kwas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 czesc, chce sobie kupic ochraniacze firmy evs, co o nich sądzicie??http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123397729http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123398581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na łokcie mógłbym Ci załatwić po 100zł z USA, ale przez najbliższy czas mam kasę zamrożoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też jestem zainteresowany opiniami, szczególnie o nakolannikach (muszę swoje w końcu zmienić). Wiem, że EVS robi całkiem niezłe ortezy, ciekawe jak z jakością zwykłych ochraniaczy?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Te na kolana to takie rowerowe są, bez zawiasów. Może do końca września je też sprowadzę bo one w USA kosztują za parę 15$, trzeba jakąś konkurencję zrobić na allegro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To nie lepiej zainwestwoac jakies z zawiasem innych renomomowanych firm? Osobiście wolał bym na kolana http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123500118 A ochraniacze na łokcie EVS są ok.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Sam zastanawiam się nad tymi na łokcie. Tearaz smigam w EVS WEB na kolana i jestem bardzo z nich zadowolony, dlatego ta łokcie też chyba wezmę EVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zakupiłem ostatnio buzer EVS na siatce (przewiewnym materiale) i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo wygodny, nic się nie przesuwa i świetnie nadaje się pod kutrkę, z której wyjąłem wszystkie "latające" ochraniacze. Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Myśle ze na kolana kupie te evs bez zawiasów, niektórzy twierdzą, że są one lepsze od tych tanich z zawiasami, moze wypowie sie ktos kto miał z nimi do czynienia?A co do łokci to mam na oku evs i sixsixone, które wybrać??http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123398581http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=124100596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 661 to dobra firma jednak te ochraniacze z aukcji wyglądają jak na deskorolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja na ostatnim motobazarze we Wrocławiu kupiłem ochraniacze na kolana firmy SixSixOne, przegubowe. Kosztowały mnie 200zł. Był to bardzo dobry wybór, mocno przylegają do nogi. Już nie raz uchroniły mnie od porządnego urazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 te progripa z zawiasem sa identyczne jak polisporty ;P hahahha tylko naklejki sa inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tearaz smigam w EVS WEB na kolana Znajomy wykończył już 2 pare ortez EVS, po prostu rozleciały się przy zwykłym użytkowaniu, w pierwszym komplecie poszły klamry od pasków, odeszły rzepy i powylatywały śruby ograniczające przeprost a w tych drugich pękł carbon. To co powiedział o nich - "Niezła moc, odsyłam je do wawy. TO JEST ŚMIECH NA SALI - TEN CAŁY EVS. Kupuje Asterisk" Także radze sie zastanowić nad tą firmą i nakolannikami bez zawiasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 do tych evs-ów potrzebne są specjalne skarpetki i w ogóle to te ochraniacze to niewypał najlepsze ochraniacze fox-y raptor i kosztują tylko 90 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 najlepsze ochraniacze fox-y raptor Nie porównuj nakolanników które chronią przed siniakami do ortez które mają szeroki zakres ochrony kolana (np skręcenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Te ochraniacze na nogi ,to to samo jak model FOX'a czy Thora w tej samej cenie jeden ch*j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi