Staszek_s Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Też mnie Yuby zaskoczyl. Mam kilku znajomych którzy jeżdżą samochodami tej marki i nigdy nie słyszałem od nich o nadzwyczajnej awaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie jest tak źle. Nie jest to golf trójka tedei, ale jak wiesz co masz, auto było serwisowane przez specjalistę, to niczym Cie nie zaskoczy. Są to trochę auta (996 i 997) specjalnej troski, ale na forach jest lament bo wraz z 996 911 stała się dość popularnym autem, co niesie za sobą większy odstek nowobogackich januszy motoryzacji, którzy nie wiedzą z czym to się je. Mody rozprawiające się z problematyką 3,4 i cześciowo dotykajacej też 3,6 są powszechnie znane, pytanie tylko czy w problematycznych autach zostały one prawidłowo zainplementowane. Poza tym silnik - część wymienna ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Alfy dalej rdzewieja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Mam Alfę GTV ....... 21 lat ma już ....... zero rdzy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Pokaz zdjecie.Pamietam Alfy z lat 70 tych, ktore koledzy wracajacy z zagranicy sobie pokupowali - rdzewialy w tempie wyscigowym ( jak reszta samochodow wtedy ).Ale byly b.ladne.Co do Subaru to nowe mniej rdzewieja jako ze wreszcie FHI zdecydowalo sie zastosowac stal wyzszej jakosci na karoserie ( high tensile steel ).Niestety moja generacja, tak jak poprzednia ma problem z tylnymi nadkolami po mniej wiecej 10 latach jezdzenia po zasolonych ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Pokaz zdjecie.Pamietam Alfy z lat 70 tych, ktore koledzy wracajacy z zagranicy sobie pokupowali - rdzewialy w tempie wyscigowym ( jak reszta samochodow wtedy ).Ale byly b.ladne.Co do Subaru to nowe mniej rdzewieja jako ze wreszcie FHI zdecydowalo sie zastosowac stal wyzszej jakosci na karoserie ( high tensile steel ).Niestety moja generacja, tak jak poprzednia ma problem z tylnymi nadkolami po mniej wiecej 10 latach jezdzenia po zasolonych ulicach.Adam, którą generacją jeździsz? Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 2005.czyli ten najlepszy :)nooo, ostatni lifting III gen. byłby bezwzględnie najlepszy, gdyby zostawili tak jak w przed liftingowym pełne wyłączenie kontroli trakcji, nie zakładali kagańca na przepustnicę i nie grzebali w zawieszeniu. Mam wrażenie że po liftingowy jest cokolwiek miększy, tak trochę bardziej po amerykańsku. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Adam, popołudniu pstryknę i wstawie Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 link albo fotka ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 No ładny ale chyba zawieszenie seria :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 W mojej skromnej opinii do jezdzenia po Wwie na codzien o wiele lepszy niz wysrubowany STI, a fabryczne zawieszenie mniej cie wymeczy na dziurawych ulicach niz jakiekolwiek przerobki. No ale ja nie musze udawac sportowca,chce tylko w miare wygodnie i pewnie jechac z punktu A do B jak juz musze samochodem i czasem przyspieszyc sobie dla jaj na nawierzchni pokrytej przylodzonym sniegiem na ktorej inni nie moga ruszyc z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dziwne bardzo że tylko tylne amory zmienił. Dla mnie to troche druciarstwo. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Do miasta spokojnie wrx wystarczy. Panowie czy robie duże fopa kupując Audi TT ? :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jeśli jesteś fryzjerem albo stylistą to nie. Tu jest problem bo nie jestem. Podoba mi się, co zrobić? :sad: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi