bo nie mam prawka na "A" tylko B C he he a o kasę się nie boj mam na remont starczy i jeszcze trochę zostanie na paliwo :-) pozdro Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To już wiem rozumiem czemu zasypałeś to forum taką masą rewelacji prosto z gogli ;] Ja też teskniłem i od razu kilka pytan. Gdzie jest kurde granat? Za co dostał ostrzeżenie? Kolejne-jAK podoba wam sie mój avek? Był tu cały czas a chyba po to dostałem bana żeby nie ranił delikatnych uczuc religijnych ;] Cóż-jaka wiara takie uczucia . HIUS- Według mnie 0,15 gęstego . Ale w serwisowce jest trochę inaczej. Mogę sie mylić - u mnie takie było najprzyjemniejsze. GaCuś - Wieczorkiem dostaniesz wymiary, ale powiedz mi słonko drogie, na co ci ta wiedza? Do wszystkich wielbicieli motórów radzieckich- Zmieniajcie klawiatury bo szykuje sie wreszcie coś bardzo sensownego. Dzikusko- ta niebieska wygląda sensownie letek - jak postępy? Muuuaaaaa i pewnie do następnego bana ;P A witam już mi sie cniło Granat haruje ciężko, codziennie dzwonię do niego i gawędzimy tak około 30 min ma się dobże będzie żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 hehe Gacku.. to prince w 2 osobach :D btw. czy kto kolwiek wie, co sie stalo ze strona ataman.junak? byla tam cala ksiazka A.Cichowskiego naprawa motocykli. Goska Niestety trzymal to na bezplatnym serwerze i go wy...lili po jakims dlugim czasie. Zawsze tak robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 szkoda - bylo to ladnie opracowane... ale daje iskierke nadziei; mam cala ksiazke w komputerze (pozyczylam i porobilam zdjecia [cierpie na brak skanera] ;) upatrze dobry serwer i wrzuce. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Książka Cichowskiego niezła jest. Też ją posiadam i od lat mi pomaga :bigrazz: niestety też nie mam ani akanera ani moje łącza nie pozwolą tego wrzucić w jakimś sensownym czasie na serwer. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A jaka wysokość powinna być?? Taka zeby sie zmiescila i nie wystawala, jak rowniez nie kolidowala podczas ruchow posuwisto-zwrotnych trzona... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Taka zeby sie zmiescila i nie wystawala, jak rowniez nie kolidowala podczas ruchow posuwisto-zwrotnych trzona... :icon_mrgreen: Dobry dżołk. :wink: Myśle że od długopisów bedą ok :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leber Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam . Wie może kto jaki powinien być poziom paliwa w gazniku k68 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) A jak to zmierzysz? Odwrócisz wejściem na linkę do dołu i zamyka gdy zgrzew na pływaku jest w jednym poziomie z przylgnią pokrywki komory pływakowej (odlewem korpusu). Tyle teoria. W praktyce te gaźniki to mordęga. Dobry dżołk. :wink: Myśle że od długopisów bedą ok :bigrazz: Dla MOC'a zapewne. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leber Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A jak to zmierzysz? Odwrócisz wejściem na linkę do dołu i zamyka gdy zgrzew na pływaku jest w jednym poziomie z przylgnią pokrywki komory pływakowej (odlewem korpusu). Tyle teoria. W praktyce te gaźniki to mordęga. To katorga jakaś morduje się z tym już poł roku. Chyba wróce do starych mam jakieś w niezłym stanie. P.s Dzięki za rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi