dzienias Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam wszystkich moto maniak贸w mam do was prosbe prosze o porady jaki motor kupic zebym przy takich parametrach nie wygl膮da艂 jak na motorynce interesuje mnie turystyk w cenie max do 6-7 tys wygodny duzy na ktorym bede sie czu艂 swobodnie korzysta艂em z szukajki ale nie znalaz艂em konkretnej odpowiedzi prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej od osob ktore maj膮 lub mia艂y ten sam problem karier臋 zakonczy艂em na mz 251 ale nie piszcie mi prosze ze powinienem zacz膮c od czegos s艂abszego lub cos w tym stylu interesuje mnie tylko to na jakim motorze bede sie dobrze czu艂 pod wzgledem wielkosci za wszystkie odpowiedzi z g贸ry dziekuje Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Muminek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam wszystkich moto maniak贸w mam do was prosbe prosze o porady jaki motor kupic zebym przy takich parametrach nie wygl膮da艂 jak na motorynce interesuje mnie turystyk w cenie max do 6-7 tys wygodny duzy na ktorym bede sie czu艂 swobodnie korzysta艂em z szukajki ale nie znalaz艂em konkretnej odpowiedzi prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej od osob ktore maj膮 lub mia艂y ten sam problem karier臋 zakonczy艂em na mz 251 ale nie piszcie mi prosze ze powinienem zacz膮c od czegos s艂abszego lub cos w tym stylu interesuje mnie tylko to na jakim motorze bede sie dobrze czu艂 pod wzgledem wielkosci za wszystkie odpowiedzi z g贸ry dziekuje聽Co do Twoich parametr贸w (bez gl臋dzenia, 偶e to mocne jak na motor po d艂u偶szej przerwie, itd) i ch臋ci "uprawiania" turystyki to jakaie艣: Ducati ST4, Yamaha Fazer FZS1000, FJR'ka lub XJR1300, mog艂o by by膰 Suzuki Bandit 1200 lub GSX1400, Honda CBR 1100 XX lub X11, Kawasaki ZZR110, ZRX1200S lub ZX10. No jest tego troszk臋 tylko warunk cenowy mo偶e tu by膰 bardzo du偶膮 przeszkod膮.聽pozdrawiam,Krzysztof Edytowane 26 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
tadeo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Sie masz.Przy twoim s艂usznym gabarycie widz臋 jedn膮 opcj臋;HONDA CB 750 SFDurzy,mocny turysta,rewelwcyjny moment(jak ta 750 ccm),艣wietne chamulce(od cbr-ki).Wygodny i ekonomiczny.Bez problemu zmie艣cisz si臋 i Ty i pasa偶er/ka + manele.Ponadczasowa linia,no i bez problemu znajdziesz egzemplarz w tej cenie(ok. 7 ty艣)Polecam.Sam mam na ten model ochot臋. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kiki Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 XTZ super tenere, afrika- mysle ze duze enduro :icon_eek: bedzie dobre. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Limo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Yamaha FJ 1200 Cytuj Why... So... Serious聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Januszm Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja mam podobny wzrost, je偶d偶臋 Kawasaki ZX 10 Tomcat, na motocyklu mieszcz臋 si臋 i jest mi wygodnie, czasem kolana zaczynaj膮 bole膰 tak po 100-150 km, lecz to zale偶y od dnia, jako艣ci drogi, temperatury powietrza itp. Wystarczy jednak chwila przerwy i mo偶na jecha膰 dalej. By podr贸偶 by艂a w pe艂ni komfortowa polecam jednak, du偶e enduro b膮d藕 turyst臋 typu Kawasaki GTR 1000, w tego typu maszynach, nogi nie s膮 a偶 tak podkurczone. 聽PozdrJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
bread Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 -du偶e enduro聽-du偶e enduro Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ks-rider Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Moja rada po prostu siadz, przymierz sie i jak Ci dadza to sie przejedz. Mozesz wziac z soba kumpla to powie Ci jak sie na nim prezentujesz ( chociarz moze niekoniecznie bo to nie on bedzie tym moto jezdzil )聽pozdrawiam聽 :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Januszm Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Moja rada po prostu siadz, przymierz sie i jak Ci dadza to sie przejedz. Mozesz wziac z soba kumpla to powie Ci jak sie na nim prezentujesz ( chociarz moze niekoniecznie bo to nie on bedzie tym moto jezdzil )聽pozdrawiam聽 :icon_biggrin:聽聽Niestety nie wystarczy tylko si臋 przymierzy膰, wiele mankament贸w pozycji wychodzi po d艂u偶szej je藕dzie.聽PozdrJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
samolot Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Rozwalaja mnie wasze odpowiedzi typu duze enduro. A jak on nie lubi np enduro?Albo bandit 1200, ktory jest gabarytowo taki sam jak 600. Podswiadomosc wam podpowiada ze duzy chlop to duze pojemnosciowo moto trzeba. Pozatym Honde XX to za 6-7 tys nie kupi.Dzienias pozostaje Ci Honda NTV 650, XJ 600 albo jak dozbierasz troszke grosza to Honda CB 750. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Limo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 XJ 600 bedzie za mala. Wiem po sobie (187 cm). Moze XJ 900 ale ciezko bedzie w tym przedziale cenowym. Cytuj Why... So... Serious聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dzienias Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udost臋pnij Opublikowano 26 Listopada 2006 dziekuje wam bardzo za wasze odpowiedzi i licze na dalsze propozycje wiem ze za te pieni膮dze nie kupie rewelacji ale rynek motorow w polsce dopiero sie rozkreca i mysle ze ceny bed膮 gwa艂艂townie spadac chcia艂bym teraz w zime cos kupic jak jest taniej i przygotowac motor na sezon wiem ze najlepiej sie przymierzyc do motoru i to w艂asnie uczyni艂em na motor bazar w 艂odzi i dlatego sie rozczarowa艂em wieloma motorami ktore chcia艂em kupic ze s膮 takie ma艂e dlatego prosze o wasze podpowiedzi szczegolnie od osob o podobnych gabarytach mysla艂em o hondzie ntv lub suzuki vx800 ale nie s膮 to zbyt duze motory o enduro tez mysle np suzuki drbig800 ale wola艂bym jednak turystyka nie chce dlatego tylko ze jestem duzy jezdzic tym czym nie dokonca chce tylko dlatego ze musze Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 27 Listopada 2006 CBR 1000F , ZZR 1100 , FJ 1100/1200 , GSX 1100 , GTR 1000 , XJ 900 lub jak przedm贸wcy pisali jakis duzy enduras , wszystkie modele kt贸re wymieni艂em znajdziesz raczej za sume kt贸r膮 poda艂em , co do XJ 900 to stara , nie divercha. Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
August~VF1000 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A ja proponuje Honde VF1000:) Mam tak膮 i przy moim 190cm wzrostu jest idealna, wyprostowana pozycja a moto bardzo wygodne. No i klasyczne. Jakby co to dawaj na PW to troche Ci powiem o tym:) 聽P.S.聽 A jakby co to moge Ci j膮 sprzeda膰, bo chce przesi膮艣膰 si臋 na enduro teraz. Pozdro Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
CRASH Opublikowano 27 Listopada 2006 Udost臋pnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam wszystkich moto maniak贸w mam do was prosbe prosze o porady jaki motor kupic zebym przy takich parametrach nie wygl膮da艂 jak na motorynce interesuje mnie turystyk w cenie max do 6-7 tys wygodny duzy na ktorym bede sie czu艂 swobodnie korzysta艂em z szukajki ale nie znalaz艂em konkretnej odpowiedzi prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej od osob ktore maj膮 lub mia艂y ten sam problem karier臋 zakonczy艂em na mz 251 ale nie piszcie mi prosze ze powinienem zacz膮c od czegos s艂abszego lub cos w tym stylu interesuje mnie tylko to na jakim motorze bede sie dobrze czu艂 pod wzgledem wielkosci za wszystkie odpowiedzi z g贸ry dziekujew tym przedziale cenowym to jedynie yamaha fj 1100 lub 1200 , bardzo mocny i fajny turystyk lub bandit 1200 z pocz膮tk贸w produkcji , je艣li kolega sk艂ania sie bardziej w strone choper贸w to yamaha virago 1100 z ko艅c贸wki lat 90 do 10ty艣 mo偶na kupic i to te偶 jest ca艂kiem przyjemna kanapa, pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia w poszukiwaniach , do wiosny jeszcze pare dni mamy;) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.