zomb Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Mója Bawaria ma teraz ok 130tys i wszystko cacy :wink: Yamaha XJ 900 jak sprzedawalem miala 69tys Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Poprzednie moto Kawasaki Z550 LTD 1980rok mialo po moim uzytkowaniu pzrez 5 lat ok 80 tys km i bzykało jak głupie:) takze jeszce spokojnie tyle samo przejedzie u nowego posiadacza jesli bedzie tak dbał jak ja o nia . pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 mialemkiedys rs 50 z 98 kupile z przebiegiem 21 po jednym sezonie sprzedalem z przebiegiem 45. potem kupile nsr 97 rok miala 42 i byloby duzo wiecej lecz sasiad mi rozbil doszczętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_89 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja w swojej 2 suwowej NSR-ce mam przebieg 35 tys i musialem robic kapitalke. Moto jest z 2000 roku. To chyba duzo jak na taka niewielka pojemnosc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 hmm.. w mz 250 mialem 60tys a w nsrce mam 12tys nie cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Moje pierwsze moto - XJ 600 - było z 1994 roku i przebieg około 84 tysiaczków ale widzę tu kolegów z przebiegami grubo ponad 100 tyś...szacuneczek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A Ja kupiłem ostatnio licznik od Fazera wersja angielska w MPH, i po podłaczeniu okazało się że jest przeszło 130.000 mil :biggrin: (99r) Biorąc pod uwage fakt że moje moto miało przebieg 18.000 kilometrów zastanawiam się nad wyzerowaniem licznika... :crossy: Pozdro 600! titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 moja suzi jak ją sprowadziłem miała 37 tys , teraz ma troche ponad 39 tys a mam ją miesiąc :crossy: jak na rocznik 85 to ma bardzo mało przejechane i jest to oryginalny przebieg bo jest w papierach z serwisu w niemczech wpisywane...chodzi jak marzeniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A Ja kupiłem ostatnio licznik od Fazera wersja angielska w MPH, i po podłaczeniu okazało się że jest przeszło 130.000 mil :biggrin: (99r) Biorąc pod uwage fakt że moje moto miało przebieg 18.000 kilometrów zastanawiam się nad wyzerowaniem licznika... :crossy: Pozdro 600! titto Ponad 200 tysiaczków! Na moto! W mordę, ciekawe czy gość czasem spał odkąd kupił to moto... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Simson s51 - 26 tysiecy kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dr 650 71tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 mbx80 na liczniku 42000 ale widac że był kręcony. Myśle że miał spokojnie około 70000km albo i więcej i zawsze odpalał od pierwszego kopa. Niezły wynik jak na 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Cash Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Heloł! Pierwsze moto - cbx650e z 1984 roku - na liczniku 18tys, ale że licznik 5-cyfrowy, stawiam na 118tys km. Jak sprzedałem miała 140tys km. Wymieniłem tylko tylni laczek i aku. Kupił koleś z bydzi, którego później miałem okazję spotkać - przelatał 2 sezony bez inwestycji (poza dzwonem). Potem xjr prawie nowa, zzr1100 na bank kręcony, zephyr cholera wie, obecne moto kupione w lutym, z przebiegiem 38tys, obecnie 45tys. PozdrawiamTony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 moj ma 2 tys :) ale rosnie rosnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sailor- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam czy 50 tys km to jest duzy przebieg na motor ?? Bo w niedługim czasie przymierzam sie do kupna mojego pierwszego motorku :-)Co byscie doradzili za duzo kasy nie mam cos kolo 8000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi