scitro Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No o co to za sprzęt? Chyba Każdy Ducat po trosze: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_W0QQcmdZVi...371072953#v4-30 I do tego ma bmw na ramce pod tablicą rejestracyjną... kurde to jakaś hybryda chyba :icon_eek: Edek, nasz mistrz łojenia LuC na pewno się nim zainteresuje gdyż nabył ostatnio otwarty kask do lansowania się po Kraku....hehehe... Pozdr Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W opisie aukcji jest nawet opisane jak toto zostało zrobione :) BMW na ramce, bo sprzedawcą jest salon BMW w Little Rock. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak sobie przeglądałem ostatnio stronę ducati i trafiłem na model 1198s ( czarny z czerwoną ramą. Piękny ). Doczytałem, że ma system kontroli trakcji ( DTC ), system analityczny (DDA) ale nie ma ABSu ( i to nawet opcjonalnie ). Czy mógł by mi ktoś powiedzieć dlaczego ? Czy może DTC wpływa w jakiś sposób na hamowanie ? Może źle myślę ale zawsze uważałem ABS za przydatną rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W Superbikach Ducati ABS nie jest potrzebny i tyle.Niedomarasy nimi nie jeżdżą... Pozdr. J-999 N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Tak sobie przeglądałem ostatnio stronę ducati i trafiłem na model 1198s ( czarny z czerwoną ramą. Piękny ). Doczytałem, że ma system kontroli trakcji ( DTC ), system analityczny (DDA) ale nie ma ABSu ( i to nawet opcjonalnie ). Czy mógł by mi ktoś powiedzieć dlaczego ? Czy może DTC wpływa w jakiś sposób na hamowanie ? Może źle myślę ale zawsze uważałem ABS za przydatną rzecz. Ten model to motocykl prawie torowy. Zdejmujesz tablicę, migacze i możesz lecieć. Takimi motocyklami nie jeżdżą lamerzy. Poza tym w tego typu maszynach ABS swoją wagą może powiększać wagę nie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 W Superbikach Ducati ABS nie jest potrzebny i tyle.Niedomarasy nimi nie jeżdżą... Pozdr. J-999 N. Ten model to motocykl prawie torowy. Zdejmujesz tablicę, migacze i możesz lecieć. Takimi motocyklami nie jeżdżą lamerzy. Poza tym w tego typu maszynach ABS swoją wagą może powiększać wagę nie do zaakceptowania. AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Za to DTC jest fajną i użyteczną sprawą. Można przyciąć zapędy bądź co bądź bardzo mocnego superbika np na mokrej nawierzchni tudzież dopasować go do swoich wymagań/stylu jazdy. I o ile w mistrzostwach SBK czy MotoGP kontrola trakcji powinna być zakazana o tyle "w cywilu" jest pożyteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Normalnie nie wytrzymałem i musze sie pochwalić, tak mi sie podoba :biggrin: http://www.bikepics.com/pictures/1845871/ Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Normalnie nie wytrzymałem i musze sie pochwalić, tak mi sie podoba :biggrin: http://www.bikepics.com/pictures/1845871/ Teoś, piękny jest !! :clap: A jak mu dołożysz czarne felgi będzie jeszcze piękniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dołożyć jeszcze małe skrzydełka, wiatraczek i może zacznie latać... hihihi... Życzę udanych prac. Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Seba Ciebie sie żarty trzymają he he :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Przeżyłem razem z Multi jazdy w stroju Mikołaja. Jak sobie zrobiliśmy postój na czerwonej kostce brukowej, to była modyfikacja starego kawału: czerwony na czerwonym jedzie po czerwonym :biggrin: . Rozdałem cukierki, złapałem trzy uślizgi tyłu i raz zupełnie niechcący z ronda wyszedłem na kole. Wszystko przez nikczemne prędkości i to, że do wyboru miałem tylko biegi numero uno i numero due :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Może wtrancam sie zleksza ale co sie dzieje z docpoland.com Co to za przerwa techniczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Normalnie nie wytrzymałem i musze sie pochwalić, tak mi sie podoba :biggrin: http://www.bikepics.com/pictures/1845871/ to jest to Teoś :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Może wtrancam sie zleksza ale co sie dzieje z docpoland.com Co to za przerwa techniczna? Tak Joe- trwa transformacja naszej strony klubowej do funkcjonalniejszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi