Bubu Goryl Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 I znowu przez pijanego skur*ysyna ginie nic nie winny człowiek..... na dodatek młody...... :cool: [*] [*] [*] :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Czasami dzieje się tak, że odchodzi młoda niewinna osoba. Wielka szkoda chłopaka, ale dajcie spokój z tym rzucaniem mięsem bo to nie na miejscu, a i tak nie pomoże. Jestem pewien, że tamten gość teraz przez długi czas nie prześpi spokojnie żadnej nocy, a ta myśl będzie go dręczyć do końca życia. I to będzie największa kara przed jaką nie ucieknie. Wielka szkoda kolegi, poczytałem troche jego posty i widać, że gość wiedział czego chciał. Postawcie mu znicza ode mnie również. "Spoczywaj w pokoju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Łączę się w bólu z rodziną oraz znajomymi Zmarłego.Jeżeli sprawca wypadku rzeczywiście znajdował się w stanie nietrzeźwości, to brak mi słów. Sam fakt, że zbiegł z miejsca zdarzenia, stanowi już pewną przesłankę.Tu macie link do artykułu z Gazety:http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3318855.html Czy ktoś mi może wyjaśnić, dlaczego ludziom, których stać na samochód, żal jest paru złotych na taksówkę? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Niecał rok temu Kroolik a teraz Pinecha [*] :bigrazz: Wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich, choć to i tak nie ukoi ich bólu po stracie. Takie wypadki odbierają radość z posiadania motockla, obym już nigdy więcej nie musiał czytać takich wiadomości :icon_mrgreen: Trzeba uważać na siebie zawsze i wszędzie bo jeśli chodzi o życie nie istnieją przepisy ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Teraz dopiero doczytałem... szok... :icon_mrgreen: Ja pie**ole... :bigrazz:Z wielką niechęcią, ale będzie trzeba zaktualizować nasz Błękitny Szlak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 skladam kondolencje dla rodziny i blizszych przyjaciul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 No to naprawde przykra sprawa. Szkoda kumpla. Juz kiedys wczesniej ogladalem jego foty i bardzo mnie zaciekawily jego stylem jazdy, bo on naprawde niezle wymiatal... Rok starszy ode mnie... I juz zycia nie ma... Przykra sprawa....przykra sprawa......... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 [*] :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wyrazy współczucia dla rodziny i kumpli.Teraz śmiga po Błękitnym Szlaku [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Nie znałem go osobiście ale oglądając dzisiaj ta relacje w kurierze jakos strzasznie mnie to natchneło, kurde chłopak rok mlodszy odemnie, straszna wiadomość na początek dnia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Osz .. qw... nascie lat .... naprwde szok....ciesz sie szczesciem wiecznym .... [*] p.sKierowca pojazdu powinien byc skazany , moze go to boli moze nie powinna to byc przestroga dla innych matolow siadajacych po jednym glebszymm. q..a ten kraj to juz azyl dla cwaniakow jedyna wiara ze policja pokaze na co ja stac ( a stac na wiele ) ! ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Najgłębsze wyrazy współczucia dla rodziny oraz przyjaciół kolegi z forum składa cała nasza ekipa Mierzawa-MX Team. ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Szok, jeszcze wczoraj koledzy opowiadali mi że Pinecha to super koleś, a teraz przez jakiś pojebańców poprostu go niema :icon_mrgreen: Pokój jego duszy [*] :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 mi wystarczylo, ze ogladnalem jego fotki na bikepics. Pinecha wiedzial, do czego sluzy moto, umial je wykorzystac. zmarl mlody czlowiek z duzym potencjalem, wspolczuje bliskim. dopiero zaczynal zycie i skonczyl przez czyjas glupote... [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] wlasnie tyle - 17 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ku*wa mac duzo z pinechem gadałem na gg pomógł mi załatwic boczek do dt super człowiek mial juz plany nowe moto ..... [*] A ci z audi musieli zapie**alac przeciez dt w banan zgieta ku*wa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi