Marek BANDIT Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja w październiku pojechałem do niemcowni po moto. Zabrałem lumpy do autobusu i wracałem już motorkiem. Kupiłem CBR 929 i jednego dnia zrobiłem 1000 km !! Jechałem z Kolonii do Torunia. Przy moim wzroście - 195 cm, nie było mi do śmiechu. Po pierwszych 100 km chciałem zejść i pchać sprzęta. Ręce bolały, o kolanach nie wspomnę, ale później było zdecydowanie lepiej. Teraz już przywykłem do takich warunków podróżowania. Przed 929 był zdecydowanie wygodniejszy Bandit, ale jak ktoś mocno chce to da radę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 mój rekord to jak na razie 260km na Aprili RS50 :crossy: Jak Bozia da to w tym sezonie coś gdzieś dalej.. ale rewelacji wygodowych na R6 to ja nie przewiduje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżymol Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witam o ile cbr f4 mozna zaliczyc do scigó (sadze ze tak) i jako ze dzisiaj odebrałem blaty i opłaciłem oc to mój rekord to jak narazie 20 km :biggrin:))) ale odczegos trzeba zacząć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROSIK Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Na f4 około 900km , nad morze i do domciu , tak nam wpadło do głowy.... mnie i mojej pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam. Jechalem po motor na motorze jako pasazer z okolic Warszawy do Ledzin ( za Katowicami). A z powrotem na 125ccm przez 320km z powrotem do domu :cool: średnia prędkość to 90 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSmith Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Mój rekord to trasa Szczecin - Lublin;) świeżo zakupionym motocyklem CBR F3 (i zresztą pierwszym - wiem, przesadziłem - trzęsące się ręce dobijały mnie na początku, a zwłaszcza po tej trasie). Ile to km? Nie wiem - byłem zbyt zmęczony żeby o tym, pamiętać:icon_mrgreen:Nie przyzwyczajony do takiej pozycji przez parę dni cierpiałem: ból kręgosłupa, rąk i nóg, tyłka :icon_twisted: ale porównując z innymi tego typu motocyklami to na CBR pozycja i tak jest jeszcze wygodna :icon_mrgreen: PS. Jakbym teraz jechał w taką trasę z pewnością lepiej bym to zniósł:notworthy: Edytowane 10 Lutego 2008 przez BlackSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja jak na razie zrobilem bez bólu 100mil w jedna strone i tak zle ze mna nie bylo jak za pierwszym razem kiedy zrobilem tyle samo na cala trase.Musze nabrac kondycji na przejazd Hereford(Anglia)-Bydgoszcz To tylko 1800km :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja jak na razie zrobilem bez bólu 100mil w jedna strone i tak zle ze mna nie bylo jak za pierwszym razem kiedy zrobilem tyle samo na cala trase.Musze nabrac kondycji na przejazd Hereford(Anglia)-Bydgoszcz To tylko 1800km :biggrin:kiedy chcesz jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witam o ile cbr f4 mozna zaliczyc do scigó (sadze ze tak) i jako ze dzisiaj odebrałem blaty i opłaciłem oc to mój rekord to jak narazie 20 km :D))) ale odczegos trzeba zacząć pozdrawiam Ja w dzień odbioru F4 (po ponad rocznej przerwie) nawinąłem nie wiedzieć kiedy 250 km, a było to po ponad rocznej przerwie bez motonga. I nic mnie nie bolało, dla mnie pochylona pozycja jest optymalna. Figura "na bandita" mi zupełnie nie odpowiada. Cały widz w tym aby nie leżeć na rękach tylko siedzieć na motocyklu, a kierownicę jedynie trzybać. Na f4 jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Założyć dobre zatyczki do uszu (...), i czasami żaden plecak na ramionach! (...)powodzonka Szanowni, bardziej doświadczeni......O co chodzi z tym plecakiem????Ja specjalnie nie trokuje go do motonga zeby w razie jakiegoś lota albo ślizga mieć "coś" dodatkowego na plecach.Robię jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O co chodzi z tym plecakiem???? obciąża ramiona, powodując dodatkowe zbędne ich zmęczeniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo_1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam! Na turystyku dokładnie bandziorku zrobilem 1500i bylo ciezko :flesje: Ale sport to troszke co innego. Napisze jak pojezdze nowym zakupem gsx-r. Po 100km wydaje mi sie wygodniejszy od bandita, zobacze jak po 1000:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 kiedy chcesz jechac?Planujemy z kumplem(GoldWing) na początku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Planujemy z kumplem(GoldWing) na początku lipca. BMW + Gold Wind = nie odczujecie nawet tej podrózy....ja tak smigałem na embrionalnej Suzi RF600R..bez obiadu...bez snu....bez rozsądku.... Teraz moge smigać Electrą do UK i wiem że bedzie git.... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Szanowni, bardziej doświadczeni......O co chodzi z tym plecakiem????Ja specjalnie nie trokuje go do motonga zeby w razie jakiegoś lota albo ślizga mieć "coś" dodatkowego na plecach.Robię jakiś błąd? Dobry plecak wchodzi w serce pladruje kieszen i bokiem wychodzi, ale za to i duuuuuzo przyjemnosci moze sprawic :icon_rolleyes: :wink: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi