rafael Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 120 moze troche mulic 80 to juz dosc szeroka opona jeszcze jak bedzie nowa to po blocie moze nie za ciekawie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam!Mam problem.Otóż jadąc dzisiaj około 20 km/h, coś zblokowało się w silniku.Odrazu wziąłem się z kolegą za szukanie przyczyny. Zdjeliśmy dyfuzor, przez okno widać, ze pierścienie i tłok całe. Całośc (caly silnik) moze sie poruszac, ale z bardzo wielkim oporem.Wszystkie biegi wchodzą.Obstawiamy, że to coś z koszem sprzęgła, lub zębatką od kopki,etc.Na dniach będę to rozkręcał jak czas pozwoli, ale chciałbym sie juz mniejwiecej dowiedzieć, co to moze byc. Pozdrawiam KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 może oleju nie dostał do mieszanki i sie przytarł? skoro piszesz ze możesz go ruszyć to znaczy ze sie nie zatarł całkowicie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Właśnie, że opór czuć jakby przez sprzęgło lub skrzynie. Nie wiem co o tym myśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 U mnie całkowicie zablokowało silnik (nie mogłem ruszyć kopką). Wiele było przypuszczeń, okazało się jednak, że w magnecie skrzywił się jeden magnes (nie wiem jak to się stało) i to przyblokowało cały silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 120 to za szeroka opona do dt, miałem taką przez jakiś czas i bardzo szybko skończyło się sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 co ma sprzęgło do szerokiej opony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 może dlatego że nie miał mocy i musiał na sprzęgle, ale nie róbcie z DT jakiegos rometa że na dużej oponie nie będzie miał siły mieszać, i tak on jest używany do takiej wolnej jazdy ale po dużym terenie błoto i zarosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Siema!MAm pytanko czy kostka 120 nie będzie za szerokoa do DT 80 LC II chodzi mi o jazde bo w wahacz na pewno wejdzie bo teraz mam 120 ale jest łysa i chce kupic 120 ale poważna koche i sie zastanawiam czy będzie sie dobrze jeździło na zakrętach, błotach i piachu?? Zalozylem wlasnie taka, jest wypas, wejdzie wszedzie, tylko moze ci jak bedzie duza kostka o wahacz trzec. Nie sluchaj nic o sprzeglach bo to nic do rzeczy, ani do tego pytania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no to spróbujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Zalozylem wlasnie taka, jest wypas, wejdzie wszedzie, tylko moze ci jak bedzie duza kostka o wahacz trzec. Nie sluchaj nic o sprzeglach bo to nic do rzeczy, ani do tego pytania nie maA właśnie że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raheem Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 o.O.o Widze Kolega z Ostródy - całkiem nie daleko mnie...:) moje pytanko: chce odmalować moją dt 125 r i nie znam numeru farby... jest to taki ciemny "granatowy","fioletowy" :icon_question: ? taki jak mam w avantarze... :bigrazz: Mógłby mi ktoś z Was napisac jaki numer,symbol jest tej farby? z góry wlk. dzięki!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Wkładając za szeroką oponę, moto jest dużo bardziej obciązone, do dt zalecana jest szerokość 100 i taka powinna być!!! Na za szerokiej oponie szybciej skończy się min. tłok, sprzęgło, jeżeli nie wierzysz to przekonaj się kupując oponę o rozmiarze 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tłok nie, bo to nie ma nic wspólnego ale sprzęgło przenosi sporo większe obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 hejka szukam kogos kto ma na sprzedaż zębatkę od kopki ale od YAMAHY Dt LC1 ewentualnie kogoś kto moze zapodać foto tej zębatki do porównania z zębatka od LC3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi