adrian44 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 a jaki rok? i w ogóle jaka pojemnosc? wiadomo ze 50ccm czy 125ccm nie nakrecisz tyle co duzym moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja bym Ci doradził jakiegoś Shadowa na początek ,w tych pieniądzach dostaniesz :) Nie skuś się na azjatę !!!!!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 o to powiedzcie mi, czy na zime da rade sprzedać 11 letnią Xj 600 z przebiegiem 80k km ? Czy raczej czeka ją dożywocie ze mną ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sailor- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 rok tak 94-97 pojemność 600-750. na taki motor to jest duży przebieg? Bardziej jestem sklonny kupic jakiegos GSX albo CBR,kawe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Min. 14 letnie moto i 50 k km? Czyli 3500 km na sezon. Nie realny raczej przebieg. Chociaż po przekroczeniu Odry podobno czas sie cofa. Najlepiej widać to na licznikach :P Na allegro każde moto ma 40-50 k km. Nie ważne czy ma 5, 10 czy 20 lat. Moim zdaniem nie sugeruj się tym co pisze handlarz, tylko weź ze sobą kogoś kto sie zna na tym i oceni stan motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wszystkie moje motocykle zaczynały u mnie życie z przebiegiem > 50 kkm, problemów z tego powodu nigdy nie miałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 najwazniejsze to stan ! moze sie trafi perelka co ma i 80k km a ladnie smiga i wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 3500 na sezon to wcale nie mało, zależ kto ma ile czasu. Ja mam go strasznie mało, praca + mój ukochany mały synek i wychodzi max 1500-2000 na sezon. Ale co do jednego to macie racje ,wszystke moto w Polsce mają zawsze 30-40 tyś km. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 moja ybr 125 ma prawie 40k km i jestem pełen podziwu jak ona chodzi. ma 3 lata , ale jestem pewnien ze będzie jeszcze dlugo chodzic, kupiłem ją od niemca który miał od nowości , co 5 tyś wymiana oleju, co sprawiło że silnik chodzi jak perełka. odpowiedz sobie sam na pytanie odnośnie rocznika i przebiegu.... ja uważam że moto pochodzi jeszcze sporo jeśli było serwisowane i regularnie dokonywane wymiany, ale to już sam musisz ocenic.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Min. 14 letnie moto i 50 k km? Czyli 3500 km na sezon. Nie realny raczej przebieg. Chociaż po przekroczeniu Odry podobno czas sie cofa. Najlepiej widać to na licznikach ;) Na allegro każde moto ma 40-50 k km. Nie ważne czy ma 5, 10 czy 20 lat. Moim zdaniem nie sugeruj się tym co pisze handlarz, tylko weź ze sobą kogoś kto sie zna na tym i oceni stan motocykla.Dokładnie. Mój sprzęt po 2 sezonach ma ponad 40 tyś a nie jeżdżę nim do pracy, po bułki itd. tylko dla przyjemności jak mam czas. Trzeba naprawdę się starać żeby w sezon zrobić mniej niż 10000km. 14 lat i 50 tyś? Jak dla mnie oznacza to tyle co 10 lat z tego był nieruszany... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 im wieksza pojemnosc tym mniejsze znaczenie ma przebieg, cala reszta to kosmetyka, w ktora i tak trzeba zainwestowac kupujac >15 letnie moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Za tyle kasy kupiłem GSX 1100G z roku 93.Przebieg właśnie 50 kkm i moim zdaniem całkiem realny.Moto miało dwie wady : gaźniki i cieknące lagi.Z gaźnikami sobie poradziłem a na lagi przyjdzie pora.Przejechałem około tysiąca kilometrów i nic więcej nie wylazło.Warto było obejżeć kilka sprzętów i wybrać ten najlepszy (niestety droższy 2000 pln)W tym celu jeździłem do Poznania, Gdańska i Szczecina.Z mojej strony tylko jedna porada: nie bierz żadnego gruza , bo później są same kłopoty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 3500 to dużo jeśli używasz motocykla jako oderwania sie czasami od auta.Ale jeśli używasz go na codzień to naprawdę to nie wiele.Ja mam 10 km do szkoły, zakładając że uczę sie 20 dni w miesiącu to jest 400 km do samej szkoły na 1 miesiąc. A oprócz tego sie jeszcze przecież zawsze jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 3500 to dużo jeśli używasz motocykla jako oderwania sie czasami od auta.Ale jeśli używasz go na codzień to naprawdę to nie wiele.Ja mam 10 km do szkoły, zakładając że uczę sie 20 dni w miesiącu to jest 400 km do samej szkoły na 1 miesiąc. A oprócz tego sie jeszcze przecież zawsze jeździ. zalozmy ze sezon trwa 5 misiecy masz 2000 km do samej szkoly, a weekendy. 3500 km na sezon na taki motor to rzeczywiscie troche malo realne, tak jak ktos wczesniej powiedzial pokazywany przbieg raczej malo ma wspolnego z rzeczywistoscia, musisz sie przejchac i najlepiej jak obejrzy to jakis sec. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 powiem wam ze ja robie okolo 5k-7k w jeden rok i jezdze raczej malo bo czasu brak.. a poruszam sie do roboty samochodem, wiec te 3500 to dal mnie malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi