rzemol Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A ja kupiłem całkiem zgrabny orzeszek Louisa La Classic. Teraz muszę się trochę polansować w nim. Motoakcesoria ze Szczecina - cena katalogowa, szybki odbiór. Polecam.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgef Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja mam AGV taki jak rossi jeżdzi i jestem zadowolony w 100 % :icon_rolleyes: nie trzeba KASK 1 klasa :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil-R Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam,Wiele osob chwalilo Shoei X1000, a ja mam bardzo specyficzna sytuacje, mam taki (jak w avatarze) i...nie jest on dla mnie najwygodniejszy. Niestetty mam jakis nieforemny rozmiar lba :-) ... ten ktory mam ciscnie mnie w gore glowy, rozmiar wiekszy jest / byl za luzny. Krotko moge w nim pojezdzic ale jak chce wojechac poza miasto to mam problem ... po 1,5 - 2 godzinach mam go dosyc :icon_rolleyes: Zastanawiam sie teraz nad AGV GP PRO, glownie dla tego ze robia rozmiary polowkowe (np MS) ...tylko nie wiem czy to dobra decyzja ..:icon_mrgreen: Jakies rady ?? Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Jakies rady ?? Wiesz, może po prostu "nie masz głowy" na Shoeia - nie wszystkim te kaski dobrze leżą i wiele faktycznie zależy od kształtu łepetyny. IMO nie ma się co męczyć na siłę. P.S. A jeśli masz XR-1000 w rozmiarze S, chcesz się go pozbyć i będzie dobra cena, to ja chętnie przyjmę :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez Fat https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil-R Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 P.S. A jeśli masz XR-1000 w rozmiarze S, chcesz się go pozbyć i będzie dobra cena, to ja chętnie przyjmę :) Mam dokladnie takiego jak w avatarze, w rozmiarze S ...tylko nie mam nic w zastepstwie ;) W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 ja dzis kupilem HELDa -czarny mat.jest zajebisty dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 @Kil-R- smutne że nie pasuje bo SHOEI to jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) firma robiaca kaski, ale skoro jest ci niewygodnie to faktycznie musisz poszukac czegos nowego!AGV powinno być dobrym wyborem, sam Rossi w nim śmiga, kaski same w sobie są w porządku Ogólnie do tematu, tytuł jest jak dla mnie debilny, ranking kasków a sa tu pytania o konkretne modele albo o to co wybrać do xxx zł. Dobrym pomysłem według mnie byłoby wrzucenie na pierwszej stronie w pierwszym poscie pewnej "rozpiski".Np. kaski do 200zl - pyk, jakies 3 dobre modelekaski od 200-500zł - kolejne 3 modele w tej cenie oczywiscie podzial mógłby byc jeszcze na kaski enduro, integralne i te na czopery/z odsuwana do góry szczęką. Myśle że to by BARDZO pomogło wielu użytkowniką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Dobrym pomysłem według mnie byłoby wrzucenie na pierwszej stronie w pierwszym poscie pewnej "rozpiski".Np. kaski do 200zl - pyk, jakies 3 dobre modelekaski od 200-500zł - kolejne 3 modele w tej cenie oczywiscie podzial mógłby byc jeszcze na kaski enduro, integralne i te na czopery/z odsuwana do góry szczęką.Dobrze napisane, jak wpisuję sobie AGV GP1 i wyświetlają mi ten wątek z 42-ma stronami to od razu zamykam to forum. Ludzie, nikt normalny nie będzie tracił 2h czasu na przeczytanie wszystkich tych bzdur, bo tak naprawdę to 35 stron to są pytania od kaski, w dodatku powtarzające się. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepek3 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 a co myslicie o kasku AIROH SV55 dokladnie taki jak ten w linku?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117187817 czy polecacie cos innego w tej cenie tzn w granicach 600-800zł ?? prosze o rady kask na turystyke bardziej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Dlatego wpierw zapytalem sie czy moge przymierzyc, wyrazil zgode i obiecal, ze nie bedzie problemu z reklamacja w razie gdyby kas byl zbyt duzy.... ;) MOC, chyba nie o tym Ci tutaj piszą - nie problem w tym, że jak przymierzysz to będzie ok. Musi być ciasny, na początku wręcz wydawać się za mały, bo po ubiciu naprawdę robi sie luźniej. A nie wierzę by Ci sprzedawca pozwolił jeździć tak długo aż stwierdzisz, że jest za luźny więc ostrożnie. Ja miałem Nitro w rozmiarze L i był ok, ale jak kupowałem Shoeia (REWELACJA) to wziąłem M-ke i po kilkunastu dniach było już ok (a wydawał mi się za mały). Co do SHOEI - to jest to, pasował od razu na głowe, lekki (1350g) mam w malowaniiu Diabolic3, miodzio. Nawet nie muszę zakłądać PinLocka by nie parował. A co do przewietrzenia to fakt, jest extra, nawet w te upalne dni, gdy zakładając kask mam mokrą głowę, a po przejechaniu kilku km już nie (zefirek hula wewnątrz aż miło) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja właśnie nabyłem to cudeńko (SHOEI XR1000). Zaj***e wygodny. w ogóle nie czuję, że coś mam na głowie... Jednakowoż cena jest słona... pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ja tam mam Lazera LZ6 speeddoga i nie narzekam. wyglada zajebi*** i spox sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Shoei jakos na mojej głowie źle leży. Jest mi niewygodny. Znam kilku ludzi, którym również nie leży. Inni za to chwala go pod niebiosa. Im widocznie leży. Za to może im nie leżeć to, w czym ja jeżdżę. Koniecznie trzeba przymierzyć kask i w nim jak najdłużej połazić po sklepie. Innej rady nie ma :) Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil-R Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Shoei jakos na mojej głowie źle leży. Jest mi niewygodny. Znam kilku ludzi, którym również nie leży. Inni za to chwala go pod niebiosa. Im widocznie leży. Za to może im nie leżeć to, w czym ja jeżdżę. Koniecznie trzeba przymierzyć kask i w nim jak najdłużej połazić po sklepie. Innej rady nie ma :banghead: Pozdrówka Taki i byl moj przypadek :) niestety :banghead: Teraz mam AGV...i jest miodzio. :buttrock: A wczym Ty jezdzisz ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 co sądzicie o tym kasku:http://allegro.pl/item118041433_kask_grex_g_06_uzywany.html tym:http://allegro.pl/item119804427_kask_firmy...dobra_cena.html i TYM:http://allegro.pl/item118058918_okazja_kas...brej_cenie.html Prosze mi powiedzieć, który jest najbezpieczniejszy i najlepszy. Pozdrawiam i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi