renbia Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 hej, dzieki Piotrusiu...siedze wlasnie w szpitalu na obserwacji:) Niestety to byla MOJA wina...ale jak to sie stalo to Wam nie powiem... bo nie wiem:( czlowiek przejezdzil tysiace km a pod walsnym domem o malo sie nie zabil. Niczego nie zlamalam, ale mam 3 nogi:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Niczego nie zlamalam, ale mam 3 nogi:)))Renbia ...ile by ich nie było to zdrowiej szybciutko i wracaj na moto.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenet Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam, wiecie coś może o wypadku skutera (trudno poznać jaki, bo był mocno rozbity) na trasie siekierkowskiej, ok. kilometra za mostem w stronę czerniakowskiej, we wtorek ok. 19? Jechałem do pracy i widziałem roztrzaskany skuter, kask lezał obok barierek przy trasie, a jakieś 10 m przed skuterem stała Laguna z wgniecionym zderzakiem i zbitą tylnią szybą. Mam nadzieje, że nic poważnego się nie stało, chociaż wygladało nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 wrocław :wczoraj jechałem przez ten taki łukowaty 'most' przy tesco w mieście (w stronę mc donalda)chyba po 16,koło 17 i był na nim wypadek. gdy jechałem, to podnosili nosze z kimś, wystawała spod prześcieradła tylko noga, trochę obdarta. stał samochód... z kilka metrów dalej leżał motocykl - fioletowy, tak na oko jakiś starszy szosowy motocykl (sory, nie wiem jaki), z lewej strony owiewka wgnieciona, ale sam motocykl był cały, na jezdni nie było żadnych kawałków ani bajka ani motocyklisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 01 lipca lipca na trasie Gdańsk-Bydgoszcz, kilka km od Bydgoszczy... cruiser z osobowym. wyglądało że samochód z podporządkowanej wyjechał. Już była laweta i policja na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://www.zyciepabianic.com.pl/?articlesID=2292http://www.zyciepabianic.com.pl/?articlesID=2274tak kończy się brawura chłopak chodził do mojego liceum...już się nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Wypadek w Pile, wczoraj, podobno tragiczny, wie ktos cos wiecej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Z tego co słyszałem to jakies Deu i srebrna Honda Vfr 800 (kojarze goscia) tylko tyle wiem. Zbig wiesz co z nim, kogo wina itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 http://gniezno.naszemiasto.pl/wydarzenia/747441.html ...niestety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) [*] [*] [*]Chyba tez przypominam sobie goscia. Edytowane 8 Lipca 2007 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yussuf Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) 54-letni dyrektore jednego z zakładów Philipsa. Sympatyczny człowiek, jak mówi moja matka... [*] Edytowane 9 Lipca 2007 przez Yussuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Miedzy Andrychowem a Wadowicami w miejscowości Iwałd zdarzył się wypadek - na łuku drogi wyleciał w pobocze motocyklista. Wie ktoś coś? Mieszkam teraz w Krakowie a pochodze właśnie z Wadowic - może to ktoś znajomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 wrocław :wczoraj jechałem przez ten taki łukowaty 'most' przy tesco w mieście (w stronę mc donalda)chyba po 16,koło 17 i był na nim wypadek. gdy jechałem, to podnosili nosze z kimś, wystawała spod prześcieradła tylko noga, trochę obdarta. stał samochód... z kilka metrów dalej leżał motocykl - fioletowy, tak na oko jakiś starszy szosowy motocykl (sory, nie wiem jaki), z lewej strony owiewka wgnieciona, ale sam motocykl był cały, na jezdni nie było żadnych kawałków ani bajka ani motocyklistyCzytając ten opis już myślałem, że to ja :DJechałem tam po 19 i już żadnego zamieszania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 W Katowicach był wypadek. Motocyklista jadący 170km/h zabił siebie i kobiete w golfie 4. Wyprzedzał tira a ona wyjechała mu prosto pod koła i zderzył się z nią czołowo. Informacje znalazłem przypadkowo tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=123...793e50640e41cd3 czwarty post od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Warszawa, dziś 14.07.2007, godzina około 5:30, róg Żelaznej i Al. Jerozolimskich. Widziałem plastika, który był rozsypany dosłownie na części, marka nie do poznania, straż wraz z policją sprzątała skrzyżowanie po wypadku, wśród gratów leżał kask, straszny widok ;) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi