mackowy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Masz tani sprzęt, startujesz w amatorskich klasach, więc niemasz ciśnienia na markowe rzeczy i wynik, ścigasz sie bo lubisz.Jestem entuzjastą kręcenia się w kółko, cieszę się jak na lini startowej stoi więcej niz 10 maszyn i nie widzę sensu pompowania pięniędzy w coś co nie polepszy moich wyników, a może zniechęcić do ścigania się innych, którzy usłyszą ile szelestów wpakowałem w sprzęta. w pelni popieram Twoje podejscie do tematu. W amatorskim sciganiu szkoda kasy na wodotryski. Podstawa to psychika plus troche teorii, ktore to z czasem (praktyka) przechodza w doswiadczenie. Tak to widze po moim sezonie w GS500Cup. Ladowanie kasy w zawiechy, tjuningi-bajery ma sens jak juz naprawde dobrze ganiasz seryjnym sprzetem. Wtedy te wodotryski pomoga uciac jeszcze sekunde, dwie...Kase (jak sie ma) na gadzety lepiej wywalic na nowe laczki. Wiecej z tego pozytku. gs cup wychodzil w sumie zblizony cenowo i troche ludzi bylo to znaczy ile?caly sezon 2006 w GS500Cup wyniusl mnie 6 tysi, ze wszystkim. Czyli pakiet startowy, 7 wyjazdow na tor z wawy, 2 nowe opony i jedna uzywana tylnia, kebaby, browawy, eksplatacja. Slowem wszystko. GSXRCup w najtajnszej opcji to ladne kilkanascie tysi... Dla mnie niestety za duzo dlatego swoja stara Sradzine600 pogonie w pretendentach/rookie. Bez zbednych bajerow, glownie na uzywkach. Ma byc tanio. Dla zabawy, dla zapie...lania w kolko, dla atmosfery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A gdyby tak do pucharu gsxr dopuszczono goscinnie TLry to tez bym wystartowal :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A gdyby tak do pucharu gsxr dopuszczono goscinnie TLry to tez bym wystartowal :crossy:zloz wniosek grandysom a nie nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Będzie się działo, na razie duzo gadania. ciekawi mnie kogo zobaczymy na pierwszych treningach w Kwietniu... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Będzie się działo, na razie duzo gadania. ciekawi mnie kogo zobaczymy na pierwszych treningach w Kwietniu... :biggrin: Poznan to nie rzut beretem dla wszystkich :clap: Ci co mieszkaja dalej zapewne beda lecieli w wyscigach na pelnym freestylu :buttrock: :buttrock: :notworthy: Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A gdyby tak do pucharu gsxr dopuszczono goscinnie TLry to tez bym wystartowal :buttrock: Ooo to i ja bym swoja babcie znowu po torze przegonil :):):) Ale z waga taka jak 2 nowe GSX-Ry ciezko byloby cos wygrac :) Będzie się działo, na razie duzo gadania. ciekawi mnie kogo zobaczymy na pierwszych treningach w Kwietniu... :notworthy: Ja bede :buttrock: :biggrin: :clap: test drive posklejanego GSX-R czas zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 kiedy start?? mam pytanie czy każdy posiadać gsxr może startować? jak wygląda podział czy jada wszyscy razem nie zależnie od umiejętności czy są amatorzy...!! wiem ze podzielona na klasy 600 750 i 1000?? dzieki za infoza rok sie zapisuje:) jak umiejętności pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 za rok sie zapisuje:) jak umiejętności pozwoląale tam potrzebna jest umiejetnosc czytania, samo pisanie nie wystarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 ale tam potrzebna jest umiejetnosc czytania, samo pisanie nie wystarczy.. Jak tam mikolaje dopieszczacie maszynki :) ?? Bo ja sobie sprawilem pod choinke owiewki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak tam mikolaje dopieszczacie maszynki :lalag: ?? Bo ja sobie sprawilem pod choinke owiewki :(oczywiscie czekam na ostatnia chwile ;) (albo chociaz na specyfikacje wymagan) tak powaznie to nie zamierzam nic robic przy sprzecie poza wymiana opon i byc moze owiewek (a i tak Was objade :lalag: ) za to zainwestowalem w ubranko (super-hiper-termo-aktywne-kalesony :( ) i rozgladam sie powoli za nowymi bucikami, bo te moje wygladaja jak by mialy troche za malo wzmocnien - no i malo przewiewne sa, a lato bedzie gorace tego roku :) (niestety, obawiam sie, ze nie mam na mysli pogody, ale to w sumie lepiej jak by nie bylo upalow, tylko zeby nie padalo w wyznaczonych terminach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 :lalag: Jak dopuszcza Yamahy do Gixer Cup'u to moglibysmy sie przekonac :( A swoja droga chcialbym zeby padalo!! :( Musze sie odegrac!!! :) ;) :lalag: Juz mam nowki deszczowki przygotowane na ta ewentualnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak tam mikolaje dopieszczacie maszynki :clap: ?? Bo ja sobie sprawilem pod choinke owiewki :clap:no ja sprawilem pelna joszimurkie TRS do tego filter i PC. ale wydeszek ladniusi jest i taki jebaniutki:) nie moge sie doczekac az go odpale na wiosne :icon_biggrin: :biggrin: :clap: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jak tam mikolaje dopieszczacie maszynki ;) ?? Bo ja sobie sprawilem pod choinke owiewki :bigrazz:ja tam przy maszynce już nic nie grzebie bo i tak tam jest za dużo przez poprzedniego własciciela zrobione ( wziłem ją od Kropy)szukam jedynie zegarów w rozsadnych kosztach i może deszczówki sobie sprawie a teraz byle do wiosny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ale tam potrzebna jest umiejetnosc czytania, samo pisanie nie wystarczy.. zapewniam Cie ze umiem czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 zapewniam Cie ze umiem czytacjakos odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania juz padly w tym temacieEOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi