Złota Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Propozycje się sypią... Dzięki chłopaki- DZIADU i MarianKa! Ja jeszcze się zastanowię, razem z Pietrą, co zrobić z borkowym weekendem. Taka ekipa się zbiera, że szkoda by mi było się nie pojawić... Pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No myśle, ze zadekujemy się w takim zesawie jak w zeszłym roku, czyli ja ze wstrętną zouzą, JA CI DAM WSTRĘTNĄ ZOUZĘ!!!!!!!!! za karę tym razem nie licz na troskliwą opiekę jak sie znowu nawalisz :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 JA CI DAM WSTRĘTNĄ ZOUZĘ!!!!!!!!! za karę tym razem nie licz na troskliwą opiekę jak sie znowu nawalisz ;) A ja mogę liczyć? :D :icon_mrgreen: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) A ja mogę liczyć? ;) :icon_mrgreen:znaczy znowu mam Cię odprowadzać do domku pomagając utrzymać równowagę? :D Edytowane 8 Września 2006 przez Aśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dobra, spokój dzieciaki bo zaraz kija wezmę i oboje po karkach zdzielę!! :icon_mrgreen: Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 I ja się piszę, przyjadę z kumplami, 4 osoby = 1 domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No jak prosze państwa zgadzacie sie na 3 nieforumowiczów od cyklotrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Jak fajni, lubią się napić i nie robią przysłowiowej ,,boruty" (nie ubliżając Pawłowi :) ), to się zgadzam! :clap:Aha! I Panie Adamie! Proszę tutaj nie dyskryminować kobiet w słowie ,,panowie" :clap: Edytowane 11 Września 2006 przez adu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Adu masz racje. Wszyscy jestesmy przewrazliwieni na tym punkcie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Nie mam nic przeciwko nowym kumplom śmigającym na motorkach ale... czy nie lepiej najpierw się upewnić czy starczy miejsca w domkach dla forumowiczów? SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Hej, organizatorzy! Dodajcie i mnie na listę! Nie wiem, czy uda się od piątku, ale będę się starał :) Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Moje szanse na pojawienie się w Borkach niestety znacznie zmalały.Dzisiaj wybrałem się na pierwszą dłuższą przejażdżkę Zuzią po wakacyjnej nieobecności, no i niestety okazało się, że mój zestaw napędowy jest już w stanie agonalnym, o ile nie gorzej - łańcuch jest tak nierównomiernie rozciągnięty, że nie ma mowy, o przejechaniu następnych 1000 km bez wymiany (a tyle mi właśnie wyszła trasa na Borki rok temu).Z kolei jak wymienię zestaw, prawdopodobnie nie będę miał już kasy na zlot... heh...Będę się starał, ale pisze już zawczasu o problemach, żeby potem nie było odwoływania na ostatnią chwilę :):clap::(:clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Właśnie w tym rzecz, o czym napisał Browarny. Nowy, w razie czego można jeszcze domków przygarnąć? Mam juz 2 pytania o domki dla jednego forumowicza i jego kumpli i nie wiem czy dopisywać. Jak jest z nagłośnieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Właśnie w tym rzecz, o czym napisał Browarny. Nowy, w razie czego można jeszcze domków przygarnąć? Mam juz 2 pytania o domki dla jednego forumowicza i jego kumpli i nie wiem czy dopisywać. Jak jest z nagłośnieniem?ADAM znajdzie się jakieś miejsce w Borkach dla mnie i mojego plecaka.Jakby coś to ja sie piszę. :clap:Czy masz w tym temacie jakąś wiedzę. :) Edytowane 11 Września 2006 przez pierwoszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A co ma sie nie znaleźć :] Narazie wpisuje Was na liste, a wy dobierzcie się z kimś z listy na domek, chyba, że chcecie za 100 doba cały domek na dwoje?? :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi