hormon Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Mi sie wydaje ze tu chodzi i MAŁA CHINKA CIKU CIKU LINKA ;) K.Paschalska refren spiewa . Teledysku nie widzialem weic nie wiem co tam za moto smiga :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja widziałem teledysk to jest jakiś stary cross z przodu chyba nawet nie ma upsów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 widziałem jak CR500 jest stawiana z gazu na koło na oststnim biegu przuy prędkości 30-40km/h wrażenie niesamowite! sprzęt ledwo sie kula koleś klika po biegach do końca i sprzęt niemal z miejsca unosi przód w górę a manetka służy tylko jako regulator wysokości :P istny szatan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 WitamChociaż nie powinienem sie odzywac bo praktycznie nie bardzo miałem kontakt z crossem to wydaje mi sie -ale tak czysto teoretycznie -że 500 2T warto kupic - chociażby ze wzgledu na jest moc. Nie powinno się go obchodzic szerokim łukiem ale na nim jeździć. Chociażby wykozystując 50% jego mocy. (Zdaje sobie sprawe że niewiele jest osób które potrafia wykorzystac ta moc w 100%). Moge się mylic ale zaznaczyłem że jest to tylko teoriapozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Bac sie nalezy 500-tki jak ktos nie ma doswiadczenia , a takze czestych kosztow remontow silnika. Ta WR 500 z Allegro to byla chlodzona powietrzem bodaj do 1994 roku , a pozatem poznaje ten silnik- bo jezdzilem takim cudem w Grecji- zaliczylem glebe niegrozna i poczulem respekt do sprzecika:-))) Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Z crossow to jezdzilem tylko na Hondzie cr 80 i KTM 125 wiec duzo nie wiem ale wiem jedno, na crossie sa tylko dwa wyjscia. Albo nie dajesz gazu albo na maxa. Nie ma "spokojnej jazdy" typu manetka do polowy jak w enduro.Obroty min albo max.Pzdr PS. Nie radzilbym sie nim przejechac ale napewno ciagnie do tego bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Mój koleś śmiga na takiej Hondzie CR 500 (zwanej Bulibaba) rocznik dokładnie nie pamiętam ale 8 z przodu. Tak jako ciekawostka.Mojego kumpla i jego 500-tka o której pisałem możecie zobaczyć w teledysku Mezo-Ważne (tak w końcówce), szkoda tylko że nie w akcji. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 jechałem kiedyś w zime za kolesiem na cr500 to na lodzie na 5 odkręcił manete to go przewaliło na plery(na LODZIE), koleś waży 140 kg, zrobił "lekki" tuning, na hamowni na tylnym kole miał 76 KM. NO COMMENT Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 jechałem kiedyś w zime za kolesiem na cr500 to na lodzie na 5 odkręcił manete to go przewaliło na plery(na LODZIE), koleś waży 140 kg, zrobił "lekki" tuning, na hamowni na tylnym kole miał 76 KM. NO COMMENTMusiał mieć założone kolce bo inaczej to nawet 1000Km nie postawi na koło bo sie poprostu będzie slizgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 jechałem kiedyś w zime za kolesiem na cr500 to na lodzie na 5 odkręcił manete to go przewaliło na plery(na LODZIE), koleś waży 140 kg, zrobił "lekki" tuning, na hamowni na tylnym kole miał 76 KM. NO COMMENTMusiał mieć założone kolce bo inaczej to nawet 1000Km nie postawi na koło bo sie poprostu będzie slizgać Myślę że DT 80 po tuningu da radę bez kolców ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 ludzie dajcie sobie spokuj z 500 2T, kupiłem teraz 250 2T i chce mi ręce powyrywac Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 A ja kupiłem 380 2T i chce mi zdjąć skórę z twarzy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A ja jak chodziłem do pierwszej klasy podst. to mnie motorynka sponiewierała :-D to co dopiero 250'ka nie mówiąc już o "pińcecie". No ale wyrosłem już z motorynek ;) Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A ja jak chodziłem do pierwszej klasy podst. to mnie motorynka sponiewierała to co dopiero 250'ka nie mówiąc już o "pińcecie". No ale wyrosłem już z motorynek buaaha dobre, proponuje tprzeniesc do dzialu humor :notworthy:A tak na powaznie to fakt ogromna moc praktycznie nei do wyczucia manetka gazu jak dla amatora po mz 250. Ale najgrsze spalanie które jest kosmiczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 No wlasnie mialem ochote na cr 500 ale jak mi napisaliscie ile pali :/ to bym mial wachy na dojazd i przyjazd:/ 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi