Marcin (Maly) Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witam.Szukam jakiegos fajnego ale i praktycznego plecaka na moto.Potrzebuje cos co dobrze sie sprawdzi w czasie jazdy jak i na miescie.Na allegro znalazlem Alpinestars:http://www.allegro.pl/item124406254_orygin...ars_czarny.htmlKtos z was ma taki?? co o nim sadzicie??Jest jeszcze druga opcja....Vanucci, jest w ofercie Louisa na www.louis.deKtory polecacie?? A moze cos innego godnego uwagi??Prosze o rade....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Szukam jakiegos fajnego ale i praktycznego plecaka na moto.Podjedz pod szkole motocyklem moze jakis fajny plecak wyrwiesz :icon_mrgreen: P.S. sory, ale nie moglem sie powstrzymac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Nie jest taki cool jak ten alpinestar czy vanucci, ale mam Tankbag Mtro z tymi uszami na ramiona jak w plecaku. W razie czego mozna przykleic na magnesy na baku, albo zarzucic na plecy, ma regulowana glebokosc i moim zdaniem jest mega praktyczny :icon_mrgreen: http://allegro.pl/item126068832_plecak_na_...osc_metro_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 polecam taki http://www.louis.de/shop/img450/10025103_710_DET1_FR_06.JPG co prawda cena 159 euro sprawia ze jest poza zasiegiem, ale maksymalnie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Panowie i Panie jeszcze jakies pomysly?? Znalazlem link do tego vanucci o ktorym mowilem:http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025350 Podjedz pod szkole motocyklem moze jakis fajny plecak wyrwiesz :icon_mrgreen: P.S. sory, ale nie moglem sie powstrzymac :D Taki plecak juz mam ;)Ale pomysl dobry:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) ja mam plecak spidi model jelly bag. jest zajebisty. zobacz sobie na <www.spidi.it> . mozna taki kupic w wawce w scooterlandzie na modlinskiej. normalnie chca za niego 260 czy 270zl, ale powinni zejsc z ceny. ja mojego wzialem za 230,ppozdro Edytowane 8 Września 2006 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 a ja mam plecak 26l, fjorda nansena. jechałem 180 km/h i nie odpadł!, a kosztuje tylko 80zł, jest nieprzemakalny i ma zamki dobrej firmy. kolor do wyboru. pozdr. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A ja mam prosty (ale bardzo funkcjonalny) plecak, kupiony za 50 zł na bazarze przy ul. Płaskowickiej. :icon_mrgreen: Najczęściej przypinam go "pająkiem" do pasażerskiej części kanapy Bandita (w skuterze chowam do schowka pod siedzeniem), ale da się także jeździć z nim na plecach. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 a ja mam plecak 26l, fjorda nansena. jechałem 180 km/h i nie odpadł!, a kosztuje tylko 80zł, jest nieprzemakalny i ma zamki dobrej firmy. kolor do wyboru. pozdr. :icon_mrgreen:Mamy prawdopodobnie taki sam plecak ;) rowniez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaa Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :) ja tez mam fajny plecak-moja kumpele. powklada wszytsko co trzeba po kieszeniach a jak sie co z moto dzieje to i nawet chetnie naprawi :icon_razz:muahahahapozdrawiamno dobra koniec z tymi zartami ... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a mnie to ciśnie się na usta pytanie czy to ma być plecak, czy bagaż na motocykl. bo jak to drugie, to faktycznie tankbag z szelkami jest świetnym wynalazkiem: jeździłem z takim 2 lata i jeździłbym dalej, gdyby wujki helmuty nie zrobiły plastikowego baniaka w rs-ie :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja mam taki plecak Alpinestars jak w pierwszym poscie ino czerwony :)Jestem bardzo zadowolony, choc cena moglaby byc mniejsza... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jakis fajny i mlody, tylko uwazaj zeby mial 18 lat. A powaznie to chyba torba na bak jest bardziej praktyczna.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Marcin, mam dokładnie taki sam plecak jaki przedstawia podany przez Ciebie link.Powiem krótko, jest wart swojej ceny. Jest wygodny (paski ma anatomicznie wyprofilowane), ogumowany od spodu i ciekawie wygląda, polecam. :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Jak tylko dostane jakis spory zastrzyk gotowki to biore od razu Plecak Streetfighter AN 77 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=10080 Ogladalem rozne plecaki ale ten wydaje sie najlepszy. A musze miec jakis dobry bo bez plecaka nigdzie sie nie ruszam. Edytowane 29 Września 2006 przez Cerberus Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi