kurbat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dzięki za zainteresowanie ;)Po uprzednim przestudiowaniu neta itp. pod uwagę biorę też Intruza 1400.Zdecydowałem, że jednak większa pojemność będzie najodpowiedniejsza;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam,szukam dla siebie motoru i nie będę ukrywać, że zależy mi na czymś niezawodnym i niedrogim (o ile to możliwe :flesje: )Zastanawiam sie nad Shadowką 500/600 lub virago 535.Może znacie kogoś lub sami chcecie sprzedać taki motor :crossy:Wiem, że przed zimą można trafić na wyprzedaże bo ludzie się pozbywają na zimę moto.Będę wdzięczna za wszelką pomoc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam,szukam dla siebie motoru i nie będę ukrywać, że zależy mi na czymś niezawodnym i niedrogim (o ile to możliwe :) )Zastanawiam sie nad Shadowką 500/600 lub virago 535.Dostalas ode mnie wiadomosc na priv'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dostalas ode mnie wiadomosc na priv'a. Dostalas ode mnie wiadomosc na priv'a. Sprzedajesz swoje cacko ? Nie żal Ci ? Stracisz na tym, a skąd weźmiesz kasę na nowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Sprzedajesz swoje cacko ? Nie żal Ci ? Stracisz na tym, a skąd weźmiesz kasę na nowy ?Wez pilnuj swojej sakiewki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Pilnie poszukuje mechanika dla swojej hondy vtx 1800 w Warszawie serwis i takie tam rozne pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam,szukam dla siebie motoru i nie będę ukrywać, że zależy mi na czymś niezawodnym i niedrogim (o ile to możliwe :banghead: )Zastanawiam sie nad Shadowką 500/600 lub virago 535.Może znacie kogoś lub sami chcecie sprzedać taki motor :crossy:Wiem, że przed zimą można trafić na wyprzedaże bo ludzie się pozbywają na zimę moto.Będę wdzięczna za wszelką pomoc :)proponuje Tobie Shadow :) motocykl naprawde niezawodny :) jezdze nim juz drugi sezon i wymieniłam tylko płyny i leje do baku :)w przyszłym sezoenie czeka mnie wymaina napedu i to na tyle :) motocykl godny polecenia Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam.Troszke spamu. Jesli kogos interesuje to sprzedaje swoj motocykl - VT 1100 C3 Aero. Opis w dziale gielda. http://forum.motocyklistow.pl/Sprzedam-Hon...-C3-t81911.html Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ludkowie!!! Pilnie potrzebna serwisówka do VTX'a 1300C... zlitujcie się i wrzućcie na jakiegoś FTP'a albo dajcie jakiegoś linka do jakiejś rozsądnej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidlak Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) PYTAM W IMIENIU KOLEGI... "W najbliższym czasie muszę zmienić tylną gumkę. Popatrzyłem co tam mam zalecane i okazuje się, że wybór mam niewielki: tylko trzy pary opon są zalecane do XX'a. W cottersmc mają je akurat wszystkie ale tutaj mała niespodzianka: we wszystkich testach jakie czytałem Dunlop D205 jest punktowany wyżej niż Michelin 90X czy Bridgestone BT57,ale w cenach jest coś dziwnego... 180 za Michelina czy Bridgestona i 120 jurków za Dunlopa Gdzie jest chaczyk ? Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tymi oponami (lub nowszymi modelami tych opon)? PS> Nie zależy mi na baaardzo szybkiej jeździe, natomiast chciałbym oponę, która nie będzie mi się ślizgać na zakrętach przy mokrej nawierzchni... i za taką bez wachania zapłacę te 180 euro" Edytowane 25 Września 2007 przez sidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 od jutra bede mial shadowa! golego! lacze sie ale pomozcie gdzie w stolycy kupie gmole, szybe etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 od jutra bede mial shadowa! golego! lacze sie ale pomozcie gdzie w stolycy kupie gmole, szybe etc.WitamCo do "rurek", to zajrzyj do "Kuźni Motocyklowej":http://www.motoakcesoria.riders.pl/ W szybach specjalizuje się MGG, ale to Olsztyn, nie Wawa:http://www.mgg.com.pl/Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 shadow 1100 rocznik 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Czytam sobie po necie o Hondzie Shadow VT 600. Często pisze, że ten motocykl nie najlepiej sie prowadzi na mokrej nawierzchni. Czy to prawda i ewentualnie czym sie to objawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi