Skocz do zawartości

"Śladami Boruty IV" - Borki k. Smardzewic 23-25.09

Rekomendowane odpowiedzi

Piątek i sobota w prognozach:

Wygląda na to że znów będziemy się musieli męczyć w ponaddwudziestostopniowym upale i w dodatku ten całkowity brak chmurek ech... (yes, yeees, YYYEEESSSSSSSSSS)

:P :P :P

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

LISTA JEST JUŻ ZAMKNIĘTA! ZAREZERWOWALIŚMY WSZYSTKIE DOMKI, WIĘCEJ MIEJSC BRAK!

No, browarny, zaczynamy teraz licytację, kto da więcej, za miejsce w naszym domku? :P

Gwarantowany dach nad głową i super atrakcja - nasze towarzystwo :-D

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

No ładnie ... Załapałem sie z Kaśką w ostatniej chwili a tu okazuje się, że upały ! Setka ludzi ! Balangi ! Muza na żywo ! Grill ! Harce, hulanki, swawole ! A ja myślałem, że będzie spokój ... cisza ... " ...wiesz Shrek - takie wieczorne rozmowy o męskiej przyjaźni ... " czy sensie życia ( tylko bardzo prosze - żadnych ostrzeżeń :P :P :P :) :) :( - to cytat a nie wycieczki osobiste :P )

P.S. Doktor prześlę Ci za moment PW gdybyś miał chwilkę ...

[ Dopisane: 19-09-2005, 15:03 ]

MarianKa - zasmuce Cię mam z Kaśką CAŁY DOMEK !!! Przyjmiemy z Kąską GABI za darmochę ! :-D

Tada znaczy po japońsku 'za darmo'.

He he Olsen już nie dokuczaj Dominikowi :P , a co poniektórzy to napewno by się ucieszyli, gdyby tak rzeczywiście było he he :twisted: W sumie można by teraz dochodzić swoich praw, bo jest dowód rzeczowy w postaci posta. Kopiuj Olsen kopiuj :P :-D :P

• Administrator
a czy ja dobrze rozumiem, że skoro domki zarezerwowane, to miejsce na namioty jeszcze się znajdzie???

Tak, ale po co ten stres? Pewnie ktoś nie przyjedzie i miejsce się znajdzie. Mamy domki na 100 łóżek, a jest nas 101 osób. Tolerancja błędu jest więc spora, tada (po polsku) :P

pzdr

Gabi ja się piszę! Jeśli nie znajdziemy żadnego trzeźwego jeźdźca ( w co osobiście wątpię, że takiego namierzymy :P ), to możemy zrobić sobie pieszą wycieczkę. Ale ogólnie rzecz biorąc jestem za! :P

A co do spanka-to jeśli Greedo będzie zbytnio narzekał na ciasnotę, to oczywiście możesz się do nas podłączyć. Nie ma sprawy! Nasze drzwi stoją otworem :P

Pozdrawiam i do zobaczyska w piątek :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...