Browarny Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Piątek i sobota w prognozach: Wygląda na to że znów będziemy się musieli męczyć w ponaddwudziestostopniowym upale i w dodatku ten całkowity brak chmurek ech... (yes, yeees, YYYEEESSSSSSSSSS) :P :P :P SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 To wspaniale!!! Czegóż chcieć więcej! :P Extra, że tyle osób się zgłosiło. Balanga będzie na całego! :P Do zobaczenia wszystkim w Borkach w takim razie! Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 LISTA JEST JUŻ ZAMKNIĘTA! ZAREZERWOWALIŚMY WSZYSTKIE DOMKI, WIĘCEJ MIEJSC BRAK! No, browarny, zaczynamy teraz licytację, kto da więcej, za miejsce w naszym domku? :P Gwarantowany dach nad głową i super atrakcja - nasze towarzystwo :-D Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No ładnie ... Załapałem sie z Kaśką w ostatniej chwili a tu okazuje się, że upały ! Setka ludzi ! Balangi ! Muza na żywo ! Grill ! Harce, hulanki, swawole ! A ja myślałem, że będzie spokój ... cisza ... " ...wiesz Shrek - takie wieczorne rozmowy o męskiej przyjaźni ... " czy sensie życia ( tylko bardzo prosze - żadnych ostrzeżeń :P :P :P :) :) :( - to cytat a nie wycieczki osobiste :P )P.S. Doktor prześlę Ci za moment PW gdybyś miał chwilkę ... [ Dopisane: 19-09-2005, 15:03 ]MarianKa - zasmuce Cię mam z Kaśką CAŁY DOMEK !!! Przyjmiemy z Kąską GABI za darmochę ! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wszystko super i juz sie nie moge doczekać.... :-) :-) :-) ale w kwestii formalnej:Szanowny Dominiku, Szanowny Pawle, płacimy za coś przed czy wszystko na miejscu? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wszelkie płatności na miejscu tada!! :P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No, browarny, zaczynamy teraz licytację, kto da więcej, za miejsce w naszym domku? Myślę że z 5 sztuk płci żeńskiej spokojnie jeszcze upchniemy... :P SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wszelkie płatności na miejscu tada!! Tada znaczy po japońsku 'za darmo'. :P Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Tada znaczy po japońsku 'za darmo'. He he Olsen już nie dokuczaj Dominikowi :P , a co poniektórzy to napewno by się ucieszyli, gdyby tak rzeczywiście było he he :twisted: W sumie można by teraz dochodzić swoich praw, bo jest dowód rzeczowy w postaci posta. Kopiuj Olsen kopiuj :P :-D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 no pogoda bedzie... :twisted: skoro domki zarezerwowane, to miejsce na namioty jeszcze się znajdzie??? mozna do nas do domku dołoczyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 a czy ja dobrze rozumiem, że skoro domki zarezerwowane, to miejsce na namioty jeszcze się znajdzie??? Tak, ale po co ten stres? Pewnie ktoś nie przyjedzie i miejsce się znajdzie. Mamy domki na 100 łóżek, a jest nas 101 osób. Tolerancja błędu jest więc spora, tada (po polsku) :P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Czolem! A w moim lozku sie znajdzie miejsce na pewno dla jakiejs pieknej, mlodej 4umowiczki :P.O ile dojade, bo poki co nie mam czym :? . Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ...Póki co doszłam do porozumienia z moim zapominalskim i po prostu będzie nam troszkę ciasno... :-) Patrzcie Go, jaki "egoista"... :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 W sobotę wszyscy będą jeszcze nawaleni po piątku .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Gabi ja się piszę! Jeśli nie znajdziemy żadnego trzeźwego jeźdźca ( w co osobiście wątpię, że takiego namierzymy :P ), to możemy zrobić sobie pieszą wycieczkę. Ale ogólnie rzecz biorąc jestem za! :PA co do spanka-to jeśli Greedo będzie zbytnio narzekał na ciasnotę, to oczywiście możesz się do nas podłączyć. Nie ma sprawy! Nasze drzwi stoją otworem :PPozdrawiam i do zobaczyska w piątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi