Skocz do zawartości

Wypadek w Wawrze (Warszawa) na ulicy Lucerny. 1.05.06

Filu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czasami dzieje się tak, że odchodzi młoda niewinna osoba. Wielka szkoda chłopaka, ale dajcie spokój z tym rzucaniem mięsem bo to nie na miejscu, a i tak nie pomoże. Jestem pewien, że tamten gość teraz przez długi czas nie prześpi spokojnie żadnej nocy, a ta myśl będzie go dręczyć do końca życia. I to będzie największa kara przed jaką nie ucieknie. Wielka szkoda kolegi, poczytałem troche jego posty i widać, że gość wiedział czego chciał. Postawcie mu znicza ode mnie również.

"Spoczywaj w pokoju"

Łączę się w bólu z rodziną oraz znajomymi Zmarłego.

Jeżeli sprawca wypadku rzeczywiście znajdował się w stanie nietrzeźwości, to brak mi słów. Sam fakt, że zbiegł z miejsca zdarzenia, stanowi już pewną przesłankę.

Tu macie link do artykułu z Gazety:

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3318855.html

Czy ktoś mi może wyjaśnić, dlaczego ludziom, których stać na samochód, żal jest paru złotych na taksówkę?

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Niecał rok temu Kroolik a teraz Pinecha [*] :bigrazz:

Wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich, choć to i tak nie ukoi ich bólu po stracie.

Takie wypadki odbierają radość z posiadania motockla, obym już nigdy więcej nie musiał czytać takich wiadomości :icon_mrgreen:

Trzeba uważać na siebie zawsze i wszędzie bo jeśli chodzi o życie nie istnieją przepisy ruchu drogowego.

No to naprawde przykra sprawa. Szkoda kumpla. Juz kiedys wczesniej ogladalem jego foty i bardzo mnie zaciekawily jego stylem jazdy, bo on naprawde niezle wymiatal... Rok starszy ode mnie... I juz zycia nie ma... Przykra sprawa....przykra sprawa.........

[*]

Osz .. qw... nascie lat ....

naprwde szok....

ciesz sie szczesciem wiecznym ....

[*]

p.s

Kierowca pojazdu powinien byc skazany , moze go to boli moze nie

powinna to byc przestroga dla innych matolow siadajacych po jednym glebszymm.

q..a ten kraj to juz azyl dla cwaniakow

jedyna wiara ze policja pokaze na co ja stac ( a stac na wiele ) !

.....

mi wystarczylo, ze ogladnalem jego fotki na bikepics. Pinecha wiedzial, do czego sluzy moto, umial je wykorzystac. zmarl mlody czlowiek z duzym potencjalem, wspolczuje bliskim. dopiero zaczynal zycie i skonczyl przez czyjas glupote...

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]