Januszm Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Jak będą problemy z noclegiem w Borkach, to mogę znowu poprosić Tatę by zagadał, w sprawie domków w Czarnieckiej Górze. Cena niższa bo 25 zł za osobę, bez zaliczki z naszej strony, ognisko gratis, miejsce fajne, kto był na Rajdzie Świętokrzyskim ten wie :) Od Borek niedaleko. https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 dzięki Adu, ciuchy skołujemy na miejscu, ale jakbyś chciała nas nad morzem nawiedzić - zapraszam! Wracamy w niedzielę za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Nie mogę się zadeklarować wcześniej, więc sprawa Borek wyjaśni się u mnie w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że jak uda mi się tam dotrzeć, znajdzie się jakieś miejsce do przekimania :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Z kierownikiem ośrodka negocjuje się ciężko bo wbrez pozorom nawet jesienią mają dużo klientów. kiedy były robione Borki w ubiegłym roku to oprócz nas były jeszcze cztery duże zorganizowane grupy. Wojtasik, Draco jak z domkiem, zaklepujemy wreszcie? SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Elo Tak jak piszecie , trzeba sie targowac z drugiej strony Tam podobno na brak ,,klientów" nie nażekaja.. Dla mnie sprawa lokalizacji jest hmmm.. Okolice piekne miałem tam otwarcie sezonu AT w miejscowości Biała koło Firleja.. tereny piekne..... Jednak trzeba zauważyć że jeżeli własciciel się ,,kapnie" że inne miejsce dla nas, nie wchodzi w gre cena bedzie taka a nie inna.. Mam jeszcze jedną propozycje którą aż boję się poruszyć, bo jest to sprawa tego miejsca gdzie W Białej..Pawilony, Bar miejsce na ognisko, parkiet zadaszony do tańców. Organizajca Jedzenia dla całej grupy, wszystko na miejscu.. Tylko że troszkę Dalej bo w miejscowości Biała... Ma ktoś jakies propozycje traski do przelotu ? bo mogę ,,zdobyć" od znajomego z AT traska widokowa 150-180 km.. szczegóły pozniej .. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam wszystkich Chciałbym uczestniczyć w waszym spotkaniu, ale bez noclegu. Przyjechałbym w sobotę po południu. Jest taka możliwość ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Wyluzujcie z tym targowaniem. Urwiecie (może 10% -> 9 zł) czyli max 3 zeta na łeb :biggrin: A co do miejsca ... Śladami Boruty odbywa się w Borkach, a nie w Białej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Śladami Boruty odbywa się w Borkach, a nie w Białej I tej wersji będziemy się trzymać... :) SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam. Chce zarezerwować 1 domek a skład to:-Staszek_s-Żona Staszka-Ojciec Dyrektor-Marecki-Prawdopodobnie Wojtek (poznaliście Go w Kletnie (żółto-czarne BMW :icon_mrgreen: )Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu!Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Browarny, czy Wojtasik będzie z wami w domku, bo na PW wpisywałeś tylko Draco i siebie, a na poprzedniej stronie widziałem, że też z Wojtasikiem planujecie nocleg?? Bodek oczywiście, że możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 uwaga dla wyjasnienia z rezerwacjami domków Wpisujemy na forum skład osób domku i pierwsza osoba na liscie będzie odpowiedzialna za meldunek i rozliczenia.. NIE ROBIMY REZERWACJI w Borkach. tylko tutaj. Ja bede wiecej wiedział na temat cen 15-09. na chwilę Obecną mamy 20 domków zaklepanych , po 25-09 dzwonię do Borek i potwierdzam ilosc domków czy 20 sztuk czy może 25 .... Na temat zaliczek rozliczeń będe wiedział więcej po 15 wrzesnia za chwilę obecną cena to 90 zł. za dobe + 1 zł. klimatyczne? czy cos takiego.... Na podstawie wysłanej faxem przezemnie listy osób ( na domki oczywiście) Bedziecie dokonywali meldunku i dalszych rozliczeń. np. na liście mamy Domek 1sztukaNowy011Nowy012Nowy013 Wiadomo że meldunek bedzie na domek Nowy011 I to Nowy011 bedzie odpowiadał za domek i płacenie kasy., po przybyciu na miejsce..Coś jeszcze wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Wszystko jasne Panie Kierowniku - Rezyseze ;) Niniejszym poczuwam się do odpowiedzialności za domek nr 5 - i przy okazji ponawiam zaproszenie do naszego lokalu dla 4umowiczek :icon_mrgreen: (jeszcze z 200 razy to powtórzę i się kobitki uwarunkują i podprogowo przylezą po pijaku - taki mam chytry plan :notworthy: ) Edytowane 14 Września 2006 przez osito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Browarny, czy Wojtasik będzie z wami w domku, bo na PW wpisywałeś tylko Draco i siebie, a na poprzedniej stronie widziałem, że też z Wojtasikiem planujecie nocleg?? Bodek oczywiście, że możesz....nie, nie... wojtasik o ile przybedzie.... to bedzie w innym domku... pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Dwóch niezrzeszonych motocyklistów - aczkolwiek znanych co poniektórym Forumowiczom - pyta, czy mogą wbić się na nasz zlot. Tak więc, jeżeli istnieje taka możliwość, to:Brudek x 1Yuby x 1 Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Olsen koledzy sie z kims na domek zrzucą, czy dopisać ich do domku w którym ty zimujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi