Skocz do zawartości

NIE POLECAM

Natalia Cattiva
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.12.2018 o 14:24, przemek96 napisał:

Hmm czyżbyś poszła na kurs?

Pewnie.. ale taki dla emerytow i rencistow- czyli m.in. obsluga balkonika, jak nie zalatwiac sie pod siebie w towarzystwie i co robic zeby cycki nie wisialy do pasa :P ahaa i jeszcze jak spozywac posilki zeby nie ulewalo sie z ust.. - wiesz - jest Panda, sa zobowiazania ;)

Edytowane przez Natalia Cattiva

Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza

W dniu 7.12.2018 o 18:16, Tommo napisał:

Natii chcesz kupuj, tylko weź pod uwagę, że to auto stanowi strefę zgniotu jako całość.

Tak, że tak:

https://www.google.se/amp/s/m.demotywatory.pl/amp/4894920

Edytowane przez lysy76

pis(s) off🦆

W dniu 4.12.2018 o 10:37, Natalia Cattiva napisał:

Jest temat min motocyklowych, natomiast nie polecanych aut chyba na FM nie mamy (przynajmniej nie znalazlam)

A moze by tak w 1 miejscu zamieszczac tego typu ogryzki..?

Ponizej PERELKA z zeszlego tygodnia :) :

https://www.olx.pl/oferta/fiat-panda-4x4-CID5-IDu0oMW.html#052c4a391f

Dodam tylko, ze jest to jedna wielka zgnilizna, nadkola, ranty drzwi, bagaznik - skorodowane, progi nie istnieja.. na pytanie dlaczego nie powiedzial o tym przez tel - na miejscu uznal, ze on sie pod autem nie bedzie tarzal :)

Ogledziny trwaly rekordowe 60 sekund :)

A czego się spodziewałeś po Fiacie który ma 23 lata :D

Kurczaki .. A mój pierwszy 127 też miał ponad 20 lat jak go kupowałem i jakoś nie był zeżarty... Za to zajebiaszczo jeździł i później abartha szukałem ... I na sporcie skończyłem ... Pan_da też króciutko była....

Edytowane przez quasimodoo

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

W dniu 9.12.2018 o 18:05, quasimodoo napisał:

mój pierwszy 127 też miał ponad 20 lat jak go kupowałem i jakoś nie był zeżarty...

Miałem takie cudo z silnikiem 1050 ccm, 127 z otwieraną całą klapą z tyłu. 25 lat temu. Niestety, gniło na potęgę, ale jeżdziło fajnie (w tamtych czasach). Wtedy dostałem pierwszy mandat za trzecie światło stopu wyrzeżbione z czerwonych żarówek choinkowych, a dzisiaj to standard... :biggrin:

Do Pandy się przymierzałem póżniej, ale odrzucaly mnie zawiasy drzwi na wierzchu :)

Dzisiaj bym kupil, jakbym trafil fajny egzemplarz za rozsądną monetę. :)

W dniu 8.12.2018 o 17:03, Kubuś50/125 napisał:

A czego się spodziewałeś po Fiacie który ma 23 lata :D

Hmm.. Znajomenu tez jakos udalo sie kilka takich poczciwych leciwych Wlochow wyrwac, w stanie jakiego mozna tylko pozazdroscic m.in Tempre, 130 Pininfarina i Bete coupe, wiec jak by to ujac - kwestia checi.. :)

Pieniadze, to tez kwestia checi.

W dniu 7.12.2018 o 18:16, Tommo napisał:

Natii chcesz kupuj, tylko weź pod uwagę, że to auto stanowi strefę zgniotu jako całość.

Tak wiem, ze konstrukcja 124 to to nie jest :)

ale ta Panda mnie po prostu ujmuje.. ma 'cos' co sprawia, ze rozumiem jej cene doslownie i w przenosni.

Udalo sie nabyc ja w idealnym stanie, z komicznym przebiegiem, za niewielkie pieniadze.

Z dnia na dzien coraz bardziej cieszy.

I doprawdy nie wiem czy jest ekonomiczna, czy plywak sie zawiesil, ale zalana pod korek, przejezdzila juz ponad tydzien + 130km zrobilam nia zaraz po kupnie, a wskazowka nie jest nawet w polowie ;)

W dniu 9.12.2018 o 21:26, Natalia Cattiva napisał:

Pieniadze, to tez kwestia checi.

Tak wiem, ze konstrukcja 124 to to nie jest :)

ale ta Panda mnie po prostu ujmuje.. ma 'cos' co sprawia, ze rozumiem jej cene doslownie i w przenosni.

Udalo sie nabyc ja w idealnym stanie, z komicznym przebiegiem, za niewielkie pieniadze.

Z dnia na dzien coraz bardziej cieszy.

I doprawdy nie wiem czy jest ekonomiczna, czy plywak sie zawiesil, ale zalana pod korek, przejezdzila juz ponad tydzien + 130km zrobilam nia zaraz po kupnie, a wskazowka nie jest nawet w polowie ;)

Ta, to gratuluje udanego zakupu

Natka.no poka mnie c...udo Twe!

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

W dniu 11.12.2018 o 18:03, Pozytywnie Zakrecony Wariat napisał:

Natka.no poka mnie c...udo Twe!

Bedzie udo, spokojnie, musze tylko swojego prywatnego fotografa zmolestowac :)

Edytowane przez Natalia Cattiva