Dziobak Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a jak ci sie spieszy to jedź do skierniewic i tam zdawaj (o wiele krótsze terminy)Nie są już niestety takie krótkie... Ponad tydzień temu dzwoniłem do nich i były wolne miejsca na egzamin koło 15-20 sierpnia :/Ale Skierniewice mają tego plusa, że można robić teorię i praktykę jednego dnia. Odnośnie szkoły - tak jak wielu poleca - ProMotor :)Kiedy sam wybierałem naczytałem się różnych opinii i tak nawet zastanawiałem się czy... ta szkoła nie jest przereklamowana :P Ale nie jest! Ich się nie da przereklamować! Bardzo polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnysixcannons Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jestem kolejnym członkiem sekty Promotor :notworthy: W wielkim skrócie:Nie reklamują się ,bo nie muszą(działają z polecenia-czyli my sekciarze ich polecamy).Uczą jazdy na motocyklu,a egzamin zadaje się sam :P .Zapisałem sie na kurs 8 stycznia,zima to choć teorię.Widok Sławomira Moszczyńskiego zrobił na mnie wrażenie:Duży,łysy z łańcuchem i sikorem,chłopak z Pragi czyli swój chłop.Zaczoł wykład,ze droga twarda,gruntowa,pasy ruchu itd Katamaranię 10 lat po stolycy codziennie.Ale uwaga!Warto było.Na długo w pamięci zostaną mi wycieczki do Parzęczewa Górnego i Dolnego,to,ze na autostradzie i w tunelach można cofać jedynie w w piątki po południu.Zawdzieczam mu to,że oodpowiedzi "wydaje mi się..." na pytania:"kto ma pierszeństwo" , "jaki to był znak" mnie też kojarzą się z pieknymi kwiatami na pogrzebie.Podobało mi się ,że chłop wie co mówi,ma na to paragrafy i podaje informacje praktyczne np kiedy SM mozna pokazać międzynarodowy znak pokoju :buttrock: Pablo (Paweł Nec) oaza spokoju,cierpliwie i wyczerpujaco tłumacząco-pokazujący.Cierpliwy do bólu.Dręczony telefonami,więc nie dzwońcie do niego jeśli na prawdę nie musicie.Robert Pardej reklamuje się jako oaza spokoju,ale nie miałem wiekszych problemów z wyprowadzeniem go z równowagi.Człowiek renesansu.Dzięki Ci za pierwszy winkiel.Jest jedna rzecz o której nie mozna wyczytać na stronie promotora.Mianowicie jak próbujesz zrobić coś naprawdę głupiego np.: zaatakować czerwone światło prosto pod autobus to dostaniesz jego kaskiem,wskoczy ci na plecy i wciśnie sprzęgło i hamulec.Na szczęście nie miałem przyjemności.A pierwsze winkle robi tak:Masz zapiać 3 trzymać 50 i jecać patrząc na drogę,łapie cie za łokcie i pochyla z tobą motocykl. :icon_mrgreen: Piotr Gadaj no akurat na niego za bardzo nie trafiłem,ale nie daruje jak coś zobaczy.Ogólne wrażenie mam takie:Podczas kursu uczysz się podstaw jazdy na motocyklu,na ogół nie ma problemu ze zdaniem egzaminu(ja jestem czarna owca bo za 3 razem,ale ..moja wina ).Jest to szkoła w której naprawdę prowadzi się szkolenie.Nie piszę źle o konkurencji, bo nie piszę i już.A chłopaki i dziewczyny :flesje: i do zoba szerokości :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zaznaczam, że nie jest to reklama tylko realia.Prowadzę w ProMotorze Treningi Doskonalenia Jazdy, moja opinia o kursantach kończących inne szkoły niż nasza i Tomka Kulika jest taka, że wysyłam ich na przyspieszony kurs prawa jazdy u naszych instruktorów od L. Nie mam z nimi o czym rozmawiać.Dlatego szkoda czasu i pieniędzy na inne szkoły, wymagajcie od instruktorów tego czego powinni Was nauczyć.Polecam tylko dwie szkoły ProMotor i Tomek Kulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Polecam dwie szkoły:- www.pro-motor.pl- www.kulikowisko.pl Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Polecam dwie szkoły:- www.pro-motor.pl- www.kulikowisko.pl Kulik Wasza kurtuazja jest powalająca.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wasza kurtuazja jest powalająca.... :) Do czego to doszło, że normalność dziwi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja właśnie zamierzam zacząć kurs i oczywiście pod uwagę biorę tylko te dwie szkoły, jednak nie bardzo mogę się zdecydować do której konkretnie pójść. Czasu jest niewiele, bo kursy zaczynają się już za tydzień. :icon_mrgreen: Prawdę mówiąc mam lekkiego stracha i masę wątpliwości, że starej babie poprzewracało się we łbie, ale chęć samodzielnej jazdy jest zdecydowanie silniejsza. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja właśnie zamierzam zacząć kurs i oczywiście pod uwagę biorę tylko te dwie szkoły, jednak nie bardzo mogę się zdecydować do której konkretnie pójść... Wybierz jedną z nich metodą losowania. Tylko jaką metodą wybierzesz metodę losowania? ;-) -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tylko jaką metodą wybierzesz metodę losowania? ;-)złośliwiec :icon_biggrin: ładnie to się tak nabijać? :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wyjściem też jest być może pójście na kurs gdziekolwiek i potem kurs doszkalający Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wyjściem też jest być może pójście na kurs gdziekolwiek i potem kurs doszkalający Bez sensu po co płacić za coś dwa razy i do tego zaliczyć jakąś glebę zanim człowiek pójdzie na doszkalanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Inne szkoły zdecydowanie odpadają, bo jestem kompletnie zielona. Do tej pory tylko kilka razy jechałam jako plecaczek, ale to wystarczyło, żebym się zakochała :) Dlatego wybiorę szkołę, w której jakiś baardzo cierpliwy i doświadczony instruktor nauczy mnie porządnie jeździć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Bez sensu po co płacić za coś dwa razy i do tego zaliczyć jakąś glebę zanim człowiek pójdzie na doszkalanie ... Poza tym w słabych miejscach łatwo się jest nabawić jakichś złych nawyków i wtedy oduczanie się takich rzeczy jest jeszcze trudniejsze niż uczenie się czegoś od zera. Jak z wieloma rzeczami zresztą, nie tylko jazdą na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Poza tym w słabych miejscach łatwo się jest nabawić jakichś złych nawyków i wtedy oduczanie się takich rzeczy jest jeszcze trudniejsze niż uczenie się czegoś od zera. Jak z wieloma rzeczami zresztą, nie tylko jazdą na moto. :bigrazz: :banghead: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Poza tym w słabych miejscach łatwo się jest nabawić jakichś złych nawyków i wtedy oduczanie się takich rzeczy jest jeszcze trudniejsze niż uczenie się czegoś od zera. Jak z wieloma rzeczami zresztą, nie tylko jazdą na moto.oooo tak tak...Na ten przykład - bardzo trudno przekonać kursanta o słuszności używania przedniego hamulca, skoro przez 20 godzin był kodowany na hamowanie tyłem :icon_mrgreen: ehhh... Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi