Yaco Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No nareszcie uciułałeś...Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No no no, tylko pogratulować. Piękny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Bardzo ładna mszyna ;) Oby słuzyła długo i bezawaryjnie ;) Moje gratulacje :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No wyglada bardzo ladnie jak na 77r i pobyt w Polsce.Sprawdz ladowanie - to pieta achillesowa serii GS, ale oprocz tego i rdzewiejacych w tempie wyscigowych wydechow to jedne z najmocniejszych przedstawicieli starej japonii.Oczywiscie jezeli sa to zadbane egzemplarze.Pamietaj o regularnych wymianach oleju, nie ma takiego znaczenia co lejesz jak to zeby zmieniac olej o czasie.W zimie bedzie warto sprawdzic / nasmarowac lozyska wachacza.Do tego jednego tarczowego z przodu przyda sie przewod w stalowym oplocie.Tak a`propos to nie jest to czasem byly GS Samsona ?Tamten tez dobrze wygladal. Adam M. Nie, to nie jest GS Samsona. Przewód ma stalowy oplot, ogolnie motocykl wygląda na zadbany - co ile km mam zmieniac olej? Pozatym - wydechy ma w stanie prawie ze idealnym, nie ma sie do czego przyczepic ;)_ Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 gratulacje Greedo :-)! wniosek jest taki, ze ten co sie nie opi#$rdala, kupuje kolejne moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.B Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Gratuluję! Życzę bezawaryjnej i długiej obsługi ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 gratulacje ! Oby sluzyla wiecznie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie, to nie jest GS Samsona. Przewód ma stalowy oplot, ogolnie motocykl wygląda na zadbany - co ile km mam zmieniac olej? Pozatym - wydechy ma w stanie prawie ze idealnym, nie ma sie do czego przyczepic ;)_ Mysle ze co 6 tys km, ale radze kup sobie serwisowke - ja nigdy nie interesowalem sie malymi GSami.A no i sprawdz sobie to ladowanie, jak nie masz miernika to podjedz do elektryka sam. i niech ci sprawdza napiecie na klemach aku przy wolnych obrotach i 5 tysiacach - powinno przy zapalonych swiatlach dac 14 - 14.5V.Jak jest mniej to trzeba zrobic kilka przerobek w instalacji, aby wyeliminowac problemy, ktore zwykle sa przyczyna padu reglera. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No to i ja przyłączam się do gratulacji i życzę pociechy z nowej maszyny. Wreszcie możesz dołączyć do elitarnego SOG-u.* :mrgreen: ;) ;) *Suzuki Owners Group Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ...zdjęcia? Chcecie zdjęć? No dobra. zdjęłncie 1zdjęłncie 2zdjęłncie 3zdjęłncie 4zdjęłncie 5zdjęłncie 6zdjęłncie 7zdjęłncie 8 Na zdjęciach dostrzegamy także fragmenciki mojego Trabanta '85. Miłego oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 o prosze.no motocykl całkiem całkiem :P szczere gratulacje ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To ja też pogratuluje 8) . Przeżywałem to co ty teraz dokladnie 5 miesięcy temu. Sprzęcik z tej samej półki co mój (CB 450N '85) , jak dla mnie rewelka jak na początek, spokojnie można śmigać i się przy tym cieszyć jak głupi z bateryjki ;) . Ja na początku byłem pod wrażeniem mocy mało mi spod tyłka nie chciała wyjechać, też tak masz? :-) Podobno japonie z tamtych lat były najlepsze ;) jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To ja też pogratuluje 8) . Przeżywałem to co ty teraz dokladnie 5 miesięcy temu. Sprzęcik z tej samej półki co mój (CB 450N '85) , jak dla mnie rewelka jak na początek, spokojnie można śmigać i się przy tym cieszyć jak głupi z bateryjki :P . Ja na początku byłem pod wrażeniem mocy mało mi spod tyłka nie chciała wyjechać, też tak masz? :-) Podobno japonie z tamtych lat były najlepsze ;) jeszcze raz gratulacje. Dokładnie tak. GS mnie bardzo przyjmnie zaskoczył przyspieszeniem. Generalnie na starcie spod swiateł zaden samochód nie ma szans, a ja go przecież nie przeciagam na biegach. I o to mi własnie chodziło ;) Pozatym ten dźwięk.... Zupełnie inny wymiar po MZ Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gratuluje nabytku.Mowiłeś że się niedoczekasz japonii w tym roku , a jednak. Podziwiam za upur i kolekcjonowanie $ mimo ich braku ;)Oby jak najlepiej służył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Dziekuje wszystkim za gratulacje, oby długo pojezdził ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi